• vjeko1701
    22.8k
    Gle, u pravu si. Lako glumit facu kad sam snosiš posljedice svog ega. Znam sam, kad sam bio u nekim situacijama, imao sam premiju da nitko nije ovisio o meni. I onda je odluka lakša. Samo, ovo baš nije isključivo takva situacija. Ja bi uvijek u glavi imao pitanje kad ću ja reći nešto krivo pa će krenuti na mene. I pognuta glava može imati istu posljedicu kao i neki inat.
  • blueslavonija
    119
    ako si gledao onaj video od pervana o tekmi hrvatska-engleska...."pognutu glavu sablja ne sječe" :) e tako se otprilike ponašaju kecman i ekipa. na to sam se referirao i na vlastitom primjeru. ne mislim na firmu gdje radiš, vlasnika i to, to je sve podložno pičkaranju i kritici. nego vanjske "sile" na višem nivou koji ti doslovno mogu zagorčati život u ovoj zemlji. mediji su opasno društvo gdje su "sile" itekako prisutne i non stop ti drže mač. koliko je samo novinara s HRT nestalo preko noći zbog postavljanja neželjenih pitanja. žalosno.
  • vjeko1701
    22.8k
    Žalosno je, naravno. Al upravo su novinari nekad biti ti čija je dužnost bila takve sile baciti na svjetlo dana. Samo ta klasa novinara ne postoji već pokoju generaciju a naša civilizacija nije nikad bila više pod kontrolom svakakvih "sila". Evo, ne bi se ni ja išao bančit sa sektama i mafijama, al ja nisam odabrao profesiju novinara. Zato više volim strojeve i računala xD
  • blueslavonija
    119
    neću više dužit ali sam se sjetio izjave nekog starog direktora tv zagreb koju sam slučajno čuo na radiju. pričao je naširoko što su nekad bili mediji a što su danas. zapamtio sam izjavu da je veća sloboda novinarstva bila za vrijeme tita i tuđmana nego danas. tad si imao određene dogme koje nisi smio dovodit u pitanje a sve ostalo je bilo podložno kritici. tuđmanovog doba se sjećam pa si tako imao jednog latina s emisijom na drž. telki gdje se rešetalo i propitkivalo sve i svašta. imao si jednog ivu lončara koji je bio bombarder na državnog telki. imao si tiskovina, radija koji su bili sve osim režimskih. danas nemaš ništa od tog. najbolji primjer ona fejk emisija otvoreno ili mojmira pastorčić :gasp: poz
  • rokikaciga
    11.6k
    puno zujim, malo meda dajem :lol:

Hoces rec da moji komentari ovdje stete ugledu moje firme?
  • Pacho
    14.6k

Vjerojatno, ali ovisi o profesiji.
  • Pacho
    14.6k
    ALJOŠA PAVELIN (56), bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka, objavit će knjigu naslova "Hajduk - Između percepcije i stvarnosti".

Dobar naslov. Vlastita percepcija im je da su velikan, a stvarnost je da su ih debelo prestigli i malteski peraci suncobrana.
  • rokikaciga
    11.6k
    ajde u opisu posla mi je da meljem tako da sve pet. Linkat cu profil na zoni u CV :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet