• Paggini
    75.8k
    E fino, sad pričekat da se uruši cijela kula od karata i uzet Matkovića diskontno da im se pomogne za plaće hehehehe, kao onomad Špehara (koji doduše nije bio diskontno, ali to je druga priča hehehe)
  • KtcGoat
    2.9k
    Druga liga.
  • dmil
    1.4k
    ili braću Plum
  • rioda
    13.7k

Bio je i onaj Karlo Primorac u sličnoj igri ako se ne varam
  • NORTE
    22.4k
    Sopić je realno pred otkazom, još ga nije dobio, a nadam se da neće ni nakon gube.
  • hardek
    8.9k
    Pa ako nemaju za plaće sigurno nemaju ni za otpremnine. Tu jedino Sopa može ispasti džek pa kao dobrovoljno otić da si popravi imidž malo. Nadam se da neće biti potrebe za to i da dobivaju za vikend u dvostrukom hendikepu.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Vjerojatno ni nakon tovara neće dobiti otkaz ako izgubi, a nadam se i vjerujem da neće izgubiti.
    Već sam i ranije govorio da je Osijek bolje izgledao sa Simonom Rožmanom na klupi nego sada sa Sopićem.
  • CastAway1986
    5.3k
    više različitih strana dolaze informacije o kašnjenju plaća u OsijekuMathiasovi Chageri

Nek daju Matkovica ispod cijene...
  • Praskaton
    5.5k
    Nek daju Matkovica ispod cijene...CastAway1986

Osiječe izdrži,nema popusta ni centa
  • utrinski
    0
    Super mi je kako se opet u eteru pojavila priča o plaćama u Osijeku taman pred utakmicu s tovarima...
  • Noel
    19.2k
    Super mi je kako se opet u eteru pojavila priča o plaćama u Osijeku taman pred utakmicu s tovarima...utrinski

Nevjerojatno, ni jedna njihova utakmica u HNLu ne može bez nekakvih pritisaka, priča, sudačkih poguranaca i drame.
  • modri-kibic
    1.3k

Imamo novi naziv za utakmicu Osijek- Hajduk.
    El derbi de los pobres (@Pacho jel dobar prijevod? :lol: )
  • Gringo
    747
    Također Marešićev transfer je postao aktualan prije tekme sa Istrom
  • marcio amoroso
    48.9k
    Također Marešićev transfer je postao aktualan prije tekme sa IstromGringo

I opet su popušili od Istre.
    Ne zamarajte se glupostima. Mi ovisimo isključivo o sebi. Ako ćemo biti normalni, ako ćemo biti stabilni i ozbiljni prema natrag kao u Rijeci mogu plasirati vijest da su dobili 500 miljuna od investitora, a da svi protivnici imaju trovanje od hrane i opet neće biti prvi.

Korak po korak, kolo po kolo i na kraju je prednost minimalno 10 bodova.
  • vjeko1701
    22.4k
    Nevjerojatno, ni jedna njihova utakmica u HNLu ne može bez nekakvih pritisaka, priča, sudačkih poguranaca i drame.Noel

LjPV ne miče nogu s gasa. Sve klasične metode i opet im neće biti dosta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet