• jedan u nizu
    18.3k
    Tebe se pita! ✅

Kad danas dođeš pod zapadnu tribinu, odvoji minutu i prije utakmice riješi kratku navijačku anketu o sigurnosti na utakmicama!

Anketa je u potpunosti anonimna
    Sedam pitanja ‘na zaokruživanje’

Anketa se provodi u sklopu internog projekta GNK Dinamo čiji je cilj prikupiti egzaktne i mjerljive podatke o osjećaju sigurnosti navijača na stadionu, percepciji paljenja baklji i međusobnom doživljaju navijača s različitih tribina.

Hvala! :heart:
  • Dinamosaurus
    104
    Ja mislim da bi klub trebao napraviti više da zaštiti LGBT zajednicu i gender non conforming ljude od ostalih
  • Slavonac86
    791
    Ja mislim da bi klub trebao napraviti više da zaštiti LGBT zajednicu i gender non conforming ljude od ostalih
    Ja mislim da bi klub trebao napraviti više da nas ostale zaštiti od takvih i njima sličnih.
  • crophantom
    4.7k
    gender non conformingDinamosaurus

:rofl: :rofl: :rofl:
  • NORTE
    24.6k
    Bakraru, Belji, Hoxhi, Dominguezu, McKenni i Mišiću. Ali, ako netko dobije četvrti, može, recimo, zaraditi i drugi žuti i tada bi crveni karton mogao odraditi već protiv Kurilovca

Ako se nekome od ovih dogodi žuti svi se nadamo da će taj igrač iscenirati i drugi žuti nekim nepotrebnim faulom.

Zanimljivo je da smo i protiv Gorice vjerojatno trebali opet igrati u ponedjeljak, ali zbog kupa je morala biti nedjelja.

U ovoj sezoni u ponedjeljak smo igrali tri utakmice, na gostovanjima kod Vukovara i Gorice i doma s Vukovarom.

Gorica nam je lakši suparnik za pobjeći rivalu još više pa je samim time danas čak i važnija tekma od derbija na kojem gostujemo.

Pobjeda danas čak i po cijenu da ostanemo bez kojeg igrača za derbi.
  • vjeko1701
    25k
    Klub je nogometni, sportski. Nema se što baviti modernim socijalnim trendovima.

Na klubu je da se bavi svojim članovima, navijačima, rezultatom i poslovanjem. Svaki posjetitelj tribine treba imati jednake uvjete dolaska i jednaku sigurnost na tribini, to je to.

Petljati se u događanja van tribina i sporta, pokušavati tzv. "virtue signaling" i sve ostalo čime se mnogi danas bave umjesto da se fokusiraju na svoju primarnu djelatnost, Dinamu to ne treba i nadam se da nikad ni neće u takve stvari ulaziti.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    gender non conforming ljudeDinamosaurus

Koga?
  • Hnlovac
    6k
    Kako vas peca covjek nije realno. Čudi me da to nije napisao Majki
  • Ritam Ulice
    3k
    ja mislim da bi forum trebao napravit neki sustav provjere da nas zastiti od takvih ko ti
  • Fan
    2.3k
    Na prvu sam bio 100% siguran da se radi o sarkazmu, sad više nemam pojma...
  • Jurki
    25.6k
    Ja mislim da bi klub trebao napraviti više da zaštiti LGBT zajednicu i gender non conforming ljude od ostalihDinamosaurus

Ja mislim da bi se farmaceutska, a jos vise tekstilna industrija trebale pozabaviti tim problemom. Jer postoje 2 spola i bezbroj psihickih bolesti.

Ja sam glup.. a kaj je to gender non conforming ljudi? U slobodnom prijevodu s Engleskog po meni bi bilo.. da se ti ljudi mogu po spolu deklarirati ko tramvaj ili rasvjetni stup?
  • Oluja
    6.9k
    Uvjeren sam da se zajebavaš. Molim te potvrdi moje uvjerenje da se drugi ne pecaju i sve ovo ne ode u krivom smjeru.
  • Dinamosaurus
    104
    Svi vi koji ste mi odgovarali, znači vi oćete reć da kad bi ja došao s dečkom na utakmicu bio bih jednako siguran kao netko tko dođe sam/sa curom?
  • FazeN
    6.8k
    Svi vi koji ste mi odgovarali, znači vi oćete reć da kad bi ja došao s dečkom na utakmicu bio bih jednako siguran kao netko tko dođe sam/sa curom?Dinamosaurus

Ušao sam u forum prije par minuta otvaram ovu temu i vidim ovo kao prvi komentar, wtf?
    Kako smo došli do ovog?
    Dal da čitam raspravu ili bolje ne haha
  • Zagi
    17.7k
    Joj trolla vas očito.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.