• ZGBhoy
    1.9k
    Po nekim pričama Slaven ima financijskih problema, zato svi i idu, netko ide toliko u krajnost da bi mogli imat problema s placama i zato svi idu...

Vrlo lako da i Ilija Nestorovski ide u zimskom roku...
    Ivdzo11

Nadam se da nisu toliko ozbiljni problemi da Slaven nestane iz HNLa, dosta ikonskih klubova je nestalo
  • Ivdzo11
    9.1k
    ma klasicni poblemcici hnl klubova... Zive od prodaje..
  • Hnlovac
    4.2k
    Valjalo bi zapalit svijecu da i te proklete Gorica i Lokomotiva padnu u probleme i ispadnu ali se ne daju, prije bu Osijek ispao neg oni
  • Ivdzo11
    9.1k
    Jankovic potpisuje za Slovan, vec na lijecnickom
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k

Ako je sad naš čovjek u tom HNS tijelu za natjecanje (jučer je ta neka vijest bila), neka progura da ispadaju 2. Očito jedini način za postizanje boljeg balansa
  • Krizy
    67.4k
    Stjepan Lončar:
    "Mislim da mi možemo napraviti velike stvari. Ne priznajem nikom u ligi, osim Dinama, da je bolji od nas. Možda zvuči bahato, ali svjesni smo kakve igrače imamo i ne trebamo se stidjeti to reći. Neki od toga bježe, ali ja sam pozitivan i ja u to iskreno vjerujem.“
  • Ivdzo11
    9.1k
    Argentinac Gustavo Hidalgo Albarracin novi je igrač Istre 1961, stigao je u Pulu na posudbu u trajanju od godinu i pol iz španjolskog Alavesa, piše Robert Matteoni u tiskanom izdanju Sportskih novosti.
  • deda
    43.5k
    Slažem se s Lončarom. Ako ne ove godine, očekujem da se iduće godine Istra ozbiljno potuče za 2. mjesto.
  • rioda
    13.5k

Ma samo treba uvesti da predzadnje mjesto vodi u doigravanje s drugim iz dfuge lige. Bez obzira kaj je druga liga loša, svi bi se borili da ne završe kao predzadnji.
  • Hebimir Strašni
    178
    Mislim da nema šanse. Oni se mogu potući eventualno za Europu. Oni će prodati svakog koga mogu (ili će im Španjolci povući kod sebe u Alaves). Nemoguće je da pogodiš stalno s zamjenama, a čak i ako dovedu neko potencijalno pojačanje trebat će mu par mjeseci da proigra (kao i sa 90% svih koje oni dovedu) što ti automatski znači da si prvih 10 kola u banani. Lawal, Koski i valjda Marešić odoše ove zime npr. ... znači prodali 3 "jaka" startera, a na ljeto budu 100% prodali i npr. Kumara (ja bi rekao i Maurića da više igra ovu polusezonu).
  • Facke
    7.9k

Ak Istra ovak nastavi bez problema se budu mogli boriti za druge meste v lige. Imaju financije, ne moraju odma prodati i imaju jake fer i dorbu suradnju s Alavesem.
    Igrace dost dobre placaju i drage mi je da su se digli.

A kaj se tice Maresica, Hajduk ni unatoc prodaje Mlacica nema 300.000 € da ga plati. To ti se govori v kakvem je stanju taj klub.
  • Jurki
    22.7k
    Hajduk ni unatoc prodaje Mlacica nema 300.000 € da ga plati. To ti se govori v kakvem je stanju taj klub.Facke

Bit ce, strpljenja. Treba odobriti faktoring.
    Znas u kakvom je stanju pošta?
    Treba vremena da poštar iz Udina dojde do Splita i donese šolde.
  • NitkoBitan
    35.2k
    kaj se tice Maresica, Hajduk ni unatoc prodaje Mlacica nema 300.000 € da ga plati.Facke

Ispali su iz utrke za naslov prvaka tako da im nije hica sa Maresicem ako na ljeto moze doc besplatno.

Istri je potrebniji za borbu za top4.
  • gio
    243
    https://www.facebook.com/people/Mourinho-iz-Solina/61582117641008/

post od danas gdje piso u vezi mlacicia... zanimljivo
  • Mikina lijeva kopačka
    531

Ovo s mafijaškim odvjetnikom je lagano za prijavu, ako je LJPV zvao i prijetio.

Čekamo medije da izađu s pričom.

ALI NEBUJU
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal