• Jurki
    23.5k
    rog propo ko žetonNKDZ86

Nazalost da. Steta, takvi talent, takva igracina.. i jebena koljena.
  • Omake
    16.1k
    Dva odlična gola Šaranića

• Zagi
    15.8k
    Lijepo. Šljucu je uvijek imao.
  • rokikaciga
    12k
    Saranic je strasno napredovao u ovoj sezoni Sesvetama. Na pocetku sezone bez samopouzdanja, alibi dodavanja, bez dalekometnih udaraca ali ovo je novi igrac. I dalje ima mane koje ima ali sad pokazuje kaj zna napokon. Rehabilitirali su i Duvnjaka, sad kad i Saranica Sesvete rehabilitira.
  • Marley
    5.5k
    Screenshot-20260228-130546-Facebook.jpg

:heart:
  • rokikaciga
    12k
    Teska dominacina Potrsmoutha, ali Jakirov Hull pobjeduje u gostima 0-1

x2smFpe.jpeg
  • Carrasco
    7.1k
    Belinho dva gola za juniore Kustošije protiv Rudeša
  • Efes Pilsen
    15.1k
    hahahaha a ipak juniore, a? :lol:
  • Facke
    8k

Pa jasne kad nije spremen za prvu ekipu.
  • Mr Anderson
    18k
    On je jedva i za juniore spreman.
  • prefontaine
    7.1k
    Ima li itko tko baš prati ovog Hulla? meni se njihovi rezultati čine baš nategnuti. Priznam, ne gledam utakmicu, nego bacim oko na razultate i statistiku, i oni su gotovo uvijek po statistici lošija momčad. Evo sad ovi imaju 21 udarac, oni dva, pa dobili. Prije toga, dobili 4:2, a očekivani golovi (xG) 0.58 : 3.38 za protivnika.

Mislim, znam da nogomet nije statistika, znam da nogomet nije zbroj udaraca i posjed, pa me baš zato zanima na kojim principima svoju igru temelji Hull?

I da se razumijemo, drago mi je da Jakirović ovako dobro gura, i baš bih bio sretan da uđe u Premiership. Unazad koji tjedan je imao par izjava gdje je ispao popriličan šupak, ali svejedno mu želim svu sreću, i ništa ne bih imao protiv da kroz koju godinu opet bude na našoj klupi.
  • rokikaciga
    12k
    Ja povremeno ispratim taj Hull, pogledam cak i koju utakmicu ali to su klasicne "end to end" engleske utakmice sa puno glavometa a malo onog sto bih ja nazvao nogometom (zivio Cruyff).

Po nekakvoj analitici xPts Hulla je 26 a oni imaju 60. Jako velika razlika i jedino cime bih mogao opisati njihove rezultate je Jakirova crna magija.

Neko logicno objasnjenje nemam :lol:
  • Klenx
    10.4k
    Brutalan gol Dejana Ljubičića upravo.
  • Nolifer
    14.1k
    Nakon one pljuvačine prema Dinamu i ligi, meni totalno nebitan lik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.