• Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Kakav je onaj u Portu ako je ovaj bolji od njega?
  • Blueshadow86
    4.9k
    Jao si ga nama kad nas ovaj mali ide spašavati u europskoj tekmi. Kao da medicinku od 5 kg udara, a ne nogometnu loptu.
  • Domi92
    18
    Kak bi rekao moj stari, udara ju kao da nije jeo danas
  • Orc123
    15.1k
    Ja ko veliki stranoljubac, kako sam etiketiran od raznih strucnjaka, mislim da ovaj decko nema kaj raditi u 1. Momcadi Dinama...sljedece sezone Dinamo B i ako se pokaze onda ga povuci gore u 1. Ekipu...ugasili smo se totalno kad je usao, kod 3. Gola uopce nije ispratio beka, ne igra obranu, setka se po terenu, nije opasan po gol....nista ne pokazuje.....

Ne, i nisam stranoljubac, nego pokusavam biti uvijek realan. Kao sto je kolicina kritika za Domingueza apsurdna i van svake pameti, za ovog decka je opravdana jer ne donosi nista....
  • Blueshadow86
    4.9k
    A kad se zabio i odbio od onog njihovog igrača na sredini, na nekih 30-ak metara od gola… Kao dijete kad se s tatom igra, haha, komedija.
  • Carmichael
    534
    Tko god je ispratio koju utakmicu kadeta / juniora prošle sezone u kojoj je on nastupio, mogao je vidjeti da je to puno predaleko za seniorski nogomet 1.HNL, a kamoli kao rezervno krilo u Europa ligi.

Razvoj igrača ponekad može ići nauštrb rezultata (Vinlof, Dominguez..), jer oni će ti dosta toga i donijeti.
    Ne vidim kako je ovo razvojno kad su Dinamove utakmice trenutno puno prejak tempo za njega.
  • CastAway1986
    5.4k
    Da ponovim ,muka mi je kad ovaj ulazi u igru..
  • Jaro
    11.8k
    sto je najgore, mali ce postati/vec jest onrazen od navijaca - ali nije on kriv. Bara - Boban - Kova trio je odgovoran za ovaj cirkus koji je meni porazniji od lose igre ili poraza u Europi. Ovo je cisto prostituiranje kluba…

Neodrasli Alen Halilovic je bio veteran za njega kad je guran u prvu momcad i slinio za Zlatanom u LP…
  • Dudu9
    2k
    Sramota da trener njega stavlja u ovakvom trenutku, pa zar ce dinamo dobit 20mil eura pa ajde guraju malog, pa on ne moze u HNL igrat s kamoli sta drugo, prave gledatelje budalama sa ovakvim potezima
  • Sync
    64
    Gdje on stoji kod 3. gola pa to je katastrofa. Naravno na dušu onome ko ga forsira.
  • Praskaton
    5.5k
    Sramota da trener njega stavlja u ovakvom trenutkuDudu9

Smatram se za jednog od najvecih kritičara trenera al ovdje vjerujem da nije kriv.Mali očito mora igrat.Kakva je to kombinacija Bobana i Bare tko zna.
    Ukoliko se zna da će otići brzo i taj nam transfer otvorit vrata kod nekih sljedecih Sergija nisam protiv
  • krvaveoči
    55
    je najbolje da promjenimo ime kluba U Barcelona B..
  • Sesvećanin
    489
    Razumijem da postoji dogovor oko malog sa Barom, razumijem da dobivamo bonuse.

Ali ovo je prevršilo svaku mjeru, ovo je jebanje u zdrav mozak svakoga tko ima oči i ovo se pretvara u podređivanje Dinamovih interesa Barinim.

Zar su ti bonusi toliki da vrijede više od kvalitetne opcije na lijevom krilu koja bi možda, ne znam...ne izgubila barem jedan duel i potrčala u obranu, a bome možda i zabila gol?
  • Žan
    816
    Sezona 26/27,Belinho i on lete pasnjacima druge hnl dok iscekuju transfer u Real ili Barcelonu, ovisi ko bude brzi.
  • bongo
    1.4k
    Sezona 26/27,Belinho i on lete pasnjacima druge hnl dok iscekuju transfer u Real ili Barcelonu, ovisi ko bude brzi.Žan

A sa razglasa se ori “Ija, ija, Kustošija”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube