• Zagreb1992
    3.3k
    9. u nizu :)
  • emilperska
    14.9k
    S 11 u nizu imali bi trofej..
  • Zagreb1992
    3.3k
    Da da ...malo se mučili , ali čim smo ubacili u brzinu više lagano smo dizali razliku
  • cibona
    7.9k
    Ekipa s mudima, bravo! Deveta pobjeda u nizu, trebalo bi proučiti kada nam se to zadnji put dogodilo. Dečki, svaka vam čast, učinili ste Zagrepčane ponosnima.
  • blackbully
    4.6k
    učinili ste Zagrepčane ponosnima.cibona

Jer su kao domaćini pobijedili drugoligaša?

Razumijem da ovdje guštaš prcnut navijače KK Dinama, ali ovakvi hvalospjevi... :roll:
  • cibona
    7.9k
    Čitati s razumijevanjem, sve ti piše u tekstu. Hvalospjevi su s razlogom, zato što su upisali 9., slovima d e v e t u pobjedu u nizu. Bravo! Treba proučiti kada se to zadnji put dogodilo.

Ja guštam slaviti pobjede svoga kluba, to što nekima to smeta nije moj problem, niti me briga.
  • cibona
    7.9k
    Trener Ivan Rudež bio je vidno zadovoljan nakon pobjede.

"Škrljevo, kao što sam najavio prije utakmice, definitivno je momčad koju smo tretirali kao premijerligaša, imaju ozbiljan roster i velike ambicije. Dugo godina su igrali Premijer ligu i u nju se žele vratiti. Imaju Igrače koji su iskusili to, talentirane bekove i šuterski su vrlo raspoloženi. Mislim da mi nismo ušli na najbolji način obrambeno, dozvolili smo neke lake šuteve za tri poena gdje su oni stekli dozu samopouzdanja. Nakon toga, intenzitet se podizao u svakoj četvrtini i priveli smo utakmicu u našu korist te smo uspjeli minutažu rasporediti."

U polufinalu nas vjerojatno čeka Split, prije mjesec dana dokazali smo da s njima možemo parirati. Uz domaćinsku atmosferu mislim da je sve moguće. Split naravno ulazi kao favorit, ali očekujem veliku borbu.
  • Zagreb1992
    3.3k
    Rudež valjda ne zna da se izvlače parovi polufinala nakon zadnje utakmice Zadar Dinamo...Može ga zapasti Šibenka isto
  • Zagreb1992
    3.3k
    Možda bi mogli nakon reprezentacije imati ogromno pojačanje u Šariću ...to sve i dalje ovisi hoće igrati ove sezone ili ne
  • cibona
    7.9k
    To je moj lapsus. Isprike.
  • Remiza
    71
    Polufinale sa Splitom, petak 17h
  • Remiza
    71
    20 razlike od Splita poraz u polufinale, čestitke onome tko je ovo stavio u petak u 17h, očito je bitnije da se Tornado i Funcuti zabavljaju u kasnijem terminu. Kakav Savez, takva košarka
  • cibona
    7.9k
    Šteta za poraz, međutim razlika u kvaliteti ipak je osjetna. Večeras nismo bili na pravom nivou, a Splićani su preiskusni da to ne iskoriste.
  • Sibirski plavac
    8k
    Zasluženo slavlje Splita.
    Naše je presjeklo kad je ovima krenula trica za tricom. Drežnjak i Jordano da su frižider bacili ušao bi.
    Nije ni taj Split neki spektakl od ekipe (vidjet će se to sutra protiv Zadra), ali nismo ni mi.
  • Zagreb1992
    3.3k
    Zadar bez Mazalina i Kapuste nije favorit nikako ..dignuo se Split dolaskom Jasmina Repeše u klub jer on vodi većinom sve konce oko ekipe

Mi jučer blago rečeno tragični
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.