• Hebimir Strašni
    191
    Tako sam i ja čuo ali mislim da bude malo duže od ljeta tu, bar još 1g. osim ak nebudu zadovoljni minutažom pa ga pošalju negdje di će igrat više
  • emilperska
    14.8k
    A prica se o tih 4.5 mil EUR sto bi trebalo ostat nama kada se svi namire. Ali nadam se da je to sve vec dogovoreno i da cemo bar 4m dobit kao nadoknadu za ovo što ga momcad "trpi" i sto neki drugi izlazni juniori pate radi njega.

Ako tu pricamo o nekim transferima koji se tek trebaju dogovoriti, onda smo najebali. On sa svakom utakmicu zaostaje sve više za ostatkom ekipe.

Zao mi je sto ne igra s juniorima ovo natjecanje u Engleskoj bar da vidimo gdje je u usporedbi s juniorima.

A onda opet, mozda je i cilj zamaskirat ga i da što prije ode od nas prije nego se vide razmjeri zajeba pa ispadne da je razina ispod Horvat..
  • Zagi
    15.3k
    On sa svakom utakmicu zaostaje sve više za ostatkom ekipom.emilperska

Pretjeruješ ga ali zestoko. Da Haza nije iznio taj dogovor sa Barcom nitko riječ za malog nebi rekao.
    Za klinca tih godina ovo je jako dobro.

A Horvata sa druge strane jako precjenjuješ.
  • emilperska
    14.8k
    Da Haza nije iznio taj dogovor sa Barcom nitko riječ za malog nebi rekao.Zagi

Ja ni ne znam da je Haza išta iznio.

Do mene je došla neka priča (ali to može onda bit povezano i s tvojim upisom gore) da se radi potencijalne jos neke tuzbe Porta odustalo da se malog pakira u neki Jarun/Kustosiju/Dubravu prije dogovorenog transfera u Barcu i da ako se iskoristi Dinamo kao međustanica sve izgleda ljepše. Ako se dobro sjećam sve je dogovoreno još prije dolaska ZB, pitaj Boga s kim. Mozda je to onda glasina koja je krenula s Hazinim upisom, a u ciju istinitost se hocemo ili necemo uvjerit u ljeto 2026. ili 2027.

Ali ajmo na stranu sad to sve, i da si u pravu skroz, a mislim da nisi..

Što točno vidiš kod njega da možeš reći da si zadovoljan? Gdje točno vidiš perspektivu i neke elemente da je on taj wunderkind?

Ja baš po ničem ne vidim da on trenutno pripada tu.
  • Zagi
    15.3k
    Gdje točno vidiš perspektivu i neke elemente da je on taj wunderkind?emilperska

Vrhunska kontrola lopte , akceleracija i promjena smjera.
    Da ga neki Perić iz Slavena otpuhne u duelu je potpuno normalno, mali ima 17 godina. Već iduće godine mu neće moći doći blizu.

A igra tako malo da bi bilo apsolutno neshvatlljivo kritizirati ga u tako ranim godinama.
    Ali kada se zna da ide u Barcu i da postoji svojevrstan plafon koliko mozemo dobiti za njega, onda i ja jedva čekam da ode i da se situacija riješi.

Mali Horvat u u17 konkurenciji uđe u 10 driblinga , izgubi svih 10. Bez pretjerivanja, svih deset.
    I nitko ništa, niti bi trebali to komentirati. Ima trenera koji će ga na takve stvari upozoriti.
    A Varela odigra 10 minuta, ne zabije gol i odmah ide "vidi se da to ne pripada". Daj ajde.

Da, to kaj si napisao. To je manje - više Haza iznio na ljeto. To je jedini razlog zakaj se po malom istovaruje.
  • emilperska
    14.8k

Ne znam.. nisam očaran njime zasad, ali ajde ok.

