• fakin
    3.2k
    mozes. Barcelona je to ove godine usred grupne faze lige prvaka napravila bez ikakvih problema
  • Crusades
    22.1k
    Ako budemo na Istoku, fakina ću smatrat najzaslužnijim za to. Uspio je 12 komentara danas nabit na ovoj temi. Trud se mora honorirati. :roll:
  • deda
    44k
    Onda su promijenili pravila igre.
  • Mr Anderson
    17.8k
    Moje mišljenje je da jug mora biti navijačka tribina, rezervirana za BBB. Najjednostavnije i najlogičnije rješenje. Ima više od 2.000 mjesta i biti će uglavnom puna i dovoljna za grupu. Nisu sve BBB koji danas dolaze na sjever, ima tu i druge ekipe. Dio je onih kojima je zapad preskup, a najviše bivših "Istočnjaka" koji ne žele na zapad i oni bi trebali biti na istočnoj tribini, tu računam i sebe. Dobro je netko spomenuo i cijene, istok će poslije zapada biti najskuplja tribina i kao takav nije prikladan za ultrase. Središnji dio istoka za godišnjake, ostalo za prodaju. Jug kao tribinu za ultrase bi stavio nekih 80% za godišnjake.
  • Liks90
    4.1k
    znaš kaj to još znaci…trenutno je godišnjih za sjever malo preko 2900, ljudi bi neki zvisili i nebi se to svima bas svidjelo…tak da je istok najbolje rješenje
  • Crusades
    22.1k
    Pa to i hoće reći... sigurno ne bi svih 2900 uzelo za Sjever da ima Istoka (pričam za Maksimir) pa tak neće ni na Kranjči uzet za navijačku tribinu
  • Niko1986
    5.5k
    Koliko teško može biti sastaviti online anketu gdje će se vlasnike godišnjih pitati za koju tribinu trenutačno imaju godišnju i za koju planiraju uzeti kada dođe nova Kranjčevićeva? Jasno da neće svi moći riješiti, ali neki solidan uzorak bi se mogao dobiti.
  • The Undertaker
    9.6k
    Ja sam još u dilemi. Na Istoku očekujem bolju atmosferu i nogometnije okruženje (ljude koji pomnije prate klub) ali mi već pomalo ide na onu stvar ekipa koja ustaje čim pređemo centar. Tako da vjerovatno Zapad osim ako nas ne smjeste po rubovima.
  • NitkoBitan
    35.5k
    ali mi već pomalo ide na onu stvar ekipa koja ustaje čim pređemo centarThe Undertaker

Na starom istoku se stajalo tako da tih problema nece bit.
  • The Undertaker
    9.6k
    To mi je čak i bolje nego ovo sjedi-ustani.
  • fakin
    3.2k
    trenutno stadion u kranjči ima više krova nego maksimirski
  • Mr Anderson
    17.8k
    Koliko teško može biti sastaviti online anketu gdje će se vlasnike godišnjih pitati za koju tribinu trenutačno imaju godišnju i za koju planiraju uzeti kada dođe nova Kranjčevićeva? Jasno da neće svi moći riješiti, ali neki solidan uzorak bi se mogao dobiti.Niko1986

To bi trebalo svakako. Vjerujem da bi od sadašnjih 2.900 godišnjaka na sjeveru njih oko 1.000 uzelo godišnju za istok da im daš pravo prvokupa. Još da ponudiš dio istoka prema jugu po povoljnijoj cijeni.
  • ToTo96
    191
    Momci, lijepo je da se svi brinete & ocito je da jedva cekamo doc na tu novu Kranjcevicevu i da svi prizeljkujemo vrucu atmosferu na novom zamjenskom stadionu.
    Ali mislim da se malo previse nepotrebno lupate u glavu. Nasa tribina – nas SJEVER – itekako ima svoje ljude zaduzene za komunikaciju s klubom i siguran sam da ce sve biti dobro za sve: za klub , za BBB , za ostale simpatizere, za ekipu sa starog istoka i danasnje zapadnjake

& zbog cijena, to nije nasa stvar i klub tu treba stat uz nas vjerne navijace i ne pumpati cijene kao na rujevici

samo tako mi navijaci imamo zdrav odnos sa klubom i obrnuto i daje nam dodatni vjetar u leđa , za nas povratak na novi Maksimir
  • don
    18.4k
    ali mi već pomalo ide na onu stvar ekipa koja ustaje čim pređemo centarThe Undertaker

pa nisi u kazalištu.. Nadan se da će Istok bit u velikoj većini tribina na kojoj će se stajat, u slučaju da BBB budu na jugu.
  • pešća
    1k
    Od toga da je istok strah i trepet za suce i gostujuće igrače došlo se do toga da se nada kako će ta ekipa bit na nogama cijelu utakmicu :rofl:

Definitivno treba gurat kulturu stajanja na tribinama pa makar i na silu pa neka se ustane na noge onaj iza. Tko je bio u punoj dvorani na futsalu zna kakav to dojam i atmosferu stvara kad su svi na nogama.

Kome se bude sjedilo nek da 30,40,50 eura za zapad ili nek gleda u birtiji ili doma na kauču. Valjda ima 6,7 tisuća navijača Dinama koji su spremni stvorit paklenu atmosfera stojeći na nogama 90 minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet