• FredyJones
    43
    Steta za glupo primljene golove, pogotovo drugi gdje Misic ne radi faul i zaustavlja kontru i treci gdje Varela zuji i ne prati igraca.

ovo je nasa realnost ove sezone, mi smo najjaci klub u HNLu, pa vidimo gdje stojimo sa dancima i belgijancima.
    Treba dobro poradit na skoli nogometa, nama treba uvijek 2 dodira previse,al to je i do naseg mentaliteta hrvatskog nogometa.
    Ocito je da mi vise necemo igrat 3 5 2 iliti 5 3 2 kako je to u Europi u najvecim nasim pobjedama izgledalo, bunker pa na kontre preko Orse i Petka, toga vise nema niti ce ikad biti. Za izgradit ekipu i igru za ove razine natjecanja treba vremena.
    Sjetimo se BodoGlimta kojeg smo izbacili u Playoffu za LP, i vidimo kako su oni od tada u 3,4 sezone dosli do ove razine gdje su danas,a dolaze iz Norveske.
    ajmo Dinamo
  • emilperska
    14.9k
    Varela i Dominguez su jebački precijenjeni. Svaki na svoj način.

Što prije se vratit u realnost HNLa..

Svaku utakmicu Dominguez prosere 1 ili 2 gola.
    Ali redovito slušamo ili botovske ili plaćene narative kako smo svi skupa debili i ne gledamo nogomet, a Dominguez je obrambena verzija Olma u nastajanju.

Jbg dokle god je njegova prodaja prioritet i ON MORA IGRATI JER JE "NAJBOLJI" kretat cemo s hendikepom u minus u Europi.
  • MarK
    1.4k
    Siguran sam 100 posto da ova ekipa plus trener imaju jako puno problema s mentalitetom. Čak i na kladionici smo bili solidni favoriti što znači da ovaj kadar itekako ima kvalitet da pobijedi Genk. Što se dogodilo? Pali smo olako kao da je došao Real. I prije golova vidjela se impresioniranost kroz mnoštvo neforsiranih tehničkih grešaka. Zanimljivo je da mi gotovo uvijek išamaramo ekipe koje na papiru vrijede manje od nas, a glatko gubimo od onih koji vrijede više. Nema sredine. Svi govore kako se treba namaknuti x milijuna od transfera. Pa koga ćeš prodati za 10-15 milijuna kad imaš ovakve rezultate? Nije dovoljno reći bit će bolje jer neće biti bolje samo od sebe. Već idući tjedan idemo opet po glatki poraz jer smo mentalno slabi i predajemo se već u tunelu. Ovaj trener nema dovoljno ni znanja, ni hrabrosti, ni karizme da izgradi stabilnu ekipu.
  • kajjaznam
    403
    Logičan slijed događaja. Sad zamislite da nije bilo lopovluka, guranja krivih igrača itd...
    Sad nas čeka koja godina a la kavi smo bili krajem 2000-tih, pa sve do dolaska Bjelice i bjega Mamića
  • Jos-Optimus
    9.7k
    Bilo bi pošteno da Galešić u nedjelju krene u paru s Mckennom
  • Jima
    1.2k
    Ekipa meni se iz gaća cijedi voda, ali naš Kova ne može voditi ekipu na ovom nivou. Osobno sam 8g vodio klub direktno i indirektno u trećem rangu HNL i to je njegov MAX. Bez reputacije, karizme, a i poznavanja barem jednog svjetskog jezika (ENG),ti ne možeš voditi ekipu u SHNL.Pa nije on bio Maradona u svoje vrijeme.Mi se j..... branimo protiv j..... Genka doma prvih 20min.Ne znam što naš Zvone vidi u njemu, ali ja ne vidim apsolutno ništa. Jedino možda poslušnika... Nažalost.
  • Neznam
    85
    Ma dobro pa nije ni Genk baš toliko loša momčad, pogotovo zadnjih par utakmica su se fino posložili i dobro igraju. Mislim da će uzvrat biti druga priča i vjerujem da se da to okrenuti.
  • Mlađi referent
    15.1k
    Drugo poluvrijeme, na Maksimiru, loviš rezultat - bez šuta. Damn.
  • tp1997
    2.6k
    Logičan slijed događaja. Sad zamislite da nije bilo lopovluka, guranja krivih igrača itd...
    Sad nas čeka koja godina a la kavi smo bili krajem 2000-tih, pa sve do dolaska Bjelice i bjega Mamića
    kajjaznam

Ne razumijem papagajsko ponavljanje ovog narativa. Nismo rasprodali ekipu pa krenuli sa juniorima, nismo nakupovali poluigrače, nismo tovari pa da guramo kojekakve Skeline i Mlačiće jer fali koja kinta.

Realno, imamo jači roster nego prošle sezone, ili bar nego većinu prošle sezone kad su stožerni igrači bili ozlijeđeni, internacionalce poput McKenne, Zajca, sad i Livija, centarfore koji su zabili 18 i 11 golova ove sezone.

Jedan i jedini krivac je trener ispod razine te ekipe, a onda onaj koji ga je postavio i koji ne odustaje od svojih fiks ideja o jednom svetom sustavu koji se mora igrati, a za kojeg mu treba trener karaktera maltezera.

I prije nego netko krene sa "budite uz klub i kad mu ne ide", kisnuo sam i danas i na Osijeku prosle sezone i pitaj Boga još koliko puta. I opet ću. Ali to ne amnestira klub i vodstvo od kritike.
  • lukaoj
    159
    postoji razlog zakaj je dosao kod nas, a ne ostao u Barceloni ili La Ligi. A gle cuda, Barcelona muku muci sa stoperima. Da me se krivo ne shvati, velik je potencijal, sigurno medju najboljim stoperima lige, ali postoje razlozi zakaj je dosao u HNL, a ne neku jacu ligu.
  • Ivan0302
    1.4k
    Najgora sada stvar je mi idemo njima, Belje nema, a da gol nećemo primiti sumnjam
  • Georg Koch
    7.3k
    Gorak okus nakon tekme, jako gorak.

Ne mogu se oteti dojmu da smo u tekmu usli kao da igramo sa Aston Villom ili nekim jako dobrim klubom lige petice. Povukli se i cekali da prodje taj prvi val. Pa drugi.

Steta jer imali smo svojih prilika...
  • Neznam
    85
    A Dominguez ima tek 20 godina, ohladite malo nek se dijete uči i ovakav je doktor za hnl...
  • Efes Pilsen
    15k
    Zuti Belji, zuti Zajcu, a njima niti jedan, a onaj je Hoxhu dva puta opalio otvoreno po nogama za faul, pa je kapetan pokupio Vidovica s leda i odjednom se izgubio kriterij sa pocetka. Nije se ni taj debil proslavio.
  • lukaoj
    159
    meni stigla obavijest od Dinamove aplikacije "Dinamo bio blizu izjednacenja, na kraju ipak posustao"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet