• LilScav
    61
    Zebić, Horvat i Šunta mi se baš sviđaju.. pogotovo Zebićev način igre. Veseli me budućnost s njima!
  • joesimunic
    112
    Da se ne lazemo rezultat je dobar, i zaigralo je par juniora ,ali svejedno ovo je dosta razocaravajuca utakmica, ovi ljudi igraju 4 rang hrvatskog nogometa imaju 4 treninga tjedno ,a ti juniori bi dogodine trebali igrati drugu ligu, Varela opet pokazuje da je zalutao ovdje i rekao bi ponovo nas najgori igrac.
  • vjeko1701
    23.3k
    Možeš se obračunavati, ne moraš. Ovdje nije ni bitno. Ali s vremena na vrijeme je ok nešto i preskočiti, posebno ako "svi sve znaju.". Evo, neki mladi dobivaju prve minute, izgledaju dobro. Može se onda i nešto o njima pozitivno napisati umjesto da se po ne znam koji put pljuje po nekom drugom. Zbilja je opcija radije hvaliti klince koje zagovaraš.

Tema opuštene praktički prijateljske utakmice protiv niželigaša u kupu. Zbilja bi bilo pravo osvježenje foruma da su i upisi opušteniji. Da se da podrška klincima.
  • IceMan
    4k
    Stvarno, čemu Beljo sad?

Okej, nije igrao u Belgiji, pa je odmorniji.

Al nedaj Bože ozlijede neke…
  • Crni86
    20.4k
    Mikic na krilo
  • Nine9
    75
    Al ova djeca koju čujem bolje nego komentatora :rofl:
  • prefontaine
    7.1k
    tu i tamo kazem stvari koje mi se ne svidajufakin

Tu i tamo = 24/7
  • Filip 91
    2.3k
    Posjeta: 4605
  • Orc123
    15.3k
    Jojj je ga serete...i ja ne smekam Varelu ali nije Horvat jos nista pokazao da bi se reklo da je on veci talent....pa osim gola nije ga se vidjelo opce...daj pustite djecu na miru, nit ih treba previse kuditi, nit previse hvaliti...ovo danas je ok opcenito...s pol snage se igra i to je to....

Imamo mi klinaca koji mogu....samo im treba platforma i poligon gdje ce se razvijati u vidu Dinama 2....
  • rokikaciga
    12.1k
    Mikić krilo jer nema nikog drugog staviti
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Tovarili smo prediktor, a samo 2 gola pala. Tko zna sta je Mario stavio..
  • IceMan
    4k
    Soldo, kolko ga god hvalim stalno, danas je jedan od najgorih.

Utakmica se odrađuje, sad da bu baš trener prezadovljan s onima koji ne dobivaju puno šanse - i nisam baš siguran.
  • Crni86
    20.4k
    nek ide tabinas na krilo, ionako je odigro 60 minuta na beku
  • joesimunic
    112
    Ma mislim znamo svi da je ovo samo malo jaci trening pred vikend. Ali 2:0 je stvarno jako jako lose, uputili smo 5 udaraca u 75 minuta..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.