• Zg123
    3.5k
    Ja ne mogu vjeovati da njemu nespremi Valincic igra prije Galesica i da takodjer nespremni Lisica ulazi prije Bakrara.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    svaka na mjestu , a prezidente proda Kuleta i ostanemo na jednom ozbiljnom napadaču. Jedno ozbiljno krilo, lisica je čudo da je na terenu ali će mu trebati jako dugo da bude kvaliteta više na terenu. Ali bar imamo livakovića na golu. On sve spasi
  • Infinity
    21k
    Nejasno sta ga sprijecavaBornaPŽ1986

Ne znam, ali znam da mi ni on vise nije nikakva sveta krava. Ne mogu vjerovati da sam toliko godina na celu Dinama zelio covjeka koji me jebe s nekim anonimusom iz Belupa.
  • fakin
    3.2k
    Imam 2 pitanja.

1. Kad je Dinamo zadnji put izgubio doma od belgijskog kluba?

2. Kad je Dinamo doma izgubio u hendikepu od belgijskog kluba?

Hvala ti MK
  • DrRatoljub
    486

Uvijek bude neka frka, realno imamo daleko najjači kadar. Ali kažem, ne vidim kako to moze biti bolje. Svi nas buše u Europi, a ovo nije Liga prvaka. Po ovome ispada da bi mogli lako opet primiti 9 ako slučajno uđemo.

Od Anderlechta 2009.
    0 2 je bilo. Prvi gol Lukakua u Europi, možda i za klub uopće.
  • CerealKiller
    214
    Cekamo standardnu izjavu "Dominirali smo cijelo drugo poluvrijeme. Znao sam sa su oni jako dobra ekipa, duplo su skuplji od nas. Oni su svoje sanse zabili, mi svoje nismo. Ekipa smo u stvaranju, vidi se da se jos trazimo. Trebamo izvuci pouku, idemo dalje."
  • FazeN
    5.7k
    Ne znam zašto se pojedini odmah zapale i nazivaju pljuvačima sve koji komentiraju Kovačevića.
    Za mene ti ljudi nisu pljuvači, nego ljudi koji razumiju nogomet.
    Današnja utakmica i današnji poraz idu isključivo na dušu treneru, kao i svaka dosadašnja europska blamaža.
    Bunkerom i kontrama je dobio Rijeku i Hajduk, ali misliti da se tako može igrati u Europi, jednostavno ne ide.
    Ne može, dragi Kova.
    Ovo su brže, modernije ekipe.
    Nogomet se 2026. igra drugačije, ne onako kako si ga učio godinama u Belupu i Varaždinu, bunker pa rokaj.

Zvone Boban je, po meni, napravio odličan posao. Riješio se igrača za koje danas vidimo gdje su i na kojoj su razini. Ali sve to prepustiti Kovi da vodi, ogromna je pogreška.
    I ovo nije nikakvo moje pljuvanje po Kovi.
    Isto sam mislio i kad je dobivao Istru, Vukovar i ostale.
    Jebote pa to se podrazumijeva, jer imamo budžet o kojem mnogi mogu samo sanjati.
    Za mene Kova nije trener za Dinamo pa da uzme krunu i kup.
    Prije nego me ovi napadnu, to je moje mišljenje, ne tvrdim da sam u pravu, ali imam pravo tako misliti, pogotovo iz dana u dan sa svakom novom utakmicom.
    Dinamo je pokazao da može igrati odlično i stisnuti Genk, ali onda u drugom poluvremenu opet povlačenje i čekanje.
    Banalna, ali stalna pogreška, na razini amatera.

Što god se na kraju dogodi, liga, kup ili bilo što drugo, jedna stvar za mene ostaje urezana.
    Kovi nikad neću zaboraviti izjavu: „Svaki bod u Europi je veselje.“
    Čovječe, vodiš klub koji je pobjeđivao najveće europske velikane, a s tobom danas smo se vratili godinama unazad, u vrijeme kad su nas punili kad god bi stigli.
  • Slavonac86
    752
    pazi se, sad ces bit isprozivan i etiketiran kao nogometnim neznalcem samo zato sto imas oci i bogu hvala dobro te sluze
  • Praskaton
    5.5k
    I što nismo probali s Beljom i Bakrarom? To je zabranjeno?Borovljanin

Pa je.Rečeno je da se samo igra 4-3-3 nema veze jel gubiš i vodiš.Nebi ni bilo fer da protivnika iznenadimo sa dvije špice a oni samo dva stopera imali danas.
  • Plava balada
    92
    Za HNL koji poznaje okej, ali ako želimo ikakav rezultat u Europi, Kova nije taj. Koliko god ga netko volio ili ne, to su činjenice.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    ne samo pet poraza nego utakmice koje smo izgubili nismo imali najmanju šansu. Čak šta više mi smo izgubili do poluvremena . Mislim stvarno , ako je to nekome ok ,ako je to ono što Dinamo želi onda svaka čast. Dajte nam naše klince da igraju. Pa neka nam bude plafon da izborima kvale za Europu i radujemo se ako prođe o prvo kolo kvalifikacija. Svaki put, baš svaki put ovaj se usro i traži opravdanja prije nego j rekla počela. Ma šta su ovi koji racku. Meni bi samo grk igrao u prvih 11. Bekove smo im probijali kako smo htjeli. Beljo dobijao duele sa po dva stopera na leđima. I sad treba njima skidati gaće . Ma ostavio bi ga ispred stadiona na kiši. Kakvih trenera motivatora ima mi dobijemo ovu plačipičku
  • Goncalo Santos
    3.4k
    Ovo da kovacevic na 1.2, na maksimiru u 70oj minuti uvodi varelu je meni jasan pokazatelj da ocito nije svjestan gdje je dosao jer je ovo ponizavanje institucije Dinama i rusenje ugleda.

Uz to, u vlastitom domu usrani docekujemo jedan genk koji je 4. esalon ozbiljnih europskih klubova, a bojimo ih se kao da su psg.

Nije nam svaki bod veselje, nije europa godisnji odmor. Klub zivi od europe, svaki bod nam je bitan i za koeficijent i financijski. Kako ne moze shvatiti to.

I taman kad uhvatimo momentum, lik uvodi lisicu koji se tek vraca nakon duge pauze i jasno da lose izgleda i onog balavca koji je u 20 minuta iskljucivo krive odluke donosio.

Nemam zeluca gledati mu izjavu...
  • Nolifer
    14k
    Imal je Kova par bljeskova u HNLu s Dinamom. I falil mi je onaj moment iz Osijeka, kad se derao ostani gore... Sve mi je to još slabo. Kad bih me netko pitao, dal sam za promjenu trenera da, ali samo pitanje kojeg... Vremena će biti sve manje, a šamara sve više....
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Kralj na klupi, apsolutni kralj, genije, gospodin, maestro, drži Hoxhu koji se popikava na svoju nogu i loptu cijelo prvo poluvrijeme 70 minuta u igri, SEDAMDESET MINUTA, a Stojkovića kojeg je hladno mogao nakon šest minuta izvaditi van drži 80 minuta u igri, OSAMDESET MINUTA!!!

Nemrem više, nemam ga srca niti vrijeđati, niti ljutiti se, niti pokušavati shvatiti, niti tražiti smisao jer ovaj čovjek nema blagog pojma o ničemu.
  • mosad
    2.3k
    Ja moram slušati ovog amatera koji spominje duplo skuplji genk u vremenima kad Zrinjski odigra x sa crystal palacom
    Ko je tu lud više
    Idi u kurac dosta te je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.