• NerminB
    966

More je voda ali burek nije burek s mesom, izvinut ces. :grimace:

Nek ga zove ko kako hoce, najdebilnija rasprava na svijetu.
  • zadnjired
    606
    Dečki iz bezazlene zajebancije može proizaći klasično trovanje za koje nema potrebe. Ostavimo rivalstvo i navijački folklor za ulicu i tribinu, što god tko mislio o njoj, Dalmacija je naša hrvatska regija i Jadransko more je naše more kao što je i Zagreb grad svih Hrvata.

Nečiji očevi su pušku nosili da bi danas slobodno konzumirali blagodati cijele naše zemlje...
  • rokikaciga
    11.5k
    Jadransko more je naše morezadnjired

Jadransko more je nasa voda :heart:
  • prefontaine
    6.9k
    Jadranska voda
  • NORTE
    22.6k
    More je voda s malo soli.
    Lp.
  • Thor
    2k
    super mi je zajebancija na tu temu vode :lol: pogotovo kad sam dolje negde na jedrilici u marini pa onda jos štriki, špage, daske (pasarela) i tak...te face i pogledi mornara u marini su top :rofl: a pri tome jos kad vide tetovaze :lol:

...a onda kad krene...reko decki bez uzrujavanja bit ce te prvaci iduce godine :lol: ako svi moji polome noge u isto vreme. :lol: i tak.
    ...a da, Domovinski rat sam ko jedini purger u jedinici proveo u dalmaciji godinu dana tak da nemam beda se s njima malo tak zajebavati. :victory:

Bilo je nekoliko zahtjevnih situacija s njima ali smo rijesili uz spiku. :wink:
  • prefontaine
    6.9k
    onda si doma napuni kadu vodom, dodaj 2 do 3 žlice soli i eto ti mora u vlastitom kupatilu :halo:
  • zadnjired
    606

Zajebancija za vodu je i meni simpatična ali ima nekih upisa koji su vjerojatno zajebancija ali šeme tko se kupa u Dalmaciji nije Dinamovac, tko tamo bukira apartman je izdajica,to su baš dječačke spike na razini vrtića...

Trebaš ti vidjet face kad uhvatim ruku pa ih dobijem na balote na njihovom kvrgavom seoskom terenu :cool:
  • Thor
    2k
    a jos kad velim plahte za jedra...dramaaa frende,nervni slom :rofl: :rofl:
  • WorldPeace
    5

Ne pijem ni žuju ni karlovačko, ali da moram odabrat odabro bi karlovačko. Žuja se koristi vodom iz cisterne, odvratna piva. Osjetljiv sam na kamenac.
  • Pacho
    14.5k

More nije burek osim ako je s mesom
  • Kumerle
    2.5k
    Odličan potez našeg Dinama da prepusti prodaju 500 ulaznica Kurilovcu da si zarade nešto pošto su žicali i da ih ne odjebemo totalno.
    Nama ide preostala zarada i kaj je najbitnije igranje na dobrom terenu i manja šansa od ozljeda.
  • lukaoj
    155
    500 je bas puno. Jedino Rijeka i Hajduk imaju 500 navijaca kad dolaze na Maksimir. Ne vidim kako Kurilovec moze rasprodati 500. Gorica koji je prvoligas iz istoga grada dovede 10-15 navijaca na Maksimir. I sad ce kao Kurilovec dovesti 500.
  • rioda
    14k

To im je najveća utakmica u povijesti, organiziraju autobuse, ići će vjerojatno i ljudi koji im ne idu ni na domaće utakmice...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet