• CastAway1986
    5.4k
    pa i Osijek na Opusu nije bas zicer da ce tovari dobiti ,bez obzira u kakvom su stanju
  • Mr Anderson
    17.8k
    Ako ispadnu, neka daju Vukovaru da igra na Opus areni.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Osijek igra uvjerljivo najlosiji nogomet u ligi, doslovno niti jedan segment ne funkcionira. Fascinatno lose zapravo.
    Najgore od svega je da se stvarno nemaju za sta uhvatit.
    Ne znam ni sta tu tocno Zekic moze napravit, on je malo drugaciji kalup od Sopica.
    Oni sa ovakvom obranom ne mogu ici na betoniranje, njima treba neko sposoban izgradit igru prema naprijed.
  • Jay
    3k
    Najbolje da daju Opus Vukovaru i kljuc u bravu. Volontiram za ciscenje ormarica s trofejem.
  • KtcGoat
    2.9k
    Nisam ocekivao da ce Osijek dobiti, ali sam mislio da ce odigrati bolju utakmicu i potuci se jer im ipak gori pod nogama. Bome sam se teze prevario
  • vjeko1701
    22.6k
    E kad ti Krovinović skoro zabije xD
  • Ludovic IX
    10.6k
    Netko je napisao da ov9 sto se događalo nije bilo dobro za nas. Svaki put kad je kod njih sranje, oni nekako pobjede a kad je kod njih med i mlijeko, useru sve na terenu
  • Hnlovac
    4.3k
    ☑ Penal za Hajduk
    ☑ Poluprazan Opus
    ☑ Kohorte kao Demona
    ☑ Sopić se bruka na liniji
    ☑ Panjevi u obrani Osijeka
    ☑ "Uprava Odlazi"

Imamo bingo!
  • shameless86
    1.5k
    cekam ko ce sopicu biti kriv za poraz danas
  • vjeko1701
    22.6k

Problem je da se ja ne sjećam kad je Hajduk izgubio nakon ovakvog "potresa". U ovakvim trenucima uvijek imaju pokoji život više a kiskevi su im obično nakon nekih pozitivnih situacija.vjeko1701
  • don
    18.4k
    Sopić je ovdje najmanje kriv
  • hanibal
    83
    kad Hajduk protiv tebe radi što hoće, Pukštas izgleda kao reinkarnacija Lamparda i Gerarda u jednom, Sopić kao da je sa nekim potezima ubio hierarhiju ekipe, ovo sa Čolinom u vezi niko živ ne kuži, stoperi svaki ima barem kiks po utakmici..... ali kad protiv tebe Krovinović izgleda kao Iniesta onda znaš da je vrag odnio šalu
  • KtcGoat
    2.9k
    Zamislite kako bi se Meija osjecao da sad ispadne s Osijekom u drugu ligu, a dosao je iz Vukovara
  • hardek
    8.9k
    Osijek bi trebao probat neku varijaciju sa 3 odiza. Barišića na lijevog stopera jer ne može igrati beka više, i Omerovića na lijevog wing-backa. Gore Jakupović-Matković.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Sopic najmanje kriv? :rofl:
    Ako ti ekipa izgleda kao razbijena vojska bez ikakvog plana i programa ti ne mozes bit najmanje kriv. Ok, nisi selektirao ekipu, ali i to je dio posla. Vikao si na zimu ces dovest ratnike, pripreme bla bla, a igra se jos losije nego ranije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet