• Gelipter
    4.5k
    Ne mogu se prestati smješkati,
    ne mogu zaspati,
    ne mogu dočekati nedjelju! :blush: :cool: :snicker:

Od ovih komentara ove prekrasne utakmice trebalo bi napraviti zasebnu temu da svatko od nas može doći i čitati kad mu je teško i kad se osjeća loše ili barem do, nadam se, novog uriniranja po južnoj žgadiji u nedjelju.
  • Ritam Ulice
    2.5k
    nevjerojatno, ja isto gledam i koji k
  • Pacho
    15.4k
    Orjunaska fanbaza je, barem po komentarima na internetu, stvarno uvjerena da oni igraju svemirski nogomet, ali samo fali srice.

XzHhzy.gif
  • Navijač Dinama
    11.8k
    Ono kaj me malo brine je kaj se kod Hajduka vidi vizija igre i neki automatizmi koje mi još nemamo…Hrc-Vg

Kovačević kakav god da je, za čmarihna Garciu je Sir Kenny Daglish i Sir Alex Ferguson.
  • Pavinho
    455
    Ostvarilo se sve sto sam htjeo...dugacka utakmica i poraz hajduga :fire:
  • bbb medimurje
    4.9k
    Evo tenzere
    Crveni na raciju nije
    Penal za ruku je
    Drugi penal za rijeku nije
    Usput spomenuo da je mogao rebicu dati karton za onaj dzon
    Sego nije trebao dobiti karton
    Radeljic je trebao dobiti karton
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Rebic si je na isti nacin pokopao reprezentativnu karijeru - dok su svi jahali Dalica zasto, kako i koliko igra Rebic na osnovu 3 famozna gola u reprezentaciji dobri nas Ante se pridruzija javnim kritikama.
    Taj lik je glup ko noc.
    Ove izjave gdje Garcia vec priprema sudenje za derbi su ogavne, posebno kad se uzme u obzir da su obilato pogurani i od strane Ercega i od strane Tovarica u oba derbija. Misko kao kapetan bi morao ovo iskoristit kao crvenu krpu.
  • rokikaciga
    12.1k
    Dobro jutro svima, a posebno Gabrijelu Rukavini
  • prefontaine
    7.1k
    Ovo jednostavno ni najveći mrzitelj FK NOVJ-a ne bi mogao napisati i izrežirati.Keyser Soze

U nekom mom scenariju, ovo bi otišlo u produžetke, gol bi spušili u zadnjoj minuti drugog produžetka, a već su izabrali tko će pucati penale, a pao je i jedan direktni crveni prije toga.

Iako, priznajem, nije ovo puno lošije.
  • Efes Pilsen
    15.2k
    S obzirom da se igrala 21 minuta ovo je na papiru samo 9 minuta krace i vec su pripremili razanj. Ovo je bas sok na razini naseg Shakhtara, ja znam kako sam se tad osjecao i koliko mi je trebalo da nadodem.
  • rioda
    14.6k

Zašto komentiraš Hajduk? :lol:
  • prefontaine
    7.1k
    volim bacit tu i tamo neki komentar, pogotovo kad izgube na način na koji su izgubili jučer.
  • NerminB
    1k
    Samo je ovaj rebic smece od igraca, strasno.
  • Mrvica
    4.3k
    Jučerašnji dan je bio ljepota samo takva, rutinski za prolaz i magarad pušiona!
    Odmah sam znao da će biti ukralo - pokralo (klasična priča nakon poraza i vlastite gluposti). Neću lagat i veselio sam se pobjedi Rijeke i čestitam na prolasku.. A Garcia ima baš onako facu za plesku + uhvatio je mentalitet pokrali su nas i svi su krivi osim nas. E pa neka, dabogda sve izgubili... A sad povratak prvenstvo, derbi, povećanje prednosti i rušenje svih snova. Zabiti im posljednji čavao u lijes (iako su sami sebi zakucali 99%).. Kakav dan za biti živ!
  • Noel
    19.9k
    Orjunaska fanbaza je, barem po komentarima na internetu, stvarno uvjerena da oni igraju svemirski nogomet, ali samo fali srice.Pacho

Strašno, ni malo realnosti i srama zbog jučerašnje utakmice. Uvjereni su kako je Garcia super trener, kako treba ostat, prešućuju oproštenih 5 crvenih, i odvratno navlačenje za njih, torcida je kriva za sve itd.

Nevjerojatno koje ludilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.