• Dzoni
    4k
    Ima puno materijala
  • SAS1987
    19.6k
    Nakon 22 kola, ove sezone imamo 10 bodova više i gol razliku za 14 golova bolju nego prošle sezone. :clap:rioda

Koliko stativa manje? :lol:
  • flajšmašina
    244

Mozda jos cekaju da VAR odluci ako je Scottova gajba regularna.
  • Dzoni
    4k
    Sa ovom utakmicom već sada smo nadmašili gol razliku u cijeloj prošloj sezoni
    Trenutno smo na +31, prošle je bila +28
    U za sada posljednjoj šampionskoj godini nakon 36 kola bila je gol razlika +37
  • Thor
    2k
    Jebena tekma danas.. bas sam uzivao :starstruck:
  • Jay
    3k
    I daj mi recite kako se Serbus Zagreb čuje na ZapaduDr Hofmann

Par ljudi oko mene je komentiralo da zvucite kao da svaki pjeva na svom megafonu, orilo se od prve minute.
  • Jurki
    23.3k
    posraI nas Kova izgleda. I neka je.
  • NORTE
    22.5k
    Prva dva gola protiv Istre dinamo je zabio na asistencije igrača Istre. :grin:
    Sljedeće žrtve Genk i Varaždin.
  • Georg Koch
    7.3k
    Meni osobno najbitnija stvar u s vezi ove ekipe je to da smo mi jos daleko od punog potencijala, imamo puno, puno prostora za napredak.
    Niti smo na jesen, kad smo gubili od Lokomotive, Vukovara i cijeli taj niz losih partija, bili totalna truba, a bome nismo ni sad Bayern po igri - na vrhuncu mogucnosti.
    Tek se stroj zagrijava, malo bolje razumije, ima neku koheziju i ide naprijed.

Isto tako, dosta ovih igraca (uglavnom mladjih ili relativno mladjih) koje mi sada hvalimo, i s pravom ih hvalimo, ima puno, puno prostora za napredak i daleko su od gotovih, afirmiranih igraca. Tu prvenstveno mislim na Pereza, Domingueza, Valincica, Stojkovica, Bakrara, pa i Belju...

Boze ti nama i njima zdravlja, ako ostanu zajedno jos neko vrijeme mi idemo samo naprijed.
  • marcio amoroso
    49k
    “Kad sve sjedne na svoje, uzet ćemo vam i ono što nam ne treba!”

Ponoviti ću ovo šta je kolega @Zambatine škude napisao nakon Osijeka.

Polako sve sjeda na svoje!
  • NORTE
    22.5k
    Manje poznata imena i prezimena dinamovih igrača koji su igrali ili bili na klupi protiv Istre:

Fraser
    Olof
    Viloria
    Bismarck
    Zapata
    Pinto Mandume
  • Hnlovac
    4.3k

Fraser
    jos da kupimo Sama, Norma, Woodya, Cliffa
  • Thor
    2k
    [img]http://Screenshot-20260215-131203.jpg

Opet imamo na sluzbenoj stranici krivi info o tome kad je iduca hnl tekma :sad:

[img]http://Screenshot-20260215-131148-Samsung-Internet.jpg
  • Crusades
    22.1k
    Mislim da i za derbi stoji 07.03., a ne 08.03.
  • wolfgang14
    3.5k
    ne želim sad previše glejzat ali ja kako ja volim ova dva lika. Kakve kapetane imamo e, baš sam prezadovoljan!

IMG-4354.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube