• Droljo
    25k
    Možda niko kranjčar? Modrić? Ante Tomić...
  • CastAway1986
    5.3k
    Nekadašnji istaknuti Dinamov nogometaš Damir Valec preminuo je ove srijede nakon duge i teške bolesti u 79. godini.
    Za klub je odigrao 310 utakmica i zabio 10 golova. RIP
  • Haza
    12k
    Za sve koji ne vjeruju prodan je u Panathinaikos za iznos koji mediji pišu. Zato sam jučer i napisao da smo s Jagom napravili korak unazad s ponudom od 1.75 mil eura. Mnogi su mislili da su u pitanju igrice, ali sad vidite da nisu.
    Ali da ipak dam malo svjetlosti u ovaj dan, Matković nam je jako blizu, i napravit ćemo sve da nam Dani dođe ovaj prijelazni rok.
  • rokikaciga
    10.8k
    Ali da ipak dam malo svjetlosti u ovaj dan, Matković nam je jako blizuHaza

Nekima si zacrnio cijeli tjedan s ovim :lol:

Znači, Jaga u PAO za 6m+20%? Odlična prodaja Slavena, a mali nebu vidio Svjetsko osim ako ne isporuči 15 g+a u polusezoni. Kak se veli, daleko od oka daleko od srca?
  • Olmic
    5.5k
    cuo sam da dani nece doci ovaj rok nego da ce se probat osigurat potpis za ljeto jer ga ovi ne pustaju
  • fakin
    3k
    al ne kužim mi nudimo 1,75, dok grci nude 5,2 mil eura.
  • Mali dioničar
    19.5k
    al ne kužim mi nudimo 1,75, dok grci nude 5,2 mil eura.fakin

Osvećuju se jer smo im poslali Zajeca, Vlaovića, Bišćana i Marića.
  • Haza
    12k
    dani nece doci ovaj rok nego da ce se probat osigurat potpis za ljeto jer ga ovi ne pustajuOlmic

Dani će doći kroz tjedna dana ili nikada. Mi ćemo učiniti maksimalan napor da ga dovedemo.
    Da me sad pitaš, kladio bi se na njegov dolazak i od Matkovića. Ali nogomet piše romane...
    Žao mi je zbog Jage, žao mi je jer su mnogi mislili da bacam kifle kad sam spominjao koje ponude ima. Žao mi je samo jer smo ga mogli dobiti da smo bili malo odlučniji.
    Idemo dalje, bit će novih Jagušića;) jedan igrač za kojim smo žalili nedavno jer je otišao vani, a ne kod nas, sad se nudi da dođe kod nas (podatke ću zadržati za sebe). Možda se i Jaga vrati za godinu/dvije;)
    Pao je jako loš izbor za razvoj igrača.
  • Praskaton
    5.4k
    Ajde što je propao transfer Jagušića preživit cu nekako al ova vijest da je Matković blizu me dotukla.
  • Tobogan
    31
    @Haza Šotiček? Frigan?
  • OsamŠest
    7k
    Ali nogomet piše romane...Haza

Baš zato, nekak vjerujem da će noćas radit telefoni.. I da mali ipak dolazi tu :grin:
  • crophantom
    3k
    pa kaj nije potvrdio direktor Belupa da ide dole?
    Nema Boga da mi damo u ovom roku 5 milja za nekoga, kaj ti je
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    mora da je soticek, od ostali mi pada napamet jedino pasalic ili veldin hodza
  • Peškaman
    8.5k

Frigan je ozlijeđen,ligamenti koljena a i ima ugovor s Parmom do 2030. koja ga je platila 10mil€.
    Izglednije je Šotiček.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube