• rokikaciga
    11k
    Meni su ovo liliputanci osim možda 3 kluba, ekipe koje su bile u prvoj kvalifikacijskoj rundi i protiv kojih bi mi išli da smo išli kroz kvale LP ove godine.

9wYwGju.png
  • emilperska
    14.8k
    Dobro, ruku na srce te liliputance iz prvih pretkola bi trebali riješiti i samnom na golu, a kamoli ne sa Filom koji je čisto solidan golmanrokikaciga

Prvo pretkolo preskačemo. Idemo u drugo. Po ovom trenutno, tamo nas čeka ozb ekipa. Moze se desit i neka Tirana, ali moze i gore dosta.
  • rokikaciga
    11k
    Ispravi me ako griješim ali kaj nejdemo na unseeded ekipe koje prođu prvo pretkolo?
  • fakin
    3k
    miješaju se iz prvog i drugog pretkola klubovi, a među njima su prvaci švedske, danske...
  • emilperska
    14.8k
    Ispravi me ako griješim ali kaj nejdemo na unseeded ekipe koje prođu prvo pretkolo?rokikaciga

Nisam nasao nigdje tocni tko nas ceka, ali da se pretpostavit

Ova slika što si stavio, to je nes staro? Olimpija je 4. u Sloveniji..

Ovak na prvu, prvaci Norveške i Švedske nece biti nositelji ove sezone. Znaci da na nas idu i to bi bilo jako jako neugodno igrat s njima dok je SP tek završilo i pitanje kog imaš i šta imaš. A i da imas sve, igrat s njima u srpnju dok im je sezona u punom jeku je opasno.
  • rokikaciga
    11k
    Ova slika što si stavio, to je nes staro? Olimpija je 4. u Sloveniji..emilperska

To je slika od ove godine od svih ekipa koje su igrale prvo pretkolo.

Ovak na prvu, prvaci Norveške i Švedske nece biti nositelji ove sezone. Znaci da na nas idu i to bi bilo jako jako neugodno igrat s njima dok je SP tek završilo i pitanje kog imaš i šta imaš. A i da imas sve, igrat s njima u srpnju dok im je sezona u punom jeku je opasno.emilperska

Uf, na ovo nisam obraćao pažnju i imaš pravo. To bi bilo jako nezgodno
  • emilperska
    14.8k
    Uf, na ovo nisam obraćao pažnju i imaš pravo. To bi bilo jako nezgodnorokikaciga

Norveška je napredovala. Jebeni Viking ide direkt u PO.

Ali tu au Danska, Svedska, Poljska, Cipar, Izrael, Švicarka + svi iz 1.pretkola kao Zrinja, Celje, Rumunji, UKRAJINCI
  • Zagi
    15.2k
    Ne vidim kako zdrijeb utjece na nasu odluku oko golmana.
    opcija a) natezanje sa turcima,
    b) nećemo se natezati sa turcima oko Livija

Netko je stvarno za opciju b? Rijeka nije zapucala po golu pa se ljudi pitaju treba li nam uopće golman?

Izvukli mi RFS ili Real , svejedno je po tom pitanju.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Hipotetski da Livakovic propadne jedino ima smisla probat Slovenca. Ako računaš s njim kad tad dolazi taj trenutak da ga bacaš u vatru, nsma kod golmana postepenog uvođenja na 15 minuta ili neka prvo brani u Kurilovcu.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Mi imamo 6 mjeseci se dogovarati sa Turcima, sigurno da nećemo čekati prelazni rok pa početi pregovore. Do tad će sve biti riješeno i samo parafirazorati kad dođe vrijeme
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Prevelik rizik po meni ic sa malim slovencom, golman nam je najbitnina pozicija, i za hnl i za europske rezultate. Vjerujem da bi i prosle godine dosli do titule sa golmanom dobrim.
    Onu s jakirom smo uzeli jer je Nevistic tada branio nesto, za razliku od prosle sezone kad je uslo sta god je islo prema golu, a sta nije on je skrenio.
  • Zagi
    15.2k
    Razvijati mlade igrače mozemo na svim pozicijama, osim na golmanskoj.
    S koliko je ono Livi prvi puta stao na gol? 23 ili 25, tako nešto?

Ne prozivljavaju mi se opet zadnje dvije sezone gdje su svi krivi osim očitog problema na najbitnijoj poziciji.
  • DrRatoljub
    464

Kod nas s 22. Ali je imao prije toga nekoliko sezona prvoligaškog nogometa u Zagrebu. Ne znači da mi možemo nekoga od 19 sada gurnuti u vatru, ali Livi je baš primjer golmana koji je rano postao standardan.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    2 sezone branjenja seniorskog, jedna druge lige, jedna prve lige, pa onda ako bude dobar stavit ga. A bacat ga u vatru iz juniora nema smisla po meni
  • pešća
    981
    Hipotetski da Livakovic propadne jedino ima smisla probat Slovenca.Tvrdica McTvrdi

Jedino mu ima smisla dati priliku u Dinamu II pa vidjeti oće li biti nešto od njega. Vidjeli smo zadnje dvije sezone koliko nam je golmanska pozicija bitna i nema smisla kockati se sa nedokazanim mladićem na seniorskoj razini. Imamo Filipovića koji je ok, možda se vraća Čavlina, a svakako ukoliko Livaković ne ostane treba nam golman koji je realno barem među najboljih 5 domaćih golmana. Šemper je tu negdje i ima iskustvo liga petica, a transfer bi nas izašao 1,5 milijuna najviše s obzirom da ulazi u zadnju godinu ugovora. Ni primanja nisu nedostižna jer u Italiji ima oko milijun bruto, to kod nas ima sa bonusima za ulazak u LP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.