• db-izbjeglica
    19.9k
    Da samo bez njega nece ni drugi bit ukoliko ode samo ce nastavit padat do kraja sezone.Fatos Beqiraj

vidjet ćemo, ja mislim da im je on tempirana bomba.
    šego možda isporuči nešto manje golova i očito nema livajinu klasu, al je timski igrač, nimalo problematičn lik, IQ mu nije na razini mentalne retardacije i usput igra defanzivu.

nemojmo zaboraviti da je livaja onakav učinak u HNL-u imao uvelike i zbog tetošenja od strane sudaca, dopušta mu se svašta i lik dobija 4 puta manje kartona od onoga što je dobijao van HNL-a.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    ma mislim da rijesavanje malih ekipa i bunkera postaje veliki problem hajduka bez livaje. Nema tu klase druge da rijesi to potezom
  • db-izbjeglica
    19.9k
    brojke te (za sada) demantiraju - hajduk je na istom učinku.
    možda padnu u nastavku sezone (vjerojatno), ali to im se redovito događalo i sa livajom.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Livaja je više njima pridonio marketinški, članovima i pretplatama nego na samom terenu. Imao je stvarno dobrih poteza, škarica itd no realno se većina toga svodi na beskonačne penale i sviranje svakog kontakta, odnosno dopuštanje da ubija protivničke braniče. Kad je došla europa i reprezentacija na red prvi kontakt faul u napadu i žuti, zato tamo kurca nije mogo.
  • Navijač Dinama
    11.5k
    Livaja od prije dvije godine je najbolji igrac lige period, uz to je isto bio tempirana bomba. Sada ne. Nažalost sad im cijeli narativ i mentalno ovise kako je ustao taj dan na nogu i jel mu se da igrat ili ne. Prije bih rekao da on i trener nisu na istoj valnoj duljini, čak dapače.

Garciu ne smatram nekakvim velebnim trenerom, mislim da je tu u par deka sa Kovačevićem i Carevićem. Posložio je solidan sustav i ekipu bez istog tog Livaje, sustav gdje jedan Šego izgleda kao ok napadač.

Za nas bi vjerojatno najbolja stvar bila da oni prodaju Livaju, a Garciu ce vec sami potjerat, jer imaju prevelika očekivanja od ekipe i sve bi odmah na gotovo. Isto kao i mi, a to ne ide tako lako, potrebno je i strpljenja prije svega, a ekipa se ne gradi preko noći, kao i što rezultati ne dolaze mjesec dana nakon pokušaja uspostavljanja sustava ili ikakve igre.

Hajduk praktički 11 balvana, imaju nekih ofenzivnih zamisli i tragova igre, ali realni da budemo, ni jedan njihov igrač isto tako ne bi imao mjesta u Dinamovih ne prvih 11, nego 15-16 igrača, iz cijele lige van tovarlanda vjerojatno Jagušić i Fruk. Dobro ajde, Hrgovića i Silića(do dolaska Livakovića) i ne računam, oni su ok.

A kad imaš ekipu od 11 balvana, onda ti džaba i Klopp, kad sa ovakvim je nemoguće dalje i očekivat neke velebne rezultate.

Naposljetku, rezultati u Europi sve govore, a to dovoljno govori kakva je kaša i mutikaša cijelokupni HNL generalno gledajući.

Imaš jednu solidnu europsku ekipu(nas, koji smo rang otprilike nekakvog Bodo Glimta, Slovana i sličnih, iako bi nas i ja sam volio vidjet sa nekim boljim trenerom od Kovačevića) a onda imaš ove ostale liliputance uključujući i Hajduk i Rijeku koji su ti rang nekih mid table poljaka,slovaka, čeha i ostalih.

Pa kom pravo kom krivo.
  • FazeN
    5.4k
    "Da, ozlijedio se Durdov i neće ga biti između četiri i šest tjedana. Jučer smo trenirali u dvorani, a danas idemo u Stobreč. Nije ni tamo travnjak idealan, ali naš moramo čuvati za utakmicu" - zaključio je Garcia.

2026. godina, oni nemaju teren za trenirati kad padne kiša hahaha
    Ajde vlada RH još koji milijunček za ovo kvalitetno kmecanje
  • Sibirski plavac
    7.9k
    2026. godina, oni nemaju teren za trenirati kad padne kiša hahahaFazeN

Ali ali ali ruglomir.... ali ali mordor.... kme kme :fear:
  • Crusades
    21.9k
    Vukovar je u srijedu u kratkoj prijateljskoj utakmici testirao travnjak Gradskog vrta, VAR sustav i reflektore, a rezultati testova zadovoljili su HNS-ovu komisiju te potvrdili očekivane vijesti. Trener Vukovara Silvijo Čabraja u najavi utakmice je rekao: "Gradski vrt ima tradiciju. Sve je napravljeno prije puno godina, ali i dalje, od svlačionica do terena, sve je znatno bolje nego u Vinkovcima."
  • badjibadara
    8.8k
    Nitko od insajdera da napiše da Iker Pozo dolazi u 18h na Maksimir…
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Jučer smo trenirali u dvorani, a danas idemo u Stobreč.FazeN

Imali termin u dvorani 5na5
  • Jurki
    22.8k
    Na tovarsportu pisu da je Mlacic imal u ugovoru 15 posto od transfera.

15% Mlacic,
    10% - manager
    Place za 2 mjeseca
    Milja za cipelu Garciji

I odeeee :rofl:
  • rokikaciga
    10.8k
    faktoring si zaboravio
bold
italic
underline
strike