• vlatkomarkovic
    3.3k
    Iskreno boli me kurac za Jeličića, čovjek je realno klaun i to teški koji je na početku bio mnogima simpatičan jer je imao britak jezik i sada već godinama forsira fore samo da ostane na TVu i sada je to platio glavom…. Fkt mi se jebe za njega….

Ono sto mene iritira je da su svi u strahu od njih, a istovremeno oni diktiraju da neće biti oka Sokolova, oni diktiraju ko će biti u MaxSport studiju, oni diktiraju da oni mogu od T-coma traziti svoj kanal iako ne plaćaju prava na utakmice i onda uzimati novce od toga…. A mi šutimo….. I znam da sam prvi zahtjeva gospodstvo i sve, ali kaj je prevec je prevec….

Ja bi tražio od kluba do pošalju prosvjednu notu da se ukine ova suradnja s Hajdukom ili da se omogući svim klubovima…. Pa neka puse lovu… Zašto ne bi bio Dinamo+ na Maxtvu onda…. I onda mi na Dinamo+ imamo recimo svoju emisiju i analize….. Ne znam kada je Dinamovac to zadnji put komentirao HNL u toj emisiji na Maxsportu na kojem god kanalu bila….. Valjda Nikola Jurcevic… Stvarno se ne sjećam…..
  • Crni86
    20k
    Jela strijela je takav kakav je… osebujan je jbga, komentira ko da smo u kaficu i prica sa prijateljima…

Isto ono sta rade caragher, nevile i richards. Gledanost ce im past, al bas dobar timing nakon diranja u nh da se dize optuznica… pa ce se i dalje tvrdit kako su neke stvari ovdje i dalje slucajne, kao i curenje var sninki, xy penala, ne uzimanja sumnjivoh isjecaka u nasu korist itd.

Ljudi dragi moji mi se borimo sami protiv apsolutno svih. I kad osvojimo titulu necemo bit svjesni koliki ce to uspjeh biti iz razloga protiv kakve masinerije se mi borimo…. A ta masinerija je svakakva - samo je na terenu nikakva.
  • Facke
    8k
    Decki, ove je smesne. Covek je rekel istinu i sad su ga nasli jebati. Taj Hajduk nemre prihvatiti ni jednu jedinu kritiku. Nasli su se uvredeni i sad ga budu jebali. Zate velim , Hajduk nikomu ne treba. Nek igraju svoju neku ligu. Ziviju v nekakvem paralelnem svetu.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Jeličić je easy target, baš me zanima kako se sa Štimcem misle obračunati.
  • Efes Pilsen
    15k
    Stico kad izvadi BeHa pasos mogu mu samo...
  • Pacho
    14.6k

Mislim da je problem u tome sto mi ne koristimo moc koju mi imamo kao vjecni prvak, kao jedini hrvatski klub za kojeg znaju van ex-yu, kao jedini klub koji donosi ozbiljne pare ostalim klubovima radi nastupa u europi, kao motor reprezentacije i uspje istih, kao najpopularniji klub u drzavi po raznim anketama, itd... Ne, mi gledamo kako orjunaska olupina teroristickim metodama pokusava i donekle i uspijeva kontrolirati savez, suce i medije. Pazi, olupina koja 21 godinu ne moze do naslova, koja ima jednu skupinu i 3 boda u Europi u 30+ godina i koja je pod nadzorom UEFA-e, jer je pred bankrotom...

I uopce ne ciljam na to da se spustamo na njihovu ogavnu razinu i bilo bi me sram da izvodimo kurcologije kojima nas oni maltretiraju na skoro pa tjednoj bazi. Medutim, mislim da treba iskoristiti moc koju imamo da ih nasamaramo i da ih sprijecimo u sirenju orjunaskih papaka i pokusajima kontrole i cenzure apsolutno svega.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Sada ćete tek vidjeti koliko će voditelji i komentatori paziti što govore ne bi li slučajno dirnuli na orjunu u bilo kojem smislu. Sada ćete tek vidjeti Cmrečnjaka, Kecmana, Toplaka i ostale teletabise koliko će im se uvlačiti u pakšu kroz emisije i komentiranja tekmi. Suci također.
    Koja diktatura od strane orjune s juga, majku ti jebem, da ne povjeruješ…
    Da igraju tekme protiv partizana ili zvezde, navijao bi za srbe koliko su ovi toksični, odvrtani i bolesni.
  • Sajla
    18.1k
    Hajduk se pretvorio u sve ono protiv čega su govorili i kakti "borili se". Hoćeš suradnju s Loksom, utjecaj u HNSu i medijima, suradnja s politikom. Apsolutno, ali apsolutno sve čega smo se mi u svom klubu gnušali, njima je postalo ideal.
    Međutim, dok su glavata braća na drugoj strani imali vidoševiće, fiorentinije i slične koji su gledali kako što brže klupski novac usmjeriti u svoje džepove, nesposobnjakoviće koji su punili svlačionicu bukvama, kod nas je sada ipak nešto malo drugačija situacija. I zato im neće proći.
    Lakrdija bili, lakrdija ostali.
  • fakin
    3.2k
    kak ide ono, cilj opravdava sredstvo. sad idu u totalnu ofenzivu u proljetnom dijelu prvenstva, koriste sve da bi postali prvaci. na nama je da odregiramo kako treba i ne samo na terenu, nego i van njega jer se očito mnoge bitke vode i van terena
  • Mlađi referent
    15.1k
    Odličan potez HT-a, iako vjerojatno iz krivog razloga, no ok.

Nadam se kvalitetnom komentatoru u emisiji da prestanu servirat ovaj šrot ljudima koji su do sad imali.
  • blueslavonija
    118
    u tzv hrvatskom tzv medijskom prostoru postoje svete krave. ja već dugo govorim pa se neki ljute da je NOB klub iz splita u rangu srba, severine, židova, jugonostalgičara svih vrsta, gay/transrodne scene, svake moguće kvazi ljevičarije, itd itd itd....
    to je čista realnost i svatko tko se pravi da to ne vidi i ne čuje je ignorant ili zločest.
  • db-izbjeglica
    20k
    joško jeličić je nebitan u cijeloj priči, mogao je biti pero perić ili ivan horvat.

poanta je ta da čovjek gubi posao zbog podignute optužnice, znači ne presude - optužnice!
    ponata je da čovjek gubi posao nakon što je javno stao na žulj određenoj skupini ljudi!
    poanta je da ta određena skupina ljudi dan-dva prije javno kaže da će poduzeti mjere protiv tog čovjeka

postoji li individua koja nakon ovakve kronologije neće posumnjati da je to sve povezano?
  • flajšmašina
    256

Kaj ćemo sa Svetinom? Čekat presudu?
  • fakin
    3.2k
    inače, koliko god vam se ova stranica činila nebitnom, prekjučer su najavili da jeličić uskoro dobiva otkaz i gle čuda 2 dana kasnije ga i dobiva: https://i.postimg.cc/VsT1cK7f/vlrevelvre.png
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    ne bi se slozio, podcast je bio zanimljiv radi njrgovi analiza i komentara. Bar meni. Sad ce postavit nekoga ko ce sablonske odgovore davati i analize koje vjv svatko od nas moze izrec tamo. Jos jedan podcast koji gubi smisao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet