• ElDorado
    10.1k
    kad te se prihvati korumpirano pravosuđe hrabrost ti ne pomaže
  • fakin
    3.2k
    jedno pitanje za moderatore, smijemo li ovdje argumentirano kritizirati i raspravljati o nh ili ćemo biti cancelirani?
    vidimo kakva je atmosfera u društvu i državi pa čisto da se ne zaletimo ko joško
  • flajšmašina
    256
    Ovo je najgluplja najmoćnija skupina ljudi u povijesti. Imaju toliku moc, a svom klubiću su uspjeli priuštiti dva kupa u 20 godina. Pa čak i kad smo mi sjebali, ta skupina sa neviđenom moći nije uspjela Rijeku preskočit.

Oni su samo iritantni glasni kmečavci, ništ više.
  • NORTE
    22.6k
    HT ga je maknuo jer mu je (istovremeno) potvrđena optužnica zbog lažnog iskaza u korist Mamića, nije maknut zbog komentara.
  • mlinchica
    5k
    Da imamo normalnu vlast u državi, ova optužnica je trebala već davno biti podignuta.
    Ne znam kaj je jadnije - to kaj je on nesmetano koristio javni prostor hrvatske nogometne lige za svoju promociju, tovari kaj misle da će riješiti svoje probleme micanjem laprdala ili država/sudstvo/pravosuđe koji dozvoljavaju da ih ismijava jedan nogometni klub i radi raspored podizanja optužnica.

Niti je ajduk veliki klub, niti je Jela strijela veliki čovjek.
    Preživjet ćemo, ne brinite :wink:
  • rokikaciga
    11.5k
    Potvrdena mu je optuznica zbog komentara. Da upotrijebim rijecnik jednog prominentnog hajdukovca... bas slucajno, jel?
  • Noel
    19.5k
    Četvrtak 19.2.2026.
    Špica europske nogometne sezone.

Neki marširaju kroz domaću ligu i igraju utakmicu 16 finala europske lige.

Ove druge politika i HNS spašavaju od borbe za opstanak u domaćoj ligi i igraju europsku utakmicu protiv MaxSporta i Joška Jeličića.
  • Pacho
    14.5k
    Jebe mi se za Jelicica i mislim da je apsolutno zasluzio optuznicu, ali tajming je smijesan. Dan-dva nakon orjunaskog kmeketa o sticenju kluba, odnosno sekte, evo odjednom i optuznice. Sto se dosad cekalo? I kako onda ovo ne shvatiti kao poruku svima da im je bolje da paze sto pricaju. Propala orjunaska parodija od kluba koja je po uspjesima u ovom stoljecu daleko iza Rijeke ce moderirati sluzbenu emisiju lige?

Treba masovno otkazivati sve usluge HT-a. Ne slati neke c/p AI pateticne dopise nego bas otkazivati. Ne zbog Jelicica nego zbog orjunaskih terorista.
  • ElDorado
    10.1k
    Iskreno uopće mi Jeličića nije niti malo žao. Lik je muljao s krimosom, maznuo pare i nakon toga lagao. Nije uopće poanta u tome. Poanta je da pravosuđe reagira tek kad je potrebna nekakva prijetnja, manipulacija ili zastrašivanje. A vrhunac svega je da je reagiralo na taj način pod utjecajem jednog čovjekai li jedne organizacije koje s pravosuđem izravne veze ne bi trebali imati.
    To je naprosto zastrašujuće. I uvijek se sjetim one "If you tolrate this....". Ali danas je izgleda sve normalno i moguće.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Mogu ugasit podcast isto. Iskreno Jelicic je jedino zanimljivo u tom podcastu
  • Paggini
    76.2k
    Ja se osobno radujem briljantnoj kemiji između elokventnog i oštrog Abramovića te informirane i uvijek dopadne Valentine!
  • fakin
    3.2k
    sad bu prebacili toplaka u studio i vozi dalje miško
  • Droljo
    25.4k
    vjerojatno je iduće gašenje zone.fakin

Mogu nam ga pljugat.

Dok dečki plaćaju domenu itd :snicker:
  • Noel
    19.5k
    Tetak Toplak bi svršio od uzbuđenja da ga se pozove u studijsku emisiju. Pričao bi po selu o tome godinama. Na društvenim mrežama bi objavio svaki put sliku sa Valentinom i njenim dekolteom uz komentar:

"JOŠ JEDEN DEN Z VALENTINUM U UREDU"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube