• Zagi
    15.1k
    Tatin frend je tiho, znači pri kraju smo uspješnih pregovora.
    Bez brige.
  • crophantom
    2.9k
    Ovo što nam je Mati napravio s naslovom ujutro spada u zločine protiv čovječnosti, a ako još ne dođe na kraju nek objesi tipkovnicu o klin
  • Mali Zeus
    20.2k
    kermit-panicking.gif

Zona trenutno.
  • IceMan
    3.9k
    Al kak možeš napisati : “Gotovo, Jagušić je novi igrač Dinama”.

Razumijet mogu čak i novinare koji bi za klik da ne velim kaj prodali, al te neke stranice ili forumaše.

Kaj je s glavom? :roll:
  • fakin
    2.9k
    jbga, zakaj ja pišem "protiv" "insajdera", zato što u 99% slučajeva nema veze s vezom niti informacijom, nego pišu gluposti zbog viška vremena valjda.

ovdje su mediji objavili da je sve dogovoreno, ali da će još ovaj vikend odigrati utakmicu u slavenu. nekako bih rekao da je onda to najbliže istini, ali u tom slučaju nemamo ga za europu.
  • NORTE
    22.3k
    Ajde Adriane, nemamo više živaca za igrice i željice, idealan je trenutak da dođeš igrati u dresu najvećeg hrvatskog kluba i to u EL.

Win-win.
  • bbb medimurje
    4.9k
    @FazeN zakaj te nema na fejsu? Tovari napali s prijavama?
  • Droljo
    24.8k

Napisao je na fejsu da je jaga potpisao. Možda zato. Nemam face ali mi je frend poslao sliku...
  • Anderson Costa
    243
    steta europe, ali isto bi bilo slatko da drapnu tovare(ja bum ih stavio sa malim slovom) s njim i da onda dode
  • fatalerror
    84

A možda je dobio insajdersku da nikaj od toga...
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Decki, pa kaj se događa s tom shizofrenijom? Dogovara se transfer, pa nije to kupnja žvakaćih. Bit će naš, polako.
  • Davieboy86
    1.2k
    Razumijem kada tu neki no name lik ostavi komentar u vezi nekog transfera ali brate mili ne shvacam da svoje ime toliko ismijavas i napises kako je Jaga nas , a onda kasnije igracev menadzer i igracev klub te opovrgnu. Mozda ne kontam te zakulisne igrice ali to mi je ono tezi oblik amaterizma. I nije nimalo smijesno
  • Josip Frank
    208
    Jagušić je u pregovorima s nama, privodimo transfer kraju, ali ove priče o lječničkom i tome kako je sve gotovo su neutemeljene...
    Transfer ide u dobrom smjeru i ne sumnjam da će doći na kraju, ali sumnjam da ćemo ispuniti rok prijave za Europu
  • Blueshadow86
    4.8k
    Jagušić je u pregovorima s namaJosip Frank

Tko je ovo mogao očekivati? Korisna informacija. Insiderska, reklo bi se.
  • Carmichael
    513
    Ova Matijeva objava ujutro je klasični novinarski "high reward low risk" situacija.
    Ako Jagušić doista postane igrač Dinama, prvi si koji je objavio tu ekskluzivu.
    Ako deal propadne, nikom ništa jer novinari mogu natipkat što god hoće bez ikakvih posljedica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.