• FrodoJePurger
    589
    Da stanem u obranu HT-a malo.
    Hajduk je prisilio HT da da otkaz Jeličiću i to prije nego kaj su podigli optužnicu protiv njega.
  • criticus
    6.3k
    Da stanem u obranu HT-a malo.
    Hajduk je prisilio HT da da otkaz Jeličiću i to prije nego kaj su podigli optužnicu protiv njega.
    FrodoJePurger

jel ovo sarkazam?
  • FrodoJePurger
    589
    A mislim i meni je glupo ali isto tako jebiga oni ovise o hajduku koliko i o nama
  • Mihael2305
    1.3k
    Kolarić dobio da danas sudi Rudeš Hrvace, mora da se nešto desilo čim nije dobio Rijeku Hajduk
  • Danko
    2.8k
    Mobilizacija u Varaždinu:

Screenshot-2026-02-20-14-35-39-143-com-facebook-katana-edit.jpg
  • NKDZ86
    7.6k
    meni je ovo razina niželigaša. i mi onda strahujemo od ovakvog kluba. sve je jučer rečeno.
    ...
  • Paggini
    76.3k
    prepoznatljivi varaždinski prkos :lol:
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Pogledao sam maloprije Rijeku. Pola-pola utakmica, čak mi Omonia djelovala na trenutke dominatnije. Zlomislić odbranio 2-3 jako dobre prilike, plus Rijeka imala nekih šansi i s(p)retni gol Adjeia.

Kad takva jedna Rijeka koja ima dobar zalog za uzvrat kući u konferencijskoj, i koja je dobro odigrala i protiv Shaktara i svih drugih ne uspije složit priliku protiv Dinama, onda mislim da to dovoljno govori, kolika smo mi sila i ljestvica u ligi za ovu sezonu, ali to dovoljno govori i o samoj nekvaliteti lige i tome da je Hrvatska liga vjerojatno najslabija što ikada.
  • Jurki
    23.3k
    Na kraju budu cistila snijeg djeca iz nogometne skole jer svakog boli kurac za taj plasticni klub.
    Dovoljno je pogledati posjetu kad dojdu npr Gorica, Istra ili Lokomotiva.
    Kad dojdemo mi najmanje 90 posto stadiona navija za Dinamo.
  • NerminB
    971
    Nadam se da ce ovaj teren biti u ok stanju, moramo zavrsavat posao u hnlu sto prije.
  • Zagi
    15.5k
    Ionako smo u HNL tekmama imeđu dvije europske skloni kiksanju, a još bu teren koma.
    Bitna tekma.
  • Doktor Kunić
    6.3k
    prepoznatljivi varaždinski prkosPaggini

Nedavno se osjetio u jednom poznatom varaždinskom restoranu :lol:
  • vlatkomarkovic
    3.3k
    Hmmmmm Kako da sad ovo sročim….

Da se vratim na situaciju s Jeličićem…. Po meni svatko svatko za kog postoji sumnja da se okrsio o zakon treba biti propisno sudski obrađen. Osobito mi je drago vidjeti da se temeljito radi na slučaju u kojem se tereti nekoga da je oštetio Dinamo. S druge strane nije mi jasno zašto se to sada pokreće…. Sto dovodi mene kao navijača Dinama u zanimljivu situaciju….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet