• Mali Zeus
    20.2k
    Dobro je kad nema ništa drugo onda će mu se naći svaka izgubljena lopta za prigovorit..Praskaton

tak je, svaka će se pobrojati i zapisati.
  • Dinaminjo
    1.9k
    Ludak

Nekad pozitivni..
  • austrijanac
    9.9k
    Odlican talent, ali glavu treba rijesit.

Navijam i dalje da ga Zajc uzme pod svoje.

Niti suigracu svom trebas onako prigovarat nakon 15 minuta, niti svaki potez mora bit za tv reklamu.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    a prije toga mu ne zna loptu spustiti dva na jedan . I onda sere poslije ,ali ajde za sad ga jenpun teren
  • rioda
    13.6k
    Odlican talent, ali glavu treba rijesit.austrijanac

Sve o tome govori ona situacija s početka utakmice kad je pucao po golu valjda 2-3 sekunde nakon zvižduka
  • austrijanac
    9.9k

Apsolutno se slazem.

Ni rijeci nebi rekao sa nije vec dobio crveni radi toga.
    Ne kuzim ga, a ni on sebe ocigledno.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Nazalost potvrdjuje da je realna cijena 4 mil. Nadam se da ce se probudit
  • Kruno
    1.3k
    Danas me najviše nervirao.
  • Str1nger Bell
    3.3k
    Imam osjecaj da nakon svih natpisa i nadimaka namjerno naglašava tu svoju “zajebanciju”.
  • M94
    2.4k
    Ona sansu u 1. Pol je morao bolje iskoristiti, isao bi sam na golmana ili bolje dodavanje, ovako dodavanje iza leđa.
    Zelja i trud su tu, zadnje minute on i dalje sprinta.

Pohvale za igru u obrani.
  • Zagi
    15.2k
    Još jednom neimpresivna igra kada starta. Ovaj igrač ima puno nizi plafon nego se tu smatra.
    Trud i zelja je tu, fizikalije su tu ali glava trokira.

Stvoren za Kule ulogu/minutazu.
  • hardek
    8.9k
    Ok danas, ali ono dodavanje Belji je moralo biti bolje. Ono je teški zicer, praktički 2 na golmana.
  • Crni86
    19.8k
    Jedan od aktivnijih opet danas. Nije to bilo nesto spektakularno, ali po meni nije bilo ni tako lose.

Da je malo bolje odigrao onu loptu belji, vjerojatno bi cjelokupan zakljucak njegovog nastupa bio drugaciji. Treba mu vremena i konzistentnosti.
  • miro
    8.4k
    ajde molim te, daleko najaktivniji i najopasniji igrac na terenu, kad bi druge gledao kroz tu prizmu svi su za Dinamo 2

ona akcije kad je krivo dodao, je zajebo je, ali pogledaj kako se ubacio, koliko je eksplozivan, isto kao i protiv Osijeka prvi gol, to nema nitko drugi u ekipi
  • NB86
    17.4k
    Meni najbitnije puno bolje defanzivno izgledao nego inace, naprijed on nije nikad bio upitan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.