• Orc123
    15.2k
    a koji novinari? To je izumrla vrsta kod nas . . .
  • austrijanac
    10.3k
    Potencijalni novinar koji bi mogao pitat radije ocjenjuje hot dogove u belgiji trenutno.
  • mlinchica
    5k
    Jel to Ničotić opet nekaj Sergija spominje, na dan tekme?
    Ili Lesi? Tko piše na toj kladionici sada?
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Jako čudna priča oko Domingueza. Kako god, Galešić će definitivno preuzeti tu ulogu bez problema. Beljo će nedostajati,ali tu je Bakrar. Ako želimo išta pokušati napraviti danas, neki igrači moraju odigrati svoje najbolje utakmice u Dinamu ove sezone,a potrebno će biti i malo sreće. Pokušati maksimalno izvući što se da. Nema predaje!
  • rioda
    14.4k
    Nadam se da imamo plan kako u napadu iskoristiti Bakrara. Dosad je uglavnom bio nevidljiv kad je igrao kao jedini napadač, puno više mu odgovara kad probija s krila. Izostanak Belje mi danas baš ruši optimizam, sve ostalo ćemo nekako izgurati, ali bez njega nemamo igrača koji može zadržati loptu naprijed. Nadam se nekoj magiji Stojkovića i Vidovića :cool:
  • wolfgang14
    3.6k
    Nadam se da imamo plan kako u napadu iskoristiti Bakrararioda

slažem se, s obzirom da od špice ne možemo očekivat puno, ja bi radije stavio topića u špicu a bakrara na krilo, jer ćemo tako barem dobiti opasna krila. Ovako imamo meh špicu i meh krilo.

Ali naravno, možda će i jedan i drugi biti odlični u špici, samo nekako sumnjam u to
  • hardek
    9k
    Jučer prije spavanja u krevetu razmišljam šta se može složit s ovim raspoloživim rosterom a da bude 4-3-3 i stvarno nema puno varijanti. Jedino potencijalno zanimljivo mi je bilo da probamo sa Vidovićem kao lažna 9 a Bakrar i Topić sa krila napadaju dubinu.
  • crophantom
    3.2k
    to sam i ja jučer rekao.
    Vinlofa gurnuti gore, Goda na beku, Vidovic lažna devetka, izmjenjuju mjesta sa Stojkovićem, Bakrar desno.
    Kad cemo se krpat, ajde da bar neki Rock n Roll vidimo, nije da imas kaj izgubiti.
  • Niko1986
    5.7k
    Potencijalni novinar koji bi mogao pitat radije ocjenjuje hot dogove u belgiji trenutno.austrijanac

U vezi toga…

IMG-4715.jpg
  • austrijanac
    10.3k

:heart:

Izgleda mi zedno brko, podjeli koju pivicu s njim…
  • Mr Anderson
    18k
    slažem se, s obzirom da od špice ne možemo očekivat puno, ja bi radije stavio topića u špicu a bakrara na krilo, jer ćemo tako barem dobiti opasna krila.wolfgang14

Sam Bakrar je rekao da mu više paše pozicija špice nego krila, da još uči kretnje koje krilo treba imati. Onda je valjda najlogičnije da stavimo igrače na pozicije koje im najviše pašu nego da se izmišlja topla voda.
  • Crni86
    20.3k
    Bakrar danas hat trick za nas prolazak
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Preporuke unaprijed za prijenos, neki stream?
  • Fićo1986
    1.1k
    Ekipa ima li ko provjeren način za neki stream ili prijenos,useljavam u novu kucu i nemam program za pratit tekmu,ima li kakvo riješenje i gdje je najbolji stream?
  • javolimtebejako
    4.3k
    Bakrar danas hat trick za nas prolazakCrni86

ok odigrati cu na kladi kad vec inzistiras. kvota 125 :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.