• db-izbjeglica
    20k
    Kaj ćemo sa Svetinom? Čekat presudu?flajšmašina

a što bi trebalo, prijeki sud?

ne može pravosuđe funkcionirati na temelju toga jel netko mrzak određenoj skupini ljudi.
    to što ti i ja mislimo da je svetina g...o ne može utjecati na činjenicu da on nema presudu za određena kaznena djela.

ako nekom daš otkaz zbog podignute optužnice, riskiraš da taj čovjek bude oslobođen optužbi u tom istom postupku i što onda?
  • Mlađi referent
    15.1k
    , podcast je bio zanimljiv radi njrgovi analiza i komentara. Bar meni.Fatos Beqiraj

Poštujem, svako ima svoj ukus. Meni je upravo radi njega emisija bila bljutava i ne gledam ju već jako dugo. Tinejdžerski komentari samo za pažnju, kvaliteta 0.Maknuo bi i njegovog kolegu Vejića, odma, iste sekunde.
  • Crni86
    20k
    Maknuo bi i njegovog kolegu VejićaMlađi referent

Vejic vec neko vrijeme nije u emisiji.
  • Mlađi referent
    15.1k

Top, onda možda i upalim koji put nakon odlaska ovog.
  • rioda
    14k
    Što se tiče optužnica, presuda i otkaza, ako se ne varam, po Zakonu o sportu je bila neka odredba da ako se digne optužnica po kojoj možeš dobiti 3+ godine zatvora, automatski ne možeš raditi u sportu. To naravno nema veze s Jeličićem u ovom slučaju, nego mislim na Svetinu. To mi je u sjećanju ostalo jer se spominjalo tako nešto oko Vrbanovića, ali ne znam je li još uvijek ta odredba na snazi.
  • flajšmašina
    256

Smijenilo ga se s mjesta glavnog tajnika HNS uz pritisak klubova jer je otisao na rucak kod cetnika. I neka je.

Jbg, mislim da i HT moze smijeniti Jelicica jer okolnosti oko njega mogu stetiti njihovom imageu.
  • blue heart 72
    3.1k
    jesu li to nekadašnje "crne kese"?
  • Str1nger Bell
    3.3k
    Brzo se zaboravilo kako se Joško znao istovarit i po nama.
  • fakin
    3.2k
    upravo u tome i je poanta ovoga, da se smije srati po svima i svakome osim po fantomskoj udruzi. Kad u nju taknes u roku par dana dobijes otkaz
  • Dendle71
    280
    da i? Kakve to veze ima s nama tocno?
  • Z brega sam
    269

Joško je obični populista. Kako mu vjetar puše. Sad se dodvoravao Dinamu pa srao po gUdruzi.
  • Crni86
    20k
    Pa ak sere po jednim i drugima i nikome se zapravo ne dopada znaci da svoj posao radi dobro ne?

Jedan od rijetkih sto ce rec ono sta misli jasno i glasno. I vise to cijenim nego razno razne toplake, jese i slicno. Jedini koji je jos kolko tolko u emisijama govorio sta je mislio je Neno. Ostatak su lutke koje ce rec ono sta publika zeli cut i nikome se ne zele zamjeriti - od takvih nema kruha niti dodatne vrijednosti u emisiji.

Mi bi da netko i strucno komentira, ali bi valjda i da samo lijepo prica o svima. Ne ide to jedno s drugim.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    U pravnoj državi se ne bi smjelo događat da itko dobiva otkaz u trenutku kad je podignuta optužnica jer je to implikacija da staješ na stranu tužilaštva. Iznimka su naravno ubojstva i slično gdje se automatski ide u istražni zatvor
  • Mlađi referent
    15.1k
    Pa ak sere po jednim i drugima i nikome se zapravo ne dopada znaci da svoj posao radi dobro ne?Crni86

Naravno da ne, kakvo je to uopće pitanje?

Nije njemu uloga dežurni klaun, nego stručni komentator. Da radi dobro svoj posao, dopadao bi se i jednima i drugima jer bi analize bile smislene, zanimljive i edukativne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet