• Dudu
    2.9k

Baš tako, ljudi zaborave da iako je proces stvaranje momčadi,. U HNLu imaš nevjerojatnu prednost da imaš nikakvu konkurenciju, pa ti igrači mogu maksimalno bit spremni i nabrijani za europske utakmice.

Ovi u Belgiji čupaju se svaku utakmicu jer tamo je ritam tri puta jači, pa oni nisu umorni i dođu tu i pregaze nas, a mi imali šetnju protiv Istre, pa pokažemo nula agresije, igrači dišu na škrge. To je najveći poraz.
  • Klenx
    10.3k
    Baš tako, ljudi zaborave da iako je proces stvaranje momčadi,.Dudu

Proces koji je uspješan i iz kojeg se uči na greškama bi izgledao tako da te nabiju Celta i Lille, pa si nešto naučio i pošibao se s Betisom i tijesno izgubio.
    Pa si uzeo bod Midtjyllandu i onda se doma pošteno potukao s Genkom.
    To bi bio proces iz kojeg se nešto uči i napreduje.

Ovo je opet stvaranje kompleksa Europe i rađenja bauka od svake ekipe u kojoj ne igraju Pozo, Latković ili Rozić.
    Kompleksa kojeg ćemo opet godinama rješavati.
  • Dudu
    2.9k

Potpisujem :ok:
  • Orc123
    15.1k
    Niti je sve bilo odlicno do jucer nit je takva tragedija od poraza jucer.....stvarno se previse dramatizira....u ravnopravnoj utakmico jucer oni iskoristili prilike, mi ne i to je ta razlika. Mi smo svoj cilj u Europi ostvarili. Za ovu sezonu je to bilo dovoljno. Sljedece sezone uz pravu doselekciju ocekujem i puno bolja izdanja. Ciljevi po meni su bili prolazak grupne faze, kup i prvenstvo.....prvi cilj je ispunjen, a cvrsto vjerujem da ce i ova dva preostala biti.
  • Bosskovitz
    20.2k

Točno to. Na početku sezone, kad smo skuzili u kakav veliki remont idemo, rekao sam da od ove sezone očekujem da se ne osramotimo u Europi (za mene je to značilo prolazak ligaškog dijela EL-a) i naslov prvaka u HNL-u. Sve drugo, poput osvajanja kupa ili nekog boljeg rezultata u Europi, samo je bonus.

Prvo smo ostvarili, drugo je i dalje na najboljem putu.

Znaci li to da sam zadovoljan svime? Naravno da ne, ali to je od ovakve sezone bilo i očekivano.
  • marcio amoroso
    49.1k
    Treba ipak biti realan. Mislim da su svi imali slične želje i ciljeve prije početka sezone. Titula, proći dalje u Europi i ne sramotiti se u Europi. Titulu ćemo vjerojatno uzeti nauštrb loše konkurencije, u Europi smo prošli dalje, ali se baš sramotimo i vjerujem da to rezultira ovoliko negative kod nas. Nismo mislili da ćemo se sramotiti u ovom natjecanju i mislili smo da smo te dječje bolesti prošli. Očigledno nismo i očigledno treba vremena.
  • Efes Pilsen
    15k
    Mene vise smeta sto gubimo na isti nacin.
    Copy paste golova po desnoj strani od Celte, Betisa, Lillea.. Ovi sinoc su ili toliko dobro uigrani da im svaka napucana ide u korist ili smo mi sramotno lose pozicionirani.
    Da mi ne uspjevamo ni napast ni odigrat bunker kako treba u 6 mjeseci nogometa i prilagodbe u EL je bas zabrinjavajuce.
    Budimo realni, na ljeto ce trebat opet pretrest dosta toga, a ciljamo na jace natjecanje.. Nadam se da neki plan postoji jer kadrovske rupe su ocigledne.
  • Paggini
    76.3k
    sramotimomarcio amoroso

Malo mi je ovo preteška riječ, iskreno.

Recentnije sramote su mi Bayern, PAOK, Ballkani, pa ajde i taj Lille bi mogao ući u tu kategoriju, ali ne bih baš rekao da se sramotimo. Jel europska sezona ispod nekog renomea kojeg smo stekli u zadnjih 7 godina? Da, je, što je bilo i za očekivati s obzirom na kontekst u kojem smo se ljetos našli, ali ne bih to nazvao sramotom i rasprodajom ugleda.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Mi smo svoj cilj u Europi ostvarili. Za ovu sezonu je to bilo dovoljnoOrc123

Možda, ali onda smo si prilično spustili ljestvicu. Imali smo direktan upad, osvojili manje bodova nego prošle sezone u LP i ne samo da nismo ulovili ikog iznad na koeficijent ljestvici nego su doslovno svi ti konkurenti osvojili dosta više bodova od nas
  • marcio amoroso
    49.1k
    Malo mi je ovo preteška riječ, iskreno.Paggini

Betis, Celta i Genk doma kombinirano tri poraza i 2-9 je meni sramota
  • Sibirski plavac
    8k
    Nisu meni problem porazi u Europi. Problem mi je što smo zadnjih par tekmi redovno do poluvremena bili u rezultatskom minusu koji je praktički riješio tekmu. Nije sramota gubiti, ali po meni je sramota da nas svaka malo ozbiljnija ekipa riješi do poluvremena, a imaš osjećaj da kad bi htjeli mogli bi nam zabiti i više od 3 gola.
  • The Undertaker
    9.6k
    Jedna utakmica sama po sebi nije sramota, čak ni igra jučer nije bila sramota ali je ovaj niz poraza od klubova srednjeg ranga sramotan, bez obzira što je jasno da smo mi već davno digli ruke od EL.
  • marcio amoroso
    49.1k
    Jedna utakmica sama po sebi nije sramota, čak ni igra jučer nije bila sramota ali je ovaj niz poraza pored klubova srednjeg ranga sramotan, bez obzira što je jasno da smo mi već davno digli ruke od EL.The Undertaker

Upravo to. Jedan teški poraz se uvijek može desiti, ali 5 je ipak previše. Možda je sramota preteška riječ, ali
  • Praskaton
    5.5k

OVO !
    Da su to momcadi željne krvi kao Bayern i ovi najveci optimisti bi plakali.
    Ljudi nam daju par komada i puste nam loptu.Toliko su sigurni da će nas iskontrolirat.To je toliko poniženje.
  • Droljo
    25.4k
    Ljudi nam daju par komada i puste nam loptuPraskaton

I onda si mi zabrijemo kak smo ih stisnuli :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url