• Common Sense
    1.4k
    Nažalost Kova nije u stanju pripremiti momčad ni taktički, a kamoli psihološki.

Dinamo treba ozbiljnog trenera. Kova je dobar i iskren čovjek. A Dinamo će imati ozbiljnog trenera onda kada Zvone tako odluči.
  • Sveznalica86
    0
    Ne znam ja kakav si ti glas razuma al u pravu nisi. Covjek jednostavno nije razina za Dinamo, bar ne onaj europski kojeg svi prizeljkujemo
  • Tom Hanks
    4.8k
    Čudim se samo ljudima koji su oduševljeni pobjedama protiv istre vukovara i takvih kako vas je lako impresionirati,pa ovi vukovarci nemaju vlastiti stadion o čemu tu pričamo.
    Hnl nije mjerilo već Europa kakva je momčad i trener.A rezultate znate i sami,najgore je šta će mu se i ovo bacit pod tepih i idemo dobit Varaždin i tako u krug
  • Krizy
    68.3k
    Kovačević: "U drugom poluvremenu potpuna naša dominacija, ali do zadnjih 10 minuta nismo bili konkretni i to je Genk okrunio novim pogotkom. Zasluženo je pobijedio."

Potpuna dominacija u prvih 35 minuta drugoga poluvremena okrunjena s 0 udaraca (ne u okvir, nego bez udarca uopće dok gubimo):
    Screenshot-20260219-211640-Flashscore.png
  • prefontaine
    6.9k
    Čovjeka apsolutno razumijem. Da imam ovoliku podršku jedne ikone i veličine kakva je Zvonimir Boban u ja bih gledao uživati u životu, biti uz familiju što je moguće više i osigurati ih da ne moraju prolaziti sve ono što sam ja morao. Bolio bi me kurac i za Dinamo, i za Boyse, i za Europu. Malo manje bi me bolio spolni organ za Zagreb, tu bih si ipak gledao kupiti kakav stan, ono, malo veći, opremljeniji, djeca rastu, školovanje, faks, neka se nađe. A u cijene rastu, uvijek se može prodat kad se jednog dana skinem s Dinamove sise
  • Ere86
    261
    Lik je trenerska taraba za klub kao što je Dinamo i to nikakve HNL pobjede neće promijeniti. Trener za ekipe donjeg doma HNL-a i točka
  • Mr Anderson
    17.9k
    Po očekivanju, izgmizali miševi iz rupa, sve veliki znalci.
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Bravo na odličnom smislenom objektivnom postu,ali dzabe pises kada je Kova trenutno dezurni pedro i svi cekaju da ispolje svoje frustracije prema njemu. Takav smo mentalitet nazalost. Mene jos zanima je li Kova krivac za 2. gol koji smo primili iz kornera? MPV ispao kao ratkapa kod zadnjeg gola iako je bio ispred igrača, jel i to Kova kriv? Kova ima svojih gresaka i u prethodnim europskim utakmicama ih je stvarno dosta imao,ali danasnji iskljucivi krivac su igrači. Postavka igre uopce nije bila loša. Igračka kvaliteta očito jednostavno nije još dovoljna kvaliteta za Europu (jer ima tu mladih igraca koji mogu napredovati u nekim segmentima)
  • joesimunic
    58
    Losiji trener od Cannavara.
  • hardek
    8.9k
    Igračka kvaliteta očito jednostavno nije još dovoljna kvaliteta za Europu (jer ima tu mladih igraca koji mogu napredovati u nekim segmentima)Dinamo-SB

Ljudi su nerealni, jer očekuju da ćemo mi konstantno biti onaj europski Dinamo od prošlih godina.

Evo samo jedan primjer, Zajc je nama praktički najbolje pojačanje ove sezone svi se možemo složiti. Šta mislite zašto taj Zajc nije mogao biti prvotimac prošle godine u Tolouseu i zašto ga Kovačević vadi u Europi u 65. minuti? Zajc koliko god bio bog i batina u HNLu, on ne može to replicirati u Europi jer nema fizikalije. Ova ekipa je projekt u nastanku, jednostavno imamo puno mana trenutno koje ni Pep nebi uspio sakriti na Europskom nivou.
  • Crni86
    20k
    Koliko jos pouka? Svaka cast za hnl, al da li je stvarno takav podhvat s oavkvim kadrom dobit istru, osijek i ostale? Ne zelim umanjivat te pobjede i njegov dolrinos u tim utakmicama, ali europa je pod njim stvarno uzasna…

Pa prije bar na tom maksimiru smo bili konkurentni, nitko nije odnio lako bodove. Sad padamo u prvih 20 minuta svaku tekmu ko da je na drugij strani barca ili real. Ne zelim iskreno niti zamisljat ligu prvaka s ovim trenerom jer mislim da bi porusili neke negativne rekorde.

Druga stvar koja me smeta je taj neki njegov gard stav. Gostujuci trener u 93. na pljusku skace, vice uz ekipu je. Nas trener na suhom po krovom. Daj pokazi tim deckima da si uz njih kad je tesko, zajedno kisnite, pokazi im. Ti im moras bit voda i kaj sad zgubilo se, al pokaziiii im to. Momcadi to cijene na kraju onda i dalju 200% za trenera i izvuku atom vise.
  • DiddyGuela
    5.5k

Ligu prvaka? Polako. Pa mi iducu sezonu krecemo iz 2. pretkola. Sa ovakvom igrom i skidanjem gaca u tunelu mogli bi imati ozbiljnih problema vec u prvoj kvalifikacijskoj utakmici.
  • veselko tenžera
    7.1k
    Kovačević: "U drugom poluvremenu potpuna naša dominacija, ali do zadnjih 10 minuta nismo bili konkretni i to je Genk okrunio novim pogotkom. Zasluženo je pobijedio."Krizy

Što od ovoga nije točno? 35 minuta nam nisu centar prešli, kontrolirala smo igru, imali odličnu šansu Stojkovića koji je zakasnio sekundu i pol. Falilo je konkretnosti, nije da smo dominirali i šansama, ali smo kontrolirali stanje na terenu. Ovi su u zadnjih 10 minuta od igrali bolje kao što je Kova rekao.

Od 17 naših aktera danas samo se po Kovi sere, od igrača nikome ni slova osim po Dominguezu koji je, btw, bio i više nego dobar danas.
  • Sveznalica86
    0
    Ne mislis li da je greska trenera uvodenje varele i lisice, varela koji nije za rang 1. zupanijske lige ili uvodenje apsolutno nespremnog lisice ispred jednog bakrara koji je dokazan gol igrac koji je dosta toga donio dosad na svjezinu dolazeci iz drugog plana? Objasni mi koja je logika iza ovih poteza al samo mi nemoj rec da je klupa tanka i da nije imao izbora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.