• Mr Anderson
    17.9k
    Sve rečeno, argumentirana rasprava nema smisla, jedan narativ i doviđenja.tp1997

Pa što ja imam s tobom raspravljati sada? Čemu?
  • tp1997
    2.6k
    Pa ako nemaš što raspravljati, što onda ideš osporavati argument? Ako, kao što kažeš, te se ne može uvjeriti u suprotno od onog što misliš, drži se svog i ignoriraj raspravu.
  • NitkoBitan
    35.5k
    Nisi se dobro pripremio. Meni samo malo mokre hlače oko koljena i niže.Mr Anderson

Preporuci nam jaknu...
  • Olmic
    5.5k
    kabanica iz dm-a, takoder samo mokar oko gleznjeva i tenisice jbg
  • Ljubo
    409
    ma nemas ti s nikim ništa raspravljati, uvijek si u pravu, ne sekiraj se.
  • Praskaton
    5.5k

Istina imali smo mi svoje šanse i da smo zabili možda bi bila drugačija priča.Upravo zato je žal i razočaranje veće jer ovo je ekipa s kojom se da igrat.
    Ljudi su nas pritisnuli zabili dva komada i onda se očekivano povukli i pustili nas da igramo.U prvom pol je to bilo dobro al u drugom jalovo.
    Dojam je da su nas kontrolirali kroz to puštanje posjeda.

A puno je tu parametara kad se gleda kvaliteta ekipe.Ja bi rekao individualno da smo sada jači na većini pozicija nego što smo bili prošle sezone.
    Al koehzija i iskustvo koje smo imali sad nam je nedostižno.
    Ljudi gledaju isključivo individualnu kvalitetu pojedinog nogometaša i zaključe da smo sada bolji.Nogomet nije tako predvidljiv inače bi Zrinja večeras uvjerljivo izgubio npr.

Tu opet po meni dolazimo do trenera koji je toliko mlak po pitanju motivacije.Znanje mu je na razini ostalih hnl trenerčića.
    Znam ja da on ne može direktno utjecat na poteze igrača al valjda postoji analiza nakon utakmice gdje igračima ukaže na pogrešku jednom,pet ili deset puta pa onda zeleni teren gdje to isprave kroz rad.
  • Mr Anderson
    17.9k
    Ja osobno imam Helly Hansen jaknu za kišu, ali mislim da može biti bilo koja, bitno je proučiti deklaraciju. Ima tih stvari koje se gledaju, od slojeva, gustoće, izdržljivosti mm kiše. Ne kužim se previše u to, ali imam frenda koji radi u Hervisu pa sam ga tražio da mi nađe nešto baš dobro.
  • Crni86
    20k
    Imali smo mi ofenzivno svojih prilika, ali meni je porazno da je Genk mogo na maksimiru bez problema vodit 3:0 da Livi nije skinuo onaj zicer.

Obrambeno mi djelujemo kao svicarski sir. Povratna trka nam je opet bila uzasna i ova utakmica me dosta podsjetila na proslu sezonu di smo konstantno kasnili. Genk danas prvo poluvrijeme izgledao kao da ima dva igraca vise. Sa takvom defanzivom se u europi ne mogu ocekivati rezultati.

Indikativno je i to da ama bas u niti jednoj uatkmici u europi nismo uspjeli sacuvati cistu mrezu. Od fenera do danas primamo u europi barem jedan gol, a bilo je tu i slabijih ekipa kao malmo, macabi, fcsb. Obrana je u europi sve. To nas je najvise i krasilo zadnjih 4,5 sezona pa je lakse bilo i postizat neke rezultate.
  • Ludovic IX
    10.6k
    Mojih par redaka o tekmi
    Jebiga, prvi korner njihov gol. Nikak da te prekida naučimo branit kak spada.
    Drugi njihov gol, valincic umjesto stojketu u for, on mu iza leđa, miske ispadne jer želi spasiti i jebiga, ovi bas lijepo odigrali kontru

I onda krenemo igrat napokon i stvorimo 4 situacije za gol i ne možemo gurnut loptu u gol. Kad smo zabili, reko sam da tak nastavimo ali nije bilo prodora dovoljno da nešto napravimo. Oni su malo niže stali i nismo vise mogli probijat po krilima..

