• MarK
    1.4k
    Fizički je još dječak i mislim da će napredovati tek za 2-3 godine. Forsiranje odmah i sada neće donijeti ništa ni njemu ni klubu. Kao da osmaša upišeš na faks. On treba baš puno ojačati da bi se uopće vidjelo što zna s loptom.
  • ElDorado
    9.6k
    Ok ima 17 godina. Ali ono što me zbunjuje je tehnika koja je nikakva. Samo guraj i trči. U svakom slučaju nazad u juniore i treniraj. Ovo nema smisla.
  • Jaro
    11.7k
    Mene samo zanima sto klub i Hrv. nogomet opcenito dobiva sa guranjem mladog Angolca u prvih 11 u eurospkim utakmicama?DiddyGuela

Bara je "besplatno" posredovao u dovodjenju Livakovica koji je eto htio doc samo u Dinamo ali bez Barinog "besplatnog" posredovanja to se nebi desilo... Bara heroj, a ne zlocinac!

Dobra strana ovog nastupa jucer - uskoro ce Bara od kluba zahtjevat da se malog ne stavlja u igru kako svojim nastupima nebi naskodio eventualnoj prodaji...
  • DiddyGuela
    5.4k

A kada je Bara besplatno sredio Livakovicu posudbu u Gironu onda ti Bara nije smetao jelda!?
  • CastAway1986
    5.2k
    Jedino gore od njegove igre jucer bila je njegova frizura...
  • Netkos
    61
    Odigrao je isto kao i ostali. Nije bio nešto posebno loš ali nije ni pokazao nešto posebno. Uz to stavljen je na desno krilo koje nije njegova pozicija. Bilo je i lošijih jučer, na primjer Vidović koji još manje pokazao na lijevom krilu. Ovdje neki pišu kao da je on kriv za poraz, kad je zamijenjen bilo je još uvijek 0-0
  • Zg123
    3.4k
    Barina zlatna kokos koja mora igrati, garantiram da mali Horvat po nicemu nije losiji od PreVarele
  • Masto
    1k
    horvat mi je djelovao zrelije jest da nije bio "brz" ko varela ali su mu potezi bili odmjereniji i smisleniji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet