• fakin
    3.3k
    covjek je 22 puta ove sezone igrao i ocito je da nije ni blizu momcadi Dinama i svi znamo zasto mora igrati, pa eto to nije normalno i treba o ovakvim stvarima govoriti stalno. Mislio sam da ce dolaskom demokratskog Dinama igrati najbolji i najzaslužniji. I kad vidimo ovakve stvari trebamo to jasno i glasno reci, borili smo se da ovakvi ne igraju vise za nas klub
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    sta ti mislis da bi horvat odigra nesto bolje od varele, pa isto bi bilo. Odlucilo se radi necega za ovoga i to je to.
  • vjeko1701
    23.3k
    Imaš službene kanale kluba gdje se možeš demokratski izraziti. Tu smo rekali kaj mislimo o stalnim ponavljanjima istih stvari. Ovo nije mjesto za obračun sa klubom.
  • LilScav
    61
    Ne, imaš pravo, odličan je Tabinas, povlačim sve rečeno. Vrhunska klasa je, ima ono nešto, prevaga cijelu utakmicu, ipak je dvaput asistirao protiv Kurilovca. Prestajem srat.
  • Droljo
    25.8k
    Eto zašto se jakirovića pustilo. Mali zebić ide ko avion!
  • Crusades
    22.5k
    Mislio sam da ce dolaskom demokratskog Dinama igrati najbolji i najzaslužniji. I kad vidimo ovakve stvari trebamo to jasno i glasno reci, borili smo se da ovakvi ne igraju vise za nas klubfakin

Tebi su konstantno puna usta borbe i muke koju si prošao... ja obično imam dojam da oni koji su najviše prošli najmamje pričaju o tome, isto vrijedi i suprotno... s kim se ti točno boriš?
  • fakin
    3.3k
    ma ne obračunavam se s klubom, samo eto tu i tamo kazem stvari koje mi se ne svidaju, pogotovo ovakve gdje je svima sve jasno
  • Oluja
    6.2k
    Ako je Tabinas tako loš s dvije asistencije kako to da ovi ostali koji su dobri nisu zabili nemoćnom Kurilovcu bez doprinosa očajnog Tabinasa?
  • emilperska
    15k
    Horvat > Varela
  • Pavinho
    454
    Cemu Beljo sad?
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    u vecini slucajrva je samo tebi jasno i nikom drugom.

Jebiga za Varelu se aktivirala Barcelona, prati ga cijela europa. Nije za Horvata ili nekog. Zato i igra
  • criticus
    6.5k
    Cemu Beljo sad?Pavinho

Da se ozljedi.
  • fakin
    3.3k
    borim se da igraju najbolji i najzaslužniji. Eto, za to se borim jer jedino to donosi boljitak kluba.
    Borim se da se daje sansa mladima koji ocito su odlicni, a ne da se igra po managerskim zaslugama.
    Mozda je do trenera, ne znam, mozda jednom saznamo kao i za mmaeea
  • Arkada
    62
    Jel' moguće da pojedinci u svemu nađu da gaze po klubu,po igračima po svemu.. i vi ste neki navijači 3,14čka vam materina šugava,vjerujem da ne znate hodati a tek igrati nogomet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.