• kariola86
    269
    Imam polako osjećaj da ga Boban pušta da igra iz inata prema Bari, kako bi Bara vidio koliko je zapravo loš.

Vjerojatno nije tako, ali polako više nemam nikakvo objašnjenje za to – dečka mi je čak i žao, on punim sprintom utrči u protivnika i odbije se od njega dva metra.

S loptom u 99% slučajeva uvijek donese pogrešnu odluku, samo je brz, to je sve.
  • Paggini
    76.3k
    samo je brz, to je svekariola86

A nije ni ovo, kad je on nekog pretrčao i izbio sam na krilu? Jer ja se ne sjećam.
  • Blueshadow86
    4.9k
    samo je brz, to je sve.kariola86

Možda griješim, ali ja čak ni ovo nisam vidio kod njega. Žalosno da on sa 17 godina i 60kg ne odskače ni u tom segmentu. A još je i tamnoputi crnac.
  • kariola86
    269
    Ima odličan prvi korak, to se vidi. Međutim, nema nogometnu inteligenciju da se dovede u situacije u kojima bi uopće mogao proći pored protivnika svojom brzinom – osim kad igramo protiv poluamatera kao na ljetnim pripremama – tamo je upravo to pokazao.
  • rioda
    14.1k
    Svi koji kod njega vide neke pozitivne stvari pamte zapravo samo onu jednu domaću utakmicu na početku sezone, više se ne sjećam ni protiv koga, kad mu je protivnička ekipa doslovno ostavljala krater na toj strani pa je izgledalo kao da ih vrhunski prolazi.
  • sport
    5.7k
    "S loptom u 99% slučajeva uvijek donese pogrešnu odluku, samo je brz, to je sve."
    Ja još nisam vidio da je nekom pobjegao,a čak je i Kastrati bio bolji od njega u tom segmentu.
  • kariola86
    269
    napisao sam poslije – brz je, to se vidi i to pokazuju podaci, samo nije dovoljno dobar da se dovede u situacije u kojima bi to mogao iskoristiti.

I nije da ga branim – smatram da je užasan i stvarno mi ga je žao.
  • Noel
    19.5k
    Svi koji kod njega vide neke pozitivne stvari pamte zapravo samo onu jednu domaću utakmicu na početku sezone, više se ne sjećam ni protiv koga, kad mu je protivnička ekipa doslovno ostavljala krater na toj strani pa je izgledalo kao da ih vrhunski prolazi.rioda

Kaj nije to bila ona pripremna utakmica protiv Ukrajinaca na Maksimiru?
  • Droljo
    25.4k
    Sad se malo i pretjeruje. Standard zona - iz krajnosti u krajnost. Sad je poraz pa je krajnost pljuvanje. Mali nije ništa kriv i trudi se koliko može.
  • rioda
    14.1k

Sad gledam što je sve igrao pa mi se čini da je to bio onaj poraz od Gorice

Screenshot-9.png
  • LilScav
    53
    Mali nije još ta razina, ali potencijal se vidi.. problem mi je kada se mali uvodi da pomogne rješiti Europu (umjesto u HNL-u kada vodiš)..
  • antecacic
    366
    Ovo s Varelom postaje više deguntantno i smiješno. A i priča se da ostatak ekipe nije najsretniji i blagonaklon prema njegovoj minutaži jer je očito da ne pripada u profesionalni nogomet na HNL razini, a kamoli nešto više gdje ga guraju.

Ne znam koji je tu naš deal i koja je buduća zarada, ali mora biti nešto izuzetno kad se ovo radi. Ili klubu prijeti tužba za krijumčarenje djece (karikiram) radi glupog Maneničinog poteza kad ga je ugovarao pod ovim uvjetima pa ga sad guramo što više da to ispadne ozbiljna priča jer su se svi usrali ili nešto drugo posrijedi. Ali neke zdrave logike s ovim njegovim guranjem nauštrb svih ostalih baš i nema.

Brzina - nema
    Tehnika - nema
    Fizikalije - gorije od Halilovića
    Glava - ne znamo, ali nisam optimist

Jučer loviš rezultat. Imaš neki blagi momentum jer se vidi da ovi nisu baš toliko bolji od tebe. Maltene u drugom poluvremenu nisu centar prešli. I ti onda ubaciš ovog nedoraslog kadeta na teren da razjebeš sve i da postaneš apsolutno bespomoćan prema naprijed.

Čisti amaterizam, neki viši interesi i vrijeđanje inteligencije ostatka ekipe i tribina.
  • Droljo
    25.4k
    Glava - ne znamo, ali nisam optimistantecacic

:lol:
  • Jaro
    11.8k
    Zna se zakaj igra i kaj Dinamo ima/ce dobiti od togaaustrijanac

Sorry al ja ovo ne znam...
  • GOAT
    5k
    Još uvijek nije kasno za razmišljanje o nekom fakultetu
bold