Da se ja pitam, nebi topic igrao jer je zelen i limitiran. Ostalo sve koje bi stavio svatko od nas. Šteta treceg gola. Nismo ga smjeli primiti. jer nas nisu razbili. Zabili su svoje prilike i mir..trebalo je bit minus 1 i bar kakva takva šansa za uzvrat. Ovako smo na par posto.

Ništa, ajmo vž pa idemo gore odigrati muški pa ako ispadnemo, ispadnemo. Nema plakanja. Bit ce žal ali sto je tu je.

P.s. jebem i kišu ali jos vise lokve na tribini. Naivno nisam uzeo nepremočive cipele pa sam do kutine morao nahajcat klimu na noge da ih posusim
  • Mr Anderson
    17.9k
    ma nemas ti s nikim ništa raspravljati, uvijek si u pravu, ne sekiraj se.Ljubo

Raspravljam s onima s kojima rasprava ima smisla, ko evo npr s kolegom Praskatonom. Zašto bih raspravljao s nekim gdje odmah vidim da rasprava ne vodi nikuda? Gubitak vremena za sve. Ne znam kaj ti nije jasno.
  • miro
    8.5k
    Ovoj ekipi toliko fali karakter, ili bolje reci karizma, ne znam kako da se izrazim. Mckenna je valjda jedina iznimka. Pičkasti smo, u nedostatku boljeg opisa
  • tp1997
    2.6k
    Al koehzija i iskustvo koje smo imali sad nam je nedostižno.Praskaton

Ovo je isto priča koja se ponavlja bez ikakve veze.

U prvoj Bjeličinoj sezoni Petković, Oršić, Dilaver, Theophile, Kadzior itd. (prva dvojica imali fenomenalno iskustvo talijanskih nižih liga i Koreje) su svi bili novi igrači; riješili smo se stožernih igrača poput Soudanija, pa eto skupina EL bez poraza, prolaz protiv Plzena, produžeci s Benficom.

Što sve ljudi neće izmisliti da opravdaju nametnutog nam polutrenera
  • Ljubo
    409
    svatko bira na koga će trošiti svoje vrijeme i živce, ali isto tako svatko može odgovoriti. Meni je zasmetalo kaj si rekao da je lanjski Dinamo u rangu ovog Dinama… Isto tako me muči kaj se naš trener uči Europi u Dinamu, preveliki smo klub da bi se šarlatani poput Marića i Kovačevića učili na nama.
  • Mr Anderson
    17.9k
    onda krenemo igrat napokon i stvorimo 4 situacije za gol i ne možemo gurnut loptu u gol. Kad smo zabili, reko sam da tak nastavimo ali nije bilo prodora dovoljno da nešto napravimo. Oni su malo niže stali i nismo vise mogli probijat po krilima..Ludovic IX

Pa to, nemreš na ovakvoj tekmi imati tako lošu realizaciju, opet, zaslužili smo X na poluvremenu. Drugo poluvrijeme nismo imali ideju kako ih probiti, oni su se povukli i čekali su nas. Fali nam bržih i motoričnijih igrača u vezi.
    Pročitao sam negdje da nas netko uspoređuje s Bodom. To je smiješno. Koliko oni godina imaju istog trenera? Ciljano dovode igrače koji se uklapaju u taj način igre. Mi smo sad u jednom roku promijenili cijelu ekipu i netko očekuje da igramo ko oni. Nas čeka na ljeto opet nadogradnja, ne tako drastično ko prošlo ljeto, ali biti će promjena.
  • Praskaton
    5.5k

Ne opravdavam ja ništa.Trenera ne sigurno.Naprotiv smatram da on nema znanja i kompetencije napravit od ove skupine individua ekipu ratnika.

Kad si mlak kao on ne ide to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube