• Carrasco
    4k
    U najboljoj momčadi grupne faze po sofascore.com i whoscored.com :razz:
  • Dudu
    2.6k
    Strasno je napredovao ove sezone. Iako je napadacki ucinak izrazen, ja bih potencirao napredak u postavljanju, duelima, oduzimanju lopte i cijeloj toj obrambenoj fazi igre, a da je ostalo doslo kao slag na tortu. Bravo Lovro :clap:
  • marcio amoroso
    31.8k
    d0xn1tf5l7k5ilpz.jpeg
    4o2scyaxus791f3n.jpeg

    Šta reći :)
    Dečko prešao igricu. U momčadi mjeseca i momčadi grupne faze :strong:
  • puxigadjurdja
    1.4k
    Očito je da mu sustav kojeg Dalton jr. forsira jako odgovara.
    Vjerojatno mu i egu paše da je "glavni" u takvoj formaciji. Na otprije poznate tehničke kvalitete evidentno je taktički napredovao, očvrsnuo. Super je što ima još ogromnog prostora za napredak, pogotovo visoke lopte (ubačaji iz kornera gotovo po pravilu idu slabo/nisko).
    Ali kapa dolje za napredak i sve što je dao dinamu ovu jesen.
  • xavier
    11.1k
    Kako samo @Neki tip sa Zapada i ja inače glavni Lovrini kritičari na Zoni, napisat ću da me zadnjih mjeseci stvarno ugodno iznenadio. Da se razumijemo, i dalje imam određenu skepsu prema njegovom "plafonu", ali da je postao stvarno ozbiljan igrač, je.

    Daleko je najbolji kao klasična centralna polušpica oko koje se sve vrti dok na krilu ipak izgleda puno lošije. Imam dojam da je po profilu baš onaj talijanski trequartista za 3-4-1-2 od prije 20 godina.
  • Baneki
    703
    Nadam se da je taj plafon visok, ali i dalje imam malkice sumnje da će to biti baš top klubovi, možda malo ispod. Recimo od ove trenutne postave Dinama, za Ivanušeca sam skoro siguran da mu je taj plafon viši.
  • xavier
    11.1k
    Recimo od ove trenutne postave Dinama, za Ivanušeca sam skoro siguran da mu je taj plafon viši.Baneki

    To ja govorim cijelo vrijeme. Ivanušec mi djeluje kao puno "moderniji" igrač i ja sam ga cijelo vrijeme očekivao ispred Majera, ali Lovro je dobio priliku i iskoristio je.
  • Mali dioničar
    13.9k
    Daleko je najbolji kao klasična centralna polušpica oko koje se sve vrti dok na krilu ipak izgleda puno lošije.xavier

    Razvoj nekih drugih igrača tipa Pirlo ili Modrić koji su postali centralni vezni od nekakvih polušpica ili kontra razvoj Ademija koji je od vodonoše i veznog tipa Vukojević postao čovjek koji se jako puno ubacuje u završnicu možemo naučiti da je transformacija moguća.

    Tko zna, možda na kraju Majer bude nekakav Redondo, a ne polušpica u 4-2-3-1.
  • xavier
    11.1k


    Sve je moguće iako mi Lovro stvarno u ovom trenutku ne djeluje kao materijal za deep lying playmakera. No nikad ne znaš kako će se netko razvijati.
  • marcio amoroso
    31.8k
    Lovro jednostavno ima loptu kakvu imaju rijetki igrači. Ona lopta Kastratiju je čista perverzija.
    Na to je nadodao čvrstinu i obaveznu igru.
    Ja sam iskreno oduševljen njegovim prezentacijama, da je primijećen i od strane stručnjaka govore ove momčadi kola, mjeseca ili grupne faze.
    Mogu mu samo skinuti kapu za ovu polusezonu.
  • Bosna86
    11.5k
    Lovru treba prodati na zimu... Ja vjerujem da su ovo otprilike njegovi limiti i da mu cijena moze samo ici dole... 8 milja je sasvim solidan novac za kojeg bi ga pustio
  • Eduardo
    17.1k
    Ni slučajno. Tek pokazuje naznake da može dirigirati igrom u kontinuitetu. O prodaji nek se razmišlja na ljeto, ne sad. Imamo mi još toga za reći u Europi da bi se riješili glavnog organizatora igre.
  • vjeko1701
    5.9k
    Pa kaj i ak to i je limit njegove cijene i igre? Zakaj se mora prodati sve kaj se prodati da, zakaj ne bi Majer s tim "limitom" igrao u Dinamu do 32. godine i redovno bio u momčadi grupne faze EL? Zakaj se svakog igrača koji možda nema potencijal biti nositelj Reala vrijedan 50milja onda tjera ili prodaje van. Gdje je bio Ademi u njegovim godinama? Koji je njegov limit cijene? Ne bi ga mjenjao za 20 igrača koji će na vrhuncu karijere vrijediti 30 milja i igrati za Manchester City ali u Dinamu neće doživjeti ni kraj srednje škole...
  • Crusades1986
    9.5k
    Majer potpisao novi višegodišnji (petogodišnji valjda :lol: ) ugovor.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.