• Jos-Optimus
    9.8k
    Osijek je možda na početku sezone bio loš, ali je zato sada još gori
  • KtcGoat
    3k
    Komentar jednog napacenog sarana:"Taj stadion(Opus) treba zapalit da se zatre svako sjećanje na smrdljive mađare.
    Veliku buktinju da se vidi do Budimpešte."
    :rofl: :rofl:
  • Georg Koch
    7.4k
    Mislim da Sopic u Osijeku ima ucinak od 1 pobjede, 5 remia i 6 poraza. Apsolutno vrhunski.

Gdje su sad ti novinari da ga direktno pitaju, ako je Dinamo potrosio 20m na pojacanja cime se se pravdao nakon poraza, koliko je raskosna Lokomotiva? A ostali?
  • Krizy
    68.5k
    Koliko je Osijek očajan pokazuje i podatak da je od 13 novih prvoligaša kroz Ligu 10 samo pet njih osvojilo manje bodova od Osijeka nakon 23 kola.
  • Zagi
    15.5k
    Lajanje na presicama i već sada trademark vađenje dva igrača u prvih 30 minuta prvih utakmica kada preuzme klupu da pokaze kak je on šerif.
    Odlika nogometa "ratnički".

Narcisoidni bullshiter.
  • Efes Pilsen
    15k
    Ali ali sve je to posljedica drugog mjesta Nenada Bjelice!
  • Navijač Dinama
    11.7k
    I za Bukvića i za njega sam pri prvom hypeu pisao da nemaju što raditi u Dinamu.Krizy

Ista stvar. Nadodao bih i ovog ćelavog mlatimudana Sopića kad je "harao" u Rijeci kad su ga neki čak kod nas htjeli.
  • KristijanHR
    299
    Bitno da su neki kmecali za Sopicem da dode kod nas
  • Jurki
    23.4k
    nadam se da se bu odustalo i od Matkovica.. ili da ga se kupi max za 500 keka zbog godina a i to je jako diskutabilno.

Hvala Bogu ta se trenerska prevara sama diskvalificirala bez da smo trebali mu isplatiti otpremninu.
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Inače. Valjda je sada svima jasno, ako nije nadam se da će u buduće biti, da će polako zaživit u dinamovom puku gubljenje onog mita " velika četvorka". Velika četvorka u Hrvatskom nogometu jednostavno ne postoji niti ikada je.

Postoji jedan jedini, kičma,obraz i veliki Hrvatski, Građanski i nogometni klub. Ostali su veliki samo u svojim regijama koje predstavljaju i odakle dolaze, uz iznimku da ovi jedni bolesnici imaju navijača svugdje pa je ta bolest postala pošast i dijagnoza.
  • KristijanHR
    299
    Nadam se i ja, bolje dati nekom od juniora onda priliku, ako se vec misli dovodit takva pojacanja iz nase lige..
  • CastAway1986
    5.4k
    Nek ispadnu iz lige , glavno da su pljuvali po Bjelici i da ih je unazadio , sad placaju ceh rada Bote i mađara
  • Jaro
    11.9k
    nisu im Madjari krivi - obi su samo lovu dali. Ovi domaci “predstavnici” madjara su im lijes sagradili, Vukovar ima cavle i celic i sansu da ih zakucaju u drugi rang…
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    291
    Oprostite ne sudjelujem baš u raspravi nijednoj i nisam u toku, došao sam samo reć da nam je liga teški kurac čisto da se pojedinci ne napale i ne uzlete kad maznemo jednu Istru…
  • Sava Krpa
    783
    Kad se sjetim kako su ginuli protiv nas, skakali na svaku odluku suca. Besramno krali vrijeme, prigovarali iza svake tekme a blitvarima susret sa njima bude kao malo tezi trening gdje pretrpe masu prekršaja bez sankcija i bez naravno njihovih pritužbi na suđenje i tome slično ne preostaje mi nista nego uzivat u tome što su zadnji i što se dave. Jedina šteta što samo jedan moze ispasti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet