• Paggini
    75.8k
    Smijemo se, s pravom, njima, a pola našeg puka zaziva iste pizdarije nakon odigranog X u 7. kolu u Varaždinu ili neki kurac, a nerijetko i nakon pobjeda
  • fakin
    3k
    inače tovari govore da je nedavno odvjetnik rekao da ide i on ako ode vučević. uglavnom, mislim da se nemamo šta brinuti, samo nastaviti normalno igrati i neće oni biti prvaci još 40 godina
  • NORTE
    22.5k
    Udruga i ostali u klubu stali na stranu Garcije koji je promovirao mnoge tiće i mladiće što je dovelo do prodaje Mlačića, a klub je održao pri vrhu tablice.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

Razlika je što smo mi naviknuti na rezultatsku izvrsnost dok su oni samo retardirani i ne mogu se zadanog držat 6 mjeseci.
  • FazeN
    5.5k

Ne vjerujem da je Vučević dobio otkaz, prije da se sam povukao.

Pričao sam s ovdje nekim ljudima u inbox još prije 10ak dana, i tebi sam slao za suze Vučevića i kmečanje okolo da ne bude da sad mlatim praznu salamu, no 31.1. kad se izdogađalo sve oko situacije Mlačić, Vučević je nakon puta iz Gorice s Bilićem pozvao obitelj i našli su se da se ispriča zbog svega što se događa.
    Te je tad rekao citiram "Ne znam što je meni trebalo u životu DA IMAM POSLA S NJIMA"
    (Oni su naravno Ljubo i ekipa)

S obzirom da je Bilić bio prisutan tu u to vrijeme, očito je odabrao drugu stranu i sačuvao posao
  • NORTE
    22.5k
    Kod njih se ovim odlaskom ništa ne mijenja.
    Slična situacija kao s Marićem prije točno godinu dana, samo što je klub sačuvao Garciju prije nego ga je SD uspio maknuti, a kod nas je direktor maknuo Bjelicu i doveo Fabija pa sam dobio pedalu jer je ispao teški nesposobnjaković.
  • Paggini
    75.8k
    Razlika je što smo mi naviknuti na rezultatsku izvrsnost dok su oni samo retardirani i ne mogu se zadanog držat 6 mjeseci.Tvrdica McTvrdi

Jel možda razlog zašto nisu naviknuti na rezultatsku izvrsnost što izvode ovakve pizdarije svakih pola godine već 20 i kusur godina? Upravo to je moja poanta, jel.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    mijenja se da im odlaze sposobni ljudi jer nece radit sa debilima, i ne mogu od njih. A debili u klubu ostaju.
  • ksapi
    7.4k
    Lijepo li je Dinamovac biti, djede hvala ti!
  • Mlađi referent
    15.1k
    Odličan potez Hajduka.

Točno je Vučević bio problem, sad kad dođe novi SD oni su dogodine prvaci.
  • Jurki
    23.1k
    GORAN VUČEVIĆ (54) više nije sportski direktor HajdukaNogo

Ode nam Gogili, GVizija.
    Najbolji sportski direktor koji je nasel bolje Španjolce nego kaj su u njihovoj reprezentaciji.
    Naso bi on crne zviri samo da mu dozvolidu.

IMG-1132.jpg[/url]
  • Z brega sam
    254
    Sljedeći scenarij: Garcia pedala, Livaja sportski direktor (više mu se ni ne igra), neki tovarčić (a la Carević) trener kojeg će opet ispljunut za 6 mjeseci.
    "HNL 2027/2028 brale ovo je naša sezona"
  • hb1
    400
    Kada imas covjeka kao Boru Primorca sa ogromnim iskustvom nogometa na najvisoj razini, jos uz to je ogromni navijac tog kluba, a ti nemas mjesta za njega, buducnost ti je jako jasna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet