• rokikaciga
    10.8k
    ↪rokikaciga
    a jel odradjen transfer i zabiljezeno u HNS? To sve treba prije roka registracije...
    Jaro

Ne piše da mora biti transfer. Samo ne smije biti registriran u HNSu za domaće utakmice. :grin:
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    Edit:
    If more than five players on the club's List A are no longer registered with their national association as playing for the club concerned after completion of the league phase and before the start of the knockout phase, the club may register one additional player, i.e. a total of four new eligible players, for the remaining matches in the current competition.

Možda čak i tu upadamo
    ElDorado

ovo vrijedi samo za ekipe iz liga koje igraju fazon proljece - zima tipa Svedska, Norveska itd
  • Maximo
    853
    Ako mislimo slučajno odigrat tekme tu, tipa proć Genk...trebao bi nam desno krilo i taj vezni....dakle ić na 2 fronta...
  • Dinaminjo
    1.9k
    Zeznuli smo remijem prptiv Malmoe, sad se moramo iskupiti prolaskom Genka..

..nadam se da cemo bit u HNLu 100% i/li da ce Hajduk produbit krizu da mozemo ici tamo 100% na glavu.
  • Krizy
    67.7k
    Hyeon-gyu Oh, najbolji strijelac Genka s deset pogodaka u sezoni, prodan u Bešiktaš za 14 milijuna eura.

Odlična vijest s obzirom na to da ostale tri špice u kadru imaju svaki po jedan pogodak.
  • Droljo
    25k
    Točno da im se otvori kad ne treba. Ne bi nam bilo prvi put da kucamo na vrata zaboravljenih asova i vraćamo ih u život. :lol:
  • Maximo
    853
    Lisica se oporavio? Nisam ga baš vidio?
  • criticus
    6.1k
    Lisica se oporavio? Nisam ga baš vidio?Maximo

Ozdravit će do Istanbula ne tresi se.
  • Ludovic IX
    10.5k
    pa nije ovo prijava za sljedeće dvije utakmice samo. nejdemo u belgiju gledat kako ispadamo već kako se zalijećemo za veće stvari..

ako prođemo Genk, izjednačit ćemo drugi najbolji rezultat u europi u ovom stoljeću a i duže.. Sa prvenstvom i kupom, to će bit jedna od uspješnih sezona.
  • Nogo
    10.2k

FB-IMG-1770294805326.jpg

/28. Siječnja - trening
  • deda
    43.5k
    Lija je lukav i prikrada se, zato ga ne vidite. Možda već na Ruji hoćete.
  • emilperska
    14.6k
    Ne znam Lisičine nalaze za IGG vezan uz mono, ali on je tek na 2 mj od dijagnoze. Ta mononukleoza mi je uništila "sportsku" karijeru pa se laički nešto i kužim.

Mislim da je 2mj puno prerano da on pocne ozbiljno trenirat, a kamoli igrat. Slike sa treninga vidim, ali na kojoj je on razini treninga ne znamo. Mozda samo udara loptu bez šprinteva.
    Mononukleoza je gora od ovih standardnih ozljeda jer si u oporavku lišen svih napora. On po meni sigurno nece igrati protiv Genka ili ako hoće to je onda jebeno iznadprosječan oporavak.

On je po meni vraćen na listu jer Jagušić i/li još netko nisu stigli do trenutka prijave danas. A Tabinas je nepotreban jer imamo Galešića, Mikića i Valiničića. Ako prođemo Genk, više ćemo koristi imati od Lisice u kadru nego od Tabinasa, a drugih opcija nije bilo jbg.

Edit: Vidim Deda najvljuje da bi ga mogli vidijeti na Rujevici. To je par dana više od 2 mj od dijagnoze, što je po meni onda fantastičan oporavak. Sjetite se Ančića.
  • Pacho
    14k

Nema Juana

chris-farley-smiling.gif
  • Maximo
    853

Jedini čovjek koji razumije moje pitanje...mononukleoza nije baš bolest di imaš nek garantirani rok nakon kojeg si spreman, nekad se to zbog iscrpljenosti organizma može produžit, a kao i i slučaju nekih sportaša potpuno obustavit karijera...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet