• Bosna86
    11.5k
    Zadnja stvar koju ću raditi je da branim Mamica, ali zar sam Bjelica nije rekao da je Mamić bio dio svih transfera?
  • Nino Bule
    11.2k
    je, ali to nam apsolutno nista ne znaci. Svi u klubu govore da je Mamic za apsolutno sve zasluzan zato sto je stvoren takav kult u klubu, koliko toga je istina je potpuno nepoznato.
  • Infinity
    15.1k
    Ako su Mamic i Jovicevic ljetos rasturili ekipu, a to smo se ovdje svi slagali par mjeseci, kako je onda ovo Bjelicina ostavstina?

    Svi smo bili slozni da je Bjelica imao i ostavio top ekipu koja moze pobijediti svakog, ali smo se isto tako kasnije slozili da su Jovicevic i Mamic unistili sve sto je ovaj radio. Koliko god mi tesko bilo priznati, ovaj rezultat je zasluga Zorana Mamica jednako koliko je i rezultat prethodne dvije sezone zasluga Nenada Bjelice.

    Bjelicino ako je ista u ovome onda je to psiholoska barijera koja je razbijena konacnim prezimljavanjem, ali to onda ispada da ce svako naredno proljece biti prepisano njemu.
  • Neki tip
    18.8k
    Ne znam zašto svaka ocjena mora biti 5 ili 1 i zašto jednom ocjenom moramo ocjenjivati različita područja. Da tako obrazovanje funkcionira, malo bi nas dalje od 5. razreda doguralo.

    Mamići neće biti "legende kluba", makar ne pozitivne, niti da osvoje Europsku ligu. Klubu su nanijeli veliku štetu, tu na financijsku još i najmanje mislim. No da, nekim čudom, Europsku ligu doista osvoje, pa ne bi to valjda bila zasluga Većeslava Holjevca, Zeke i Kuže.

    Krivi su za sve loše, a puno je toga, ali reći da nisu zaslužni za ovih nešto pozitivnih stvari je naprosto bazično nelogično pa i djetinjasto.

    Uopće ne revaloriziram "mamićizam" u klubu, oni se oprati ne mogu i naslov EL to ne bi promijenio. Barem ne za Zonaše. Samo mi je doista beznadno tupavo ko papagaj ponavljati J'accuse!

    Nekog vraga o nogometu i nogometnom biznisu posve sigurno znaju.
  • Bosna86
    11.5k
    Krivi su za sve loše, a puno je toga, ali reći da nisu zaslužni za ovih nešto pozitivnih stvari je naprosto bazično nelogično pa i djetinjasto.Neki tip sa Zapada

    Mamić uvijek u svojim poslanicama priča o radnoj zajednici, parama, transferima i onda se mi zakacimo i dođemo na njegov teren gdje on i ima nekakve argumente.

    Mamice treba ocjenjivati po neizgrađenom stadionu (nisu jedini krivci ali nije da su se potrudili), broju navijača, uništenom identitetu i ukradenim parama
  • Dudu
    2.6k
    Sve nas najviše boli uništen identitet kluba. Evo svjež primjer danas na poslu, na pauzi nas 15ak kao uvijek i nikoga od njih, osim mene, ne zanima kakav je Dinamo uspjeh napravio. Dan prije pola njih ushićeno kako je Real Madrid pokazao snagu kad je bitno bla bla.. Poserem se na Real.

    To je najveći poraz, izgubljen je taj kult Dinama.
  • Neki tip
    18.8k
    Mamice treba ocjenjivati po neizgrađenom stadionu (nisu jedini krivci ali nije da su se potrudili), broju navijača, uništenom identitetu i ukradenim paramaBosna86

    Pa slažem se, po tome će biti i ocijenjeni i pamćeni.

    No, ne vidim zašto je takav problem napisati - Zoran Mamić je dobro vodio momčad ovu jesen, napravljeni su dobri transferi, rezultat je izvrstan.

    Ponavljam, da nastave do finala i osvoje, ništa od onog uvodnog ne bi bilo drugačije.

    Sori, naprosto ne kužim kak je to kaj si ti napisao drugačije od onog kaj sam ja napisao.
  • Nino Bule
    11.2k
    Zoran mamic je nesporno dobar trener
  • serbus
    3.4k
    No, ne vidim zašto je takav problem napisati - Zoran Mamić je dobro vodio momčad ovu jesen, napravljeni su dobri transferi, rezultat je izvrstan.Neki tip sa Zapada

    napravio je i sezonu hnl-a bez poraza ali recimo wengorova sezona bez poraza je vrhunac arsenala i svi pamte i sretni su na te dane.
    Tko uopće pamti od navijača a kamoli simpatizera da je d napravio isto tako sezonu bez poraza ? sve vezano uz mamiće biti će kriminal , kao što se danas o 90tima ne priča o naslovima i ligama prvaka pod canjugom nego bordi navijača za povratak imena dinamo, jednako će biti i ovo samo treba izdržati još jedan križ.
  • vjeko1701
    5.9k
    Lijepo to zvuči ali ne možeš desetljeća razočaranja, neuspjeha i kompleksa samo tako prebrisat sa 3 vrhunske sezone, ja bi valjda tek nakon 7-8 ovakvih godina imao hrabrosti smatrati da tu i pripadamo i da nema povratka na staro.

    Dan prije pola njih ushićeno kako je Real Madrid pokazao snagu kad je bitno bla bla.. Poserem se na Real.Dudu

    Jbg, današnji svijet, ja se slažem i boli me k za Reale, Manchestere ili Bayerne ali jbg, u društvu je in pratiti "velikane" a sramota pratiti HNL. Prije bude se netko s tobom sprdao nego se složio.
  • Carrasco
    4k
    Slabašni WAC pobijedio Salzburga u gostima...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.