• joesimunic
    59
    A u cemu je razlika pustili 100 ili 500 ulaznica kad sumnjam da ce doc vise od 4-5 tisuca ljudi ukupno na tekmu tako da nije da ce falit za nase navijace, mogli smo im pustit i 1000 ako misle da ce uspijet prodat toliko. Ovim potezom smo samo napravili lijepu gestu malom klubu
  • Mr Anderson
    17.9k
    Jeli se zna u koliko sati je ta kup utakmica?
  • zadnjired
    618

Mnogi podcjenjuju snagu malih lokalnih zajednica i njihovu povezanost sa nogometom. Vrlo često se kroz takav nogomet manifestira osjećaj pripadnosti i identitet koji služi na ponos tom mjestu.

Podsjetio bih vas na legendarno gostovanje Pašajica iz Unešića gdje se točno vidi koliko su ljudi ponosni što kroz navijačku subkulturu mogu prezentirati svoje mjesto i učinit ga vidljivim. Stariji iz sela su došli organiziranim autobusima sa dva vozača. Obukli su narodne nošnje, opanke i uzeli gusle kako bi zapjevali svoje pjesme. Sa druge strane njihovi mlađi su došli na kolodvor vlakom, te su svi zajedno čak imali i korteo do Maksimira.

Huliganizam im isto nije stran, najčešće su žrtve suci koji se love po terenu.

https://www.vecernji.hr/amp/sport/u-unesicu-su-pretucena-cetiri-suca-delegat-zaja-to-ni-u-filmu-nisam-vidio-194914

Kurilovec je definitivno bliži Zagrebu tako da očekujem da će prodati tih 500 ulaznica a možda među njima bude bilo Good Boysa pa će ujedinjenim snagama pokušati pokazati kako se zdušno navija za svoj klub.

Tuča veterana Kurilovca.

https://cityportal.hr/foto-masovna-tucnjava-veterana-i-prekid-utakmice-u-kurilovcu

Za Kurilovec igra mladić koji se preselio u našu zemlju zbog ljubavi.

https://net.hr/hot/zvijezde/goziembah-noble-makuochukwu-23-suprug-domace-glumice-petre-dugandzic-49-bio-je-kljucan-u-utakmici-nk-kurilovec-istra-1961-acb9aa15-ba82-11f0-9b15-9600040c8f8e
  • Ludovic IX
    10.6k
    kak se priča o padu posjećenosti, jel ima netko da piše koliko je utakmica lani bilo po kišnom vremenu, a koliko ove sezone.. nekak mi se čini da je ove sezone nikad lošije vrijeme ukupno gledajući na dane utakmica..

ko da nas i nebo tjera na novi natkriveni stadion
  • Crni86
    20k
    napiso je boss koliko je bilo vise ksinih dana ove godine na jednoj od tema. Prosle godije u ovo doba cini mi se samo osijek kup da je padalo
  • Bernard
    1.2k
    netko je ovdje napisao "ako ne pada kiša onda ne idem na tekmu".
    To ti sve govori kolko nas vrijeme mazi u posljednje vrijeme..
  • Thor
    2k
    :victory: :lol:
  • Chempers
    1.2k
    Baš me impresionirala ova naša "beton" obrana danas. Mogli bi jednom svi skupa naučiti da to kako izgledamo protiv HNL amatera nije pokazatelj za išta ozbiljnije. Ekipa je vrlo limitirana, trener još limitiraniji i takvi ne možemo ništa očekivati protiv ozbiljnijih protivnika u Europi.
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Baš me impresionirala ova naša "beton" obrana danas.Chempers

Mene je impresionirala reakcija ekipe sad kad nema rušitelja atmosfere u svlačionici. Kako dečki lete po terenu kad smo se riješili Ljube i Villara. Preporodili se.

A tek što spremamo iduće godine kad se momci upoznaju, jer realno nova su ekipa i treba im vremena i kad se nauče sve lekcije. Drhti Europa!
  • Efes Pilsen
    15k
    Mislim da se previse direktno udara samo na jedan segment igre. Svalit sve na zadnju liniju nema smisla, pa ljudi su nam u 16 dolazili u sekundi brzim dodavanjima preko cijelog terena nakon sto samo se spetljavali naprijed u bas svakoj situaciji.
    Statisticari, jel postoji statistika dodavanja nasih na njihovoj polovici u prvom poluvremenu? Ono je bila teska tragedija, bas svih prisutnih na terenu. Zajc, Stojkovic, Hoxha, Topic, Beljo, pa Dominguez dobro iznese loptu i da je krivo. Oni s druge strane svaka tocna, precizna, duga, kratka kakvu hoces, podvaljivanje u 16..
    Bit ce tu potrebno jos dosta selekcije, a nadam se da vise u dealove ala Barela necemo. Ovo je tragican nacin za skupljat novac. Decko nije spreman, na otvorenom prostoru one ubacaje je mogao radit i Vidovic.
  • kajjaznam
    403
    koji probleme tebe muče?
    Dal' ti nemreš logički sagledati činjenice ili si samo toxic po defaultu
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Dal' ti nemreš logički sagledati činjenicekajjaznam

Iznesi mi molim te logički činjenice, htio bih ih sagledati.
  • kajjaznam
    403

1. smjena cijele generacije koja nam je donijela najveće EU uspjehe u zadnjih....godina.
    2. Igrači koji kvalitetom i mentalitetom nisu na nivou
    3. Kapetan Mišić koji fizički više nemre iznijeti jači tempo prosječne eu tekme
    4. uigravanje momčadi koja možda traje dulje, al toliko traje
    5. Dosta mladih kojima su ovo prve eu utakmice
    Edita:
    6. manji buđet

Dosta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image