• Droljo
    25.2k

Sve se vidi kad se te HNL zvjezdice dokopaju europe. Mi smo razina više.
  • Jos-Optimus
    9.7k
    onda smo se dogovorili, sve koji su željni kontaktiraj u inbox, a nas zaobiđi, unaprijed hvala
  • Orc123
    15k
    Kaj mislite o Ikeru Almeni iz Hajduka? Kak vam se cini? Mislim da ne bi bio los pick za ljeto, naravno ako ne bi bio vise od 1-2 milje eura. Realno on je najskolovaniji igrac u Hajduku i sigurno u top 3 najbolja igraca. Jako dobar dribler....fali mu jos nesto da eksplodira a mozda bi lakse to u boljoj ekipi.
  • Droljo
    25.2k
    Cordoba je bolji.
  • Orc123
    15k
    A nije kolega, nezz jel se salis ili? Nema Cordoba takav dribling ni slucajno, a ni takvu kombinatoriku. Naravno, nadam se minuta za Cordobu do ljeta, da se vidi jel ima smisla ga zadrzavati ili ne. Slazem se da on nije ni priblizno tako los igrac kak se prezentira ali jbg, kod njega problem glava najvise.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Realno, dosta dobar igrač. Igra za tovare pa se odmah u startu na neki način stekne loš dojam ili mišljenje o njemu, a kada bi se to stavilo po strani, vjerujem da bi većina imala isto ili slično mišljenje kao nas dvojica.
  • Cif
    461
    doslovce te nitko ne tjera da čitaš njegove upise.Apsolutno nitko!!
  • Krizy
    67.9k
    Almena uskoro puni 22 godine, a u karijeri ima dva gola i četiri asistencije.

Ove sezone:
    Lisica - četiri gola i četiri asistencije u 1417'
    Topić - dva gola i jedna asistencija u 514'
  • Jos-Optimus
    9.7k
    isto vrijedi i za tebe i moje upise. Uzivaj
  • Cif
    461
    ali zna žonglirati do 9 puta na nogu
  • Paggini
    75.9k

Točno. Pričalo se ovdje i o Bambi nakon onih par utakmica gdje je slučajno donio dobru odluku, pa evo tusmo dismo.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Almena uskoro puni 22 godine, a u karijeri ima dva gola i četiri asistencije.Krizy

Što se mene tiče, neka ostane na ovim brojkama golova i asistencija do kraja karijere. :smile:
  • Mikina lijeva kopačka
    553

Imam neki osjećaj da bi Cordoba mogao biti "pojačanje" u stilu velikog vođe Hoxhe.

Ne znam zakaj, samo neki osjećaj da bi mogao eksplodirati.
  • Mr Anderson
    17.7k
    Almena je bijeli Bamba i s većim IQ.
  • Praskaton
    5.5k

Hoxha je napravio ovo što je napravio zbog glave.Radne navike na nivou i nagradilo ga.

Cordoba neće uspjet radi glave.Jer je luda glava.
    Svakako jedva ga čekam vidit na terenu :lol: treba nam malo ludila
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.