• crophantom
    3.3k
    Pogledam ovaj Totalni nogomet i Cmrečnjak i Kecman u prvih 15 min si namjeste pitanje iz koje godine su ovi retro dresovi Dinama na volej da bi Cmrečnjak mogo poentirati sa "kad je osnovan Dinamo".
    Kako neko iz Španskog može bit takvo tele da ne upotrijebim grublju riječ, pa to je čudo.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    https://www.youtube.com/live/nsS9JBa_jek?si=fzmP-JTTX2EMZaAI

Često je rasprava ovdje o posjećenosti i svatko ima neke svoje razloge i zato mislim da valja pogledati. Ovaj Nemanja je jako dobru prezentaciju složio prvih 20ak minuta i to preporučam, dalje je rasprava opet ošla u nekom drugom smjeru.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Nemanja je top lik, zna nogomet i pametno razmišlja…Rile je debil ko i Denis.
  • Danko
    2.9k
    Kako prca tovare didan vidan, kaže sinoć kod profe da livaja ide u makedoniju pridružit se prosvjedima roma koji traže da se smije vozit bez vozačke :lol:
  • criticus
    6.5k
    Pa jbt na kojim drogama su ovi.

Naletio na neki isječak iza pjace. Kaže as imaju najbolja krila u ligi i livo i desno. I da igraju po svim parametrima najbolji nogomet u Hrvatskoj. Sigurno misli, iako nije izreka da je marešić najbolji obrambeni, a livaja naravno najbolji igrač lige. Valjda je i Garcia najbolji trener ako igraju najbolje.

Samo kako onda ovakvo stanje jebla ga strina.

Dinamo 7 bodova više, 20 (slovima dvadeset) postignutih golova više, 2 manje primljena, jednako stvorenih velikih prilika po sofi, 2 pogođene grede više, više udaraca po utakmici, bolji u uspješnim driblinzima, itd. Pa šta to ga navodi na taj zaključak da mi je znat i ja bi malo.
  • ElDorado
    10.3k
    ponekad uzivam slusat te debile Iza Pjace. Oni su ogledni primjerak ‘state of mind’ prosjecnog tovara. Teska bolest bez lijeka.
  • Tobogan
    37
    Pogledah danas novi serijal na Tribini Vladimira Šagadina koji je ugostio Željka Velu. Čovjek koji se deklarira kao Dinamovac ima izjave u stilu da su mu draža vremena kada je Dinamo bio autsajder nego ova novija u kojim smo se pretvorili u crvenu zvezdu. Na tom dijelu ugasih.
  • Zagi
    16k
    Zeljko Vela dinamovac? ha?
  • Zagi
    16k
    A to je onaj Vladoooo sa Tribine? Taj je uvijek bio token dinamovac tam.
    Nebitan.
  • Tobogan
    37
    Da, taj. Složio bih se s tobom. Udavio je Želju sa svojim anegdotama i uvodima u teme koje traju po dvije minute:lol:
  • Zagi
    16k
    Joj daaa sada se sjećam. Uvijek je imao nekakve uvodne monologe po par minuta.
    Zestoka samodopadnost ali onak Dalićevski ponizno.
  • Marc
    930
    ja sam izdrzao čak 20 minuta. Lik koji se predstavlja dinamovac priča o mitskim igračima hajduka iz sedamdesetih i osamdesetih, kako ga je tata odveo na utakmicu na poljud kako je stadion svemirski bla bla i onda još usporedba sa zvezdom tad sam ugasio i nisam mogao dalje. Ispao veći hajdukovac od Vele.. tak da upozorenje za ostale forumaše.. podcast nije vrijedan gledanja..
  • Pacho
    15.2k
    Cek, jel to onaj Bosanac koji je pricao da ima PTSP od potresa? :grin:

Edit: Je

AISelect-20260302-181149-Firefox.jpg

Naprosto, mene potres izbija iz cipela, više nego što bih želio i više nego što si kao roditelj mogu priuštiti.

Najveći problem mi je bio što su se prilike tako posložile da sam s obitelji sve vrijeme bio u kući, u gornjoj Dubravi, na katu i da se nekoliko tjedana nismo odvajali jedni od drugih, pokušavajući uspostaviti sigurnost. Nije trebalo puno da posumnjam u vlastitu roditeljsku sposobnost. Zaboga, od svih u kući, ja najviše paničarim i izbezumljujem se. Čak je i pas smireniji. Zakazao sam.

Početkom lipnja počeo sam se osjećati anksiozno, depresivno i nekreativno. Dakle, nešto na što nisam navikao. I tek tamo krajem srpnja, na trajektu koji me vozio na otok Vis, u trenucima kad sam zaplakao na prvi prizor mog najdražeg otoka, shvatio sam koliko me je opteretio prokleti potres.

Koliko je u meni nabujalo tjeskobe.

Boze dragi :grin:
  • Markelo
    3.7k
    Odakle su opet Šegedina izvukli. Ne znam postoji li manje talentiran tip za vodit bilo kakvu emisiju. Teško je slušat njegovo postavljanje pitanje. Em što to traje em što je teško razaznat što točno i želi pitat. Za rastjerat potencijalnu publiku je dušu dao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.