Nisam ja nigdje rekao da on hoće ili neće biti igračina nego da s obzirom na razinu na kojoj trenutno je i da ne pripada tu ovo za njega dugorocno i nema smisla da dobiva 5-10 min po utakmici i da se iz svake utakmice vidi da još ni približno nije tu. Spustanje razinu do 2 niže bi u ovoj fazi bilo smislenije. Ali tu opet dolazimo do tog da je vjv to sve dogovoreno i da je ova minutaža dio dogovora.

I ima još neš, mali godinu i više nije pozvan u portugalske selekcije. Ni u U19 ni u U17. Provjerio sam malo zadnje popise. Recimo ovaj za studeni kad je mali već imao solidan broj nastupa za nas i dao onaj Bakrarov gol u EL. Tamo su manje vise sve juniori i kadeti iz portugalskih liga. Zašto ga ne zovu na to? Nie da u U19 repki Portugala igraju starteri, pa čak ni rubni prvotimci ili općenito opće igraci koji treniraju s prvim ekipama.
  • Pacho
    14.4k

Mozda kazna sto je otisao iz Porta i portugalskog nogometa opcenito.
  • Zagi
    15.3k
    Zašto ga ne zovu na to?emilperska

Zbog situacije u kojoj je otišao iz Porta. Penalizacija da bi se druge upozorilo da se to ne radi.
    Kada je došao , gledao sam neke njegove tekme za repku. Nema dvojbe da je ponajbolji igrač te njihove generacije.
    Ali od kada je otišao iz Porta , niti jedan nije pozvan. Kazna i upozorenje ostalima.
  • CastAway1986
    5.3k
    malo ga precjenjujes , s njim su u repki bili Rodrigo Mora iz Porta i Quenda i Simoes iz Sportinga koji skupa vrijede preko 100M..Momak po nicemu ne zasluzuje minute koje dobiva
  • Zagi
    15.3k
    Rekao sam ponajbolji , dakle jedan od ,ne najbolji.
    Kada sam gledao te utakmice bilo je par odličnih igrača , a jedan od njih je bio i Varela.

Nije baš da detaljno pratim Portugalske mlade selekcije....

Nije on novi Yamal ali je jako dobar za te godine.
  • FazeN
    5.6k
    Galešić je bolji od DominguezaJosip Frank

Ne znam, ne slažem se s ovim, ni ja, ni 12M kojih imamo na stolu trenutno za njega, a čekaj tek ljeto :)
    Dobar je Niko, ali Sergi je naša zlatna koka trenutno.
  • Bosskovitz
    20.1k
    Nekoliko je utakmica bilo potrebno da od “nadam se kako Varelu nismo prodali za samo 4.5 milijuna” dođemo do “nadam se kako je onih 4.5 milijuna eura za Varelu fiksno”.
  • hardek
    8.9k
    Nevjerovatno mi je da postoje ljudi koji redovito gledaju nogomet i stavljaju Galešića u isti koš s Dominguezom.

Btw. u 99% utakmica lige 5 ono nije žuti karton za što je danas Sergi požutio, nije ga igrač prošao već ga je vukao za dres u lateralnoj kretnji, ogromna razlika. Još veća sprdnja je ono čitanje bukvice Ercega kasnije za onu drugu situaciju, ono nije ni f od faula.

Erceg po špranci već nađe svaku utakmicu nekog Pedra kod nas, netko ko požuti na početku utakmice za neku glupost.
  • User123
    46
    ovo cifra od 12 mln mi izgleda kao nesto sto samo neki premierligas moze trenutno ponuditi. Da se razumjemo smatram Domingueza dobrim igracem s visokim potencijalom, ali je jos uvijek stoper sad dva tri kiksa po utakmici koji dovode momcad u nezgodne situacije..I danas je par puta jako agresivno izletio i otisao u prazno. Ima tu eksplozivnost za duel ali mora ga nauciti kontrolirati kada u njega ulaziti a kada se povuci i cekati.. Ako moramo nekoga prodati na ljeto biram njega puno prije Valincica i Vinlofa jer za njega imamo zamjenu u Galesicu i navedei transfer bi daleko najlakse podnijeli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet