• CrouchTomislavgrad
    413
    Izgleda da je Rožman najbolji bio.
  • Mrvica
    4.3k
    Poslat Osijek čim prije u 2. ligu da nam prestanu krvarit oči gledajući koliko su kriminalni.
  • mlinchica
    4.9k
    Izgleda da je Rožman najbolji bio.CrouchTomislavgrad

Ili da se vratimo do Stjepana Tomasa. :grin:
    On je zadnji imao nekakav niz, čini mi se.
  • KtcGoat
    2.9k
    Ili Copitelli?
  • crophantom
    3.2k
    Sad ce Sopa na presici opet objasniti da ovi novinari i podcasteri ne razumiju nogomet, zaboravio je da mu je glavni analitičar kojeg voda po svijetu ko direktor ljubavnicu također podcaster.
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Osijeku je najmanji problem sto su izgubili par tekmi. Nemaju igru,zelju,motivaciju. 3 pasa im je problem spojit,djeluje sve jako uzasno. Bubanja i Teklic jako lose izgledaju sto znaci da Sopic nije pogodio s transferima. Takoder nije ni psihicki digo ekipu. Malenicu skinio s vrata sto je isto upitna odluka.Nisam Sopica nikad smatrao nekim velikim trenerom,ali svojevremeno me podsjeca na Samira Toplaka koji je spasio neke ekipe od ispadanja pa imao veliki hype pa poslije toga u potpunosti podbacio gdje god se pojavio.
  • sport
    5.6k
    "Ok, nisi selektirao ekipu, ali i to je dio posla".Pa Sopić je sudjelovao kod zimske selekcije igrača
  • rakurs
    2.6k
    Spominju se Skender i Gregurina kao nasljednici Sopića. I Zekić, naravno.
  • hardek
    8.9k
    Osijeku je najmanji problem sto su izgubili par tekmi. Nemaju igru,zelju,motivaciju.Dinamo-SB

75. minuta, zadnji si na tablici i gubiš doma 0:1 a oni hodaju da izvedu korner. Ova ekipa nema lidera na terenu.
  • badjibadara
    8.8k
    Igrači osijeka su psihološki ne na dnu, nego dvije razine ispod, i tu treba netko da ih smiri, uputi, da koristan savjet... PsihoSopa ih gura još dublje.
    Nije puno pomogao ni onaj koji je slagao kadar. Igrači u obrani nisu ni drugoligaška razina.

Još grizemo na Matkovića? Kada je uopće zabio zadnji put?
  • rioda
    13.9k

Gregurina sigurno neće otići iz Belupa u Osijek, bar ne u ovakvoj situaciji
  • rakurs
    2.6k
    Ja se nadam, to bi mu bio baš krivi korak. Ali informacija je od Osječanina koji je dobro upoznat. Ali najrealniji je Zekić.
  • hanibal
    83
    prije nekih 11-12 godina kad je Osijek prije mađara bio pred bankrotom i ispadanjem iz lige, navijao sam da ostanu tad je za njega igrao josip mišić, ali sad u zadnje vrijeme pogotovo od sezone sa Bijelicom i kad je proradio njihov egotrip i kompleksi, zatim zavlačenje sa Mirezom i ostalim igračima, sad navijam za Vukovar a da ove što plaćaju Karima Ademija 30 k eura mjesečno više ne ne gledam
  • criticus
    6.2k
    Rijeka ide na poljud u nedjelju nakon gostovanja na Cipru. Piši propalo.
  • immerwieder
    1.6k
    kako radi euforija,
    već su naslovi, ljigo amer prerastal ligu, rezervni stoper donosi milijune,
    a igrali protiv grupe građana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image