• Gringo
    750
    Ne zamarajte se glupostima. Mi ovisimo isključivo o sebimarcio amoroso

Od kako je HNL-a mi ovisimo isključivo o sebi.
    Nikakvo zamaranje, komentiramo kakvim se metodama bave i lože jeftine priče putem medija prije utakmice
  • Facke
    7.9k
    Mene ova prica da nemaju novce nikak ne drzi vodu. I proslu sezonu je bila ista prica ak se ne varam. Mislim da je Alen Petrovic tulke odogovoren da nebi uzimal Barisica, Teklica itd pod ugovor da je tulke zapele. Pa po tomu bi oni odma trebali pristati na miljunceka za Matkovica.

Da je dosta nasih klubova na financijskem rubu te zname. Al onda bi se vec jemput trebali probuditi. El osim konstantnuga kukanja s strane klubova ne vidim nikakve promjene. Al te su si sami krivi. Da ne koristiju uspehe reprezentacije itd. Uz male truda, male drugacijem nacinu rada bi i nasa liga bila popularnija. Imeli sme jedne vreme prenose utakmica na platforme DAZN , ali se i ta suradnja nazalost prekinula. Imame tulke talentiranih nogometasa a mi te ne koristime.
  • Praskaton
    5.5k

Prva pomisao kad sam pročitao da ćelavi ljigavac drži presicu je "vežite se jer predstava počinje".
    Nema previše razlike od četnika Mamica
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    da je Alen Petrovic tulke odogovoren da nebi uzimal Barisica, Teklica itd pod ugovor da je tulke zapeleFacke

Meni to da su svi dovedeni zimus na polugodišnje posudbe bez opcije otkupa koliko vidim ipak govori da je remen stegnut i da je ovo samo pokušaj izvlačenja "na silu" kratkoročno. Ako ne uspiješ imaš par mlađih (Matković, Bukvić, Mikolčić) koje možeš za neke pare dat, a ovim "skupima" ti istekne ugovor i riješio si se tereta
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Nebi me cudilo da ide neka smjena. Vucevica naprimjer.

Ili neka kukanja oko poljuda i terena za trening da im plati neko drugi
  • Nogo
    10.3k
    U pozivu za press nije naznačeno, pritom još nema službene potvrde, ali jasno je da je u fokusu status sportskog direktora Gorana Vučevića. Pitanje je u kakvoj formi, smjene ili odlaska, ali u svakom slučaju ono što danima 'lebdi' zrakom počinje se raspletati.

Hajduk i Vučević: Pitanje budućnosti sve je glasnije
    Da je Vučević na odlasku poznato je već od trenutka kada su pred dva tjedna smijenjena njegova dva suradnika, voditelj omladinske škole, Mišo Krstičević i koordinator prve momčadi, Vik Lalić. Njih dvojica su se pridodala Goranu Milanku, također čovjeku iz stožera sportskog direktora, koji je također smijenjen još krajem listopada prošle godine. Je li Vučević sljedeći na odlasku, službeno će se doznati u 17.00 sati.
    /Germanijak
  • fakin
    3k
    smijenili su vučevića. kreće klasični tovarski proljetni raspad
  • Nogo
    10.3k
    GORAN VUČEVIĆ (54) više nije sportski direktor Hajduka. To će javnosti na izvanrednoj konferenciji za medije od 17 sati objaviti predsjednik kluba Ivan Bilić i Ljubo Pavasović-Visković, predsjednik Nadornog odbora Hajduka. Funkciju će nastaviti obavljati idućih nekoliko mjeseci dok klub ne pronađe novo rješenje. Detalji će biti objašnjeni na presici.

Vučević je na funkciji bio tek od srpnja prošle godine. Bivši igrač, trener i sportski direktor Bilih vratio se na Poljud nakon što je klub raskinuo s dotadašnjim sportskim direktorom kluba Françoisom Vitalijem. Vučević se vratio u klub nakon devet godina i postao glavni čovjek za sportska pitanja.

Vučević je iz kluba zadnji put prije ovog otišao 2016., nakon što je tri godine obnašao funkciju sportskog direktora. Nakon odlaska iz Hajduka radio je kao dio tima sportskog direktora Barcelone i kao tehnički i sportski direktor Al Nassra, iz kojeg je otišao krajem 2023. godine.

/Index
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Minuta šutnje za sve koji su pisali naslove "hoće li Vučević biti hajdučki Boban" i radili slične komparacije
  • deda
    43.7k
    Kontinuitet diskontinuiteta :strong:
  • DiddyGuela
    5.5k
    GVizija

Kao navijac Dinama, podrzavam odluku da propali odvjetnik kriminalac i ovaj neki Debilić vode sportsku politiku kluba. Jos 100 godina sto se mene tice.

Vucevic je djelovao kao jedini normalan covjek u tom klubu.
  • Crusades
    22k
    Kružni tok na maks :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention