• db-izbjeglica
    21.8k
    Da samo bez njega nece ni drugi bit ukoliko ode samo ce nastavit padat do kraja sezone. — Fatos Beqiraj

vidjet ćemo, ja mislim da im je on tempirana bomba.
    šego možda isporuči nešto manje golova i očito nema livajinu klasu, al je timski igrač, nimalo problematičn lik, IQ mu nije na razini mentalne retardacije i usput igra defanzivu.

nemojmo zaboraviti da je livaja onakav učinak u HNL-u imao uvelike i zbog tetošenja od strane sudaca, dopušta mu se svašta i lik dobija 4 puta manje kartona od onoga što je dobijao van HNL-a.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    ma mislim da rijesavanje malih ekipa i bunkera postaje veliki problem hajduka bez livaje. Nema tu klase druge da rijesi to potezom
  • db-izbjeglica
    21.8k
    brojke te (za sada) demantiraju - hajduk je na istom učinku.
    možda padnu u nastavku sezone (vjerojatno), ali to im se redovito događalo i sa livajom.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Livaja je više njima pridonio marketinški, članovima i pretplatama nego na samom terenu. Imao je stvarno dobrih poteza, škarica itd no realno se većina toga svodi na beskonačne penale i sviranje svakog kontakta, odnosno dopuštanje da ubija protivničke braniče. Kad je došla europa i reprezentacija na red prvi kontakt faul u napadu i žuti, zato tamo kurca nije mogo.
  • Navijač Dinama
    13k
    Livaja od prije dvije godine je najbolji igrac lige period, uz to je isto bio tempirana bomba. Sada ne. Nažalost sad im cijeli narativ i mentalno ovise kako je ustao taj dan na nogu i jel mu se da igrat ili ne. Prije bih rekao da on i trener nisu na istoj valnoj duljini, čak dapače.

Garciu ne smatram nekakvim velebnim trenerom, mislim da je tu u par deka sa Kovačevićem i Carevićem. Posložio je solidan sustav i ekipu bez istog tog Livaje, sustav gdje jedan Šego izgleda kao ok napadač.

Za nas bi vjerojatno najbolja stvar bila da oni prodaju Livaju, a Garciu ce vec sami potjerat, jer imaju prevelika očekivanja od ekipe i sve bi odmah na gotovo. Isto kao i mi, a to ne ide tako lako, potrebno je i strpljenja prije svega, a ekipa se ne gradi preko noći, kao i što rezultati ne dolaze mjesec dana nakon pokušaja uspostavljanja sustava ili ikakve igre.

Hajduk praktički 11 balvana, imaju nekih ofenzivnih zamisli i tragova igre, ali realni da budemo, ni jedan njihov igrač isto tako ne bi imao mjesta u Dinamovih ne prvih 11, nego 15-16 igrača, iz cijele lige van tovarlanda vjerojatno Jagušić i Fruk. Dobro ajde, Hrgovića i Silića(do dolaska Livakovića) i ne računam, oni su ok.

A kad imaš ekipu od 11 balvana, onda ti džaba i Klopp, kad sa ovakvim je nemoguće dalje i očekivat neke velebne rezultate.

Naposljetku, rezultati u Europi sve govore, a to dovoljno govori kakva je kaša i mutikaša cijelokupni HNL generalno gledajući.

Imaš jednu solidnu europsku ekipu(nas, koji smo rang otprilike nekakvog Bodo Glimta, Slovana i sličnih, iako bi nas i ja sam volio vidjet sa nekim boljim trenerom od Kovačevića) a onda imaš ove ostale liliputance uključujući i Hajduk i Rijeku koji su ti rang nekih mid table poljaka,slovaka, čeha i ostalih.

Pa kom pravo kom krivo.
  • FazeN
    8.9k
    "Da, ozlijedio se Durdov i neće ga biti između četiri i šest tjedana. Jučer smo trenirali u dvorani, a danas idemo u Stobreč. Nije ni tamo travnjak idealan, ali naš moramo čuvati za utakmicu" - zaključio je Garcia.

2026. godina, oni nemaju teren za trenirati kad padne kiša hahaha
    Ajde vlada RH još koji milijunček za ovo kvalitetno kmecanje
  • Sibirski plavac
    10.2k
    2026. godina, oni nemaju teren za trenirati kad padne kiša hahaha — FazeN

Ali ali ali ruglomir.... ali ali mordor.... kme kme :fear:
  • Crusades
    26.1k
    Vukovar je u srijedu u kratkoj prijateljskoj utakmici testirao travnjak Gradskog vrta, VAR sustav i reflektore, a rezultati testova zadovoljili su HNS-ovu komisiju te potvrdili očekivane vijesti. Trener Vukovara Silvijo Čabraja u najavi utakmice je rekao: "Gradski vrt ima tradiciju. Sve je napravljeno prije puno godina, ali i dalje, od svlačionica do terena, sve je znatno bolje nego u Vinkovcima."
  • badjibadara
    10.8k
    Nitko od insajdera da napiše da Iker Pozo dolazi u 18h na Maksimir…
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Jučer smo trenirali u dvorani, a danas idemo u Stobreč. — FazeN

Imali termin u dvorani 5na5
  • Jurki
    27.9k
    Na tovarsportu pisu da je Mlacic imal u ugovoru 15 posto od transfera.

15% Mlacic,
    10% - manager
    Place za 2 mjeseca
    Milja za cipelu Garciji

I odeeee :rofl:
  • rokikaciga
    18.5k
    faktoring si zaboravio
  • Carrasco
    7.3k
    Gori im pod nogama očito. Treba uzet u obzir i da od ulaznica praktički ništa ne zarađuju jer imaju 20 tisuća pretplatnika...
  • Xpert1992
    1.1k
    Bude netko gledao danasnju poslasticu, lokomotiva-gorica?
  • KtcGoat
    7.9k
    Bude netko gledao danasnju poslasticu, lokomotiva-gorica? — Xpert1992

Previse volim sebe za takvo nesto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url