• Omake
    16.1k
    Zebic baš popravio pregled igre i dodavanja, pogotovo slabijom nogom.
  • IceMan
    4k
    Dobro, odrađuje se ovo.

Juniori nek dobe priliku svi, još koji gol i ak bu bez ozlijeda - super.

Da budem iskren ja sam se i malo pribojavao te utakmice. Ne tolko Kurilovca (koji je izbacio Istru) nek ono, lako ćemo pristupa s glavom u derbiju.

Tak da, super za sada.
  • Crni86
    20.4k
    Tabinas u trenutcima dobar, u drugima izgubljen. Glupo ga sudit po prvih 45 minuta

A varela… nezz evo, iskreno trebao bi se istaknut tu ali se bas i ne istice. Pogledajte Suntu npr. Reko bi prije da su se za njega borili barca i ostali neg za Varelu.
  • Borovljanin
    515
    Ako Horvat nakon ove tekme odigra manje minuta od Varele do kraja sezone onda nez... Ne samo zbog gola, lik je barem pet puta bolji od Varele
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Zanimljivo, meni Sunta medu losijima jer ne pogada bas nista, puno pokusaja i puno krivih dodavanja.
    Zebic izgleda ozbiljno, jesu ovi amateri, ali momak igra zrelo i izgleda zrelo fizicki i tehnicki.
    Horvat se istaknuo, od Vidovica sam ocekivao vise, a ni Soldo me nije bas danas impresionirao.
  • hb1
    454
    Zebić i Šunta zanimljiva prezentacija.
  • hardek
    9.2k
    Tabinas od početka totalno impresioniran i pod nekom mentalnom blokadom. Kako je odmicala utakmica djelovao je bolje. Za sad bi rekao da djeluje tehnički slabo na malom prostoru i nije uvijek dobro pozicioniran ali je baš atleta. U onih par šprinteva bez lopte djeluje mi da bi mogao biti čak možda i naš najbrži igrač
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Horvat je na oko 3 puta fizički jači od Varele…
  • DiddyGuela
    5.6k
    Uzitak je gledati ove nase klince. Sunta, kako se ono kaze, udara loptu drugacije od ostalih. Zebic odlican sa loptom, dao je nekoliko krasnih dubinskih dodavanja. Horvat ude sa klupe i zabije nakon par minuta... bravo deckici!
  • Crni86
    20.4k
    meni Sunta medu losijimaEfes Pilsen

Mene je dobio pristupom. Nudi se, trci, mase, nisam cak ni primjetio toliko gresaka. Ali meni bas impresivno djeluje, kao da se nametnuo na terenu u vodu i pokretaca

A Soldo mi je iskreno najvece razocaranje u ovih 45 min.
  • Zagi
    16k
    Kuzimo, hehe TAbinas. dobra fora.
    Ajmo se ne zajebavat ,stavi Mikića.
  • fakin
    3.3k
    Ova dva šuta varele i tabinasa treba snimiti i pokazivati djeci u akademiji kako ne smije izgledati sut igraca Dinama
  • Bernard
    1.2k
    Zebić sa tribine gledajući izgleda jako dobro, fino igra.
    Pacho gol, obožavam situacije kad mogu naše klince uživo pogledati pa makar to bio Kurilovec.
    I dalje mislim da je Varela niš posebno jbg.
  • Goncalo Santos
    3.5k
    Nasi decki sunta, zebic i horvat stvarno dobro izgledaju, a i fizicki se vidi da pripadaju ovdje, nisu neuhranjena djeca kojima dres stoji kao haljina jer su mali.

Zebic mi se pogotovo svida, stasit, visok, cvrst. Prava momcina, puca od samopouzdanja, a i s loptom se dobro snalazi, ima tu elegancije.

I onda jedan varela skupi 600 minuta...
  • vjeko1701
    23.3k
    A baš morate imati igrača-dva na piku. Uvijek morate nešto tražiti. Opuštena utakmica, igraju juniori i to čisto dobro, rezultat dobar. Al uvijek mora biti nešto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.