• veselko tenžera
    7k
    Barišić nam je skoro poklonio 2 gola. Uspaničio se i dodao Zajcu za onu šansu u prvom, a u drugom je skoro zabio autogol iz čista mira. Vjerojatno mu ovi algoritma to računaju kao otklanjanje opasnosti :smile:. Slažem se da su oba naša stopera odigrali bolju utakmicu.

Poslije je dobro uklizao Zajcu, imao je dobrih poteza kao stoper ekipe koja se brani s 5 igrača u liniji. Mislim da je zbog konteksta izgledao bolji nego što je zapravo, nešto kao Torrente protiv Monaca.

Živo me zanima kakav je na beku i koliko je zapravo brz.
  • NORTE
    22.4k
    "Hajduk prvi u Hrvatskoj pokrenuo aukcijsku platformu."

Lansiranje platforme bilo je planirano odmah nakon tekme protiv Istre.
    Pa odmah nakon tekme protiv Gorice. :rofl:
    Napokon 'proradilo' tek nakon Slavena, vjerojatno tad uspjeli riješit 'tehničke' probleme.
  • Jurki
    23k
    "Hajduk prvi u Hrvatskoj pokrenuo aukcijsku platformu."NORTE

Koji kurac, kaj je to fora neka?
    Kad otkad vec ima mogucnost kupiti Dinamove matchworn dresove.
  • Ivdzo11
    9.2k
    Hocemo li se boriti za Zana Trontelja, Dynamo Kiev ponudio 3,5 mil eura :rofl:
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    S više različitih strana dolaze informacije o kašnjenju plaća u Osijeku. Znam da je ova priča uvijek aktualna kad netko poveže neki crni niz u HNL-u, ali ako ima imalo istine, nek se dečki naviknu. Tisza je na 53% u zadnjim anketama prije koji dan i meceni njihovog vlasnika se crno piše za dva mjeseca po svemu sudeći.

Očito se pipa zatvara posvuda i sve se ulaže u spašavanje vlasti.
  • dmil
    1.4k
    isto cuo od ljudi u Osijeku još u 12mj
  • Crusades
    21.9k
    Evo i na Indexu članak o tome...
  • KtcGoat
    2.9k
    21.12 zadnji put navodno
  • rioda
    13.7k
    Taman da im nešto uplate do petka pa da igraju motivirano za vikend.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Doduše ovaj Žohar barem 2 godine govori da je naputak da klub mora bit samoodrživ i zato nema dolazaka. Uz potpuno dizanje ruku Mađara sa tom infrastrukturom mogli bi se oni na duže razdoblje spustit izvan europskih mjesta
  • Jos-Optimus
    9.6k
    Ja ne kužim Osječane, oni su uvjerljivo najgluplja sredina za nogomet. Ti Mađari su im napravili stadion i čuda ulupali u momčad, a oni ih krenuli prozivati i tjerati...pa evo dečki, to ste htjeli
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Ma Lorinc Meszaros je od djetinjstva povezan s Orbanom što privatno što poslovno, bilo je samo pitanje vremena. Prošle godine je bila ona priča da je navodno Red Bull zaintresiran za kupnju, čak se proširila priča po Osijeku da je viđen privatni avion od Mateschitza na aerodromu. Pokazala se kao patka, ali čim se pričalo o prodaji kluba jasno je da ima tu nešto.

Orban je po svemu sudeći gotov, Magyar i njegova stranka imaju prednost od 20% po anketama dva mjeseca prije izbora. Mislim da će NK Osijek tražiti novog vlasnika brzo.
  • NORTE
    22.4k
    Osijek je BIO poznat kao rasadnik talenata.
    Sada imaju i najbolju infrastrukturu u Hrvatskoj, višegodišnja jaka ulaganja.

Oni su žrtve vlastitih nerealnih navijačkih ambicija u kojima su se htjeli mjeriti s moćnim dinamom, a realnost je da su pred ispadanjem iz lige i konkurencija za ostanak im je mali klub bez pravog stadiona.

Mogući pad Orbana s vlasti im prijeti još gorom situacijom.
  • Gringo
    744
    A tu su i dečki iz Čepina koji imaju i neke svoje ideje..
  • Omake
    15.7k
    a i smanjio mu je Orban ulaganja zadnjih godina, točnije prebacio nene državne poslove na firme zeta i kćeri. Zet je kroz brak postao jedan od deset najbogatiji ljudi u državi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet