• hardek
    9.1k
    Problem ako dovedes dobru 6icu u hnl ti je vise manje nepotrebna jer se svak brani protiv tebe.Fatos Beqiraj

Ja više naginjem tome da na jednoj od 8-ica dovedemo nekakvog box to box manijaka nego klasičnu pitbull 6-icu. Nama trebaju pluća i agresija u vezi
  • Crni86
    20.3k
    Problem ako dovedes dobru 6icu u hnl ti je vise manje nepotrebna jer se svak brani protiv tebe.Fatos Beqiraj

Nema problema jer onda mozes napokon igrat sa dvije ful ofenzivne osmice kao sto smo igrali s majerom i ivanusecom ili olmom i ivanusecom.
  • Nolifer
    14.1k
    Da bi ubuduće prolazili ovakve tekme, moramo se u napadu pojačati. Mislim da nam trebaju kvalitetna krila i napadač. Jer smo u deficitu bili jučer glede toga...
  • crophantom
    3.2k
    Na ljeto klub čeka možda i teži zadatak nego lani, jer morati ce se prodavati, a morati ce si puno toga popuniti, a love nece biti bas ko lani i kreće se u kvalifikacijama u 7. Mjesecu vjerojatno, sto znaci da nece bas ni vremena biti.
    Osim nekih kvaliteta za prvu ekipu, nama nasušno trebaju na nekim pozicijama igraci barem kalibra Bruna Gode, da kad moraju uči odrade svoju rolu vecinom pristojno, a nekad i bolje od toga.
    A mislim da ce se i trenera tražiti kako god završila sezona.
  • austrijanac
    10.3k

Zato ovaj put imamo ljude koji rade na ljetnom prijelaznom roku vec sada.

Bit ce krvav prijelazni rok, ali bi trebao bit bolji nego prosli.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k

Ne znam samo na temelju čega se to tvrdi. Ako je kao jer igra u Arabiji, Cancelo je bez problema uletio u Barcelonu. Ako je do godina, ima 33, nema 39. Podcjenjuju se često naši reprezentativci ovdje (bivši, trenutni i povremeni). Nema tog svemira u kojem možemo reć Šunjić je igrač za Dinamo sad a Brozović nije
  • Orc123
    15.2k
    Iskustva u sredini imamo na pretek, sad nam treba mladost i brzina.....kronicno nam treba brzina.....
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Ono sto jr igrao za repku nije izgledalo dobro. A sumnjam da bi on dosao i ostavio milione tamo.
  • crophantom
    3.2k
    pa imali smo i lani Zvonu od 4. Mjeseca da radi na transferima i priprema sezonu i vremena do 9. Mjeseca praktički.
    Rekonstrukcija je bila ogromna i pogodilo se s više igrača nego kaj se fulalo, samo kazem da ce ove godine ici opet rekonstrukcija, nesto manja, ali i s nesto tanjim novčanikom.

Naravno da vjerujem da ce to biti odrađeno najbolje moguće, al da ce biti zajebano oce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.