• Paggini
    75k
    upitan radni momentemilperska

Matković je mutna glava po koječemu (što se meni dijelom i sviđa), ali mislim da mu ovo nikad nije bio problem.

Nit je na utakmicama zabušant, dapače gine na svaku loptu i duel, nit koliko čujem se zajebava na treninzima, niti živi nesportski (osim ljubavi prema voću i egipatskim knjigama, što se nadam smanjilo a koliko čujem i jest)

Činjenica jest da mali ima itekako nogometa u sebi, trči kao gazela, udara loptu jako fino, kurčevit je, bahat je, ima tog jebenog nogometa. Mene podsjeća malo i na mladog Antu Rukavinu.

Kažem, ako je cijena normalna s obzirom na ACL i frutozu, apsolutno sam za. Divlje igrače, neizgrađene smo često dovodili i uvijek su bili rizik, ali jbg, u rizik moramo ići ako ga sad želimo dovesti.

Tako bi za napad imali Belju i Matkovića za manje utakmice, desno krilo Bakrar, Lisica i Topić, iako i Thopson i Bakrar mogu uskočiti na napadača ako treba (a neće trebati).
  • Orc123
    14.9k
    1,5 mil a oni zele puno vise? U kojem to svijetu ce dobiti puno vise? Na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora.
  • Zagi
    15.1k
    i bez problema s radnom etikom.emilperska
    hehehe ovo definitivno nije istina. Ne dok je bio tu.

Da sada ne idemo u rekla-kazala tračeve , igra glavom:
    Mandžo je u dinamu imao notorno lošu igru glavom. Sjećam se toga k'o danas.

Mandžo do kraja karijere postaje vjerojatno najbolji pucač glavom na svijetu, u doba Klosea i takvih igrača.
    To je samo trening.

Ubijao me lik , nenormalno . Evidentan potencijal ali lijen za popizdit.

Još drito iza njega Sammir. Ista priča.
    eh , vremena ...
  • emilperska
    14.5k
    Kažem, ako je cijena normalna s obzirom na ACL i frutozu, apsolutno sam za. Divlje igrače, neizgrađene smo često dovodili i uvijek su bili rizik, ali jbg, u rizik moramo ići ako ga sad želimo dovesti.Paggini

Pa to i je neki sukus svega. 1m do 2m bi vjv opravdalo taj rizik. Preko tog ulazimo u kategoriju transfera koja bi trebala nosit neku prevagu odmah, a ne solidan broj upitnika. Vidit cemo sve.

Mene brine što je Matković prije ozljede u tih 15ak utakmica lani pokazao popriličan pad u odnosu na hype kad je nama zabijao i kad se činilo da mu je nebo granica. Dakle velim i prije te ozljede on je inao neki pad u razini i onda se na to nadovezao ACL, a vrijeme ide.

Ako si u pravu za ove tarot aktivnosti, onda bi mogli bit na konju ako se zatvori fin.dio..
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Matkovica i Mandzu mislim da je neusporedivo stavljat u isti koš što se tiče ponašanja u ovim godinama. Svi znamo kakav je Mandzo bio u tim godinama pa čak dok je i igrao za Dinamo. To su mladenačke mušice,a specifican je mentalitet ovog kraja i to svatko zna tko poznaje ljude iz brodskog kraja. Kasnije je izrastao u ne samo super igrača nego nevjeorojatnog profesionalca,postenog i korektnog covjeka sa svojim stavom te nikad nije bio željan medijske pažnje ili iceg.U koji god klub je dosao je bio omiljen i među suigracima i navijacima. Matkovic doslovno nije ni 1% po problematicnosti sto je Mandzo bio u tim godinama te je zapravo jako discipliniran, ali zahtjeva specifican pristup i realno moze biti flop,ali moze i imati nevjerojatan razvoj karijere.
  • emilperska
    14.5k
    hehehe ovo definitivno nije istina. Ne dok je bio tu.Zagi

Ma dobro, Mandzo je u Dinamu pokazivao tehničku limitiranost koju nijedan od 5 trenera što su ga vodili nije uspijevao pretjerano popraviti nego su od njega radili novu verziju Ivice Olića gdje su ga forsirali da ide na presing i trku. Čak je na samom kraju epizode u Dinamu, one 3 tekme pod Zajecom prije prodaje u WF pokazivao kao da je na tim pripremama sazreo i onda smo ga nakon valjda 3 tekme prodali. Čak ga je Wolfsburg u pocetku koristio kao krilo, kasnije se to iznivelirao i postao je špica za Bundesligu. Mislim u 2.sezoni.

Govorio sam da je po fizickim kapacitetima i nekom voljnom momentu prednjacio, on praktički u Dinamu nije imao ozljede. Znaci da je ok trenirao po meni u ovom fizičkom dijelu. Taktički je bio neukrotiv. Ali to je sad pitanje koliko je i do trenera koji su ga vodili.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Ma kad su nam uvalili prije za Miereza ja bi sa malim napravio predugovor ,ma ko ih jebe on u ovo doba sljedeće godine može za nas potpisati mukte. A nek mu ono daju minute ,taman da se vidi situacija i sa koljenom ,kod nas ga trenutno ne vidim i najbolje trenutno je da mali igra. Samo riječ da si samo. A do tad imamo vremena vidjeti kako se Kulušić razvija i ima li mjesta u Dinamu.
  • Mlađi referent
    15.1k
    Za razliku od Jagušića, transfer Matkovića mi ne djeluje realan.

Nama je sve iznad 1.5-2 mil.€ prevelik rizik, a Osijeku se za te novce ne isplati prodati takvog vrlo specifičnog talenta. Imaju još 2-3 godine vremena da izvuku 3.5-4.5 mil.€ ako se razvije kao igrač. A u tom slučaju, znači da si i na terenu dobio nešto od njega, je l’.
  • emilperska
    14.5k
    Velim, ja jesam za Matkovića ako je to u fin.gabaritima . Ovo što se prica o 1.5 mil EUR je vjv prihvatljivo.

Preko tog već raste rizik angažmana jer nije da novaca ima na izvoz ako dolazi Jagušić, a nosi sa sobom solidan rizik.

Nama je sve iznad 1.5-2 mil.€ prevelik rizik, a Osijeku se za te novce ne isplati prodati takvog vrlo specifičnog talenta. Imaju još 2-3 godine vremena da izvuku 3.5-4.5 mil.€ ako se razvije kao igrač.Mlađi referent

Ovo je zapravo i neki sukus svega. Nama je davat za njega vise od 1 do 1.5 mil EUR priličan rizik. A oni osim ako nisu baš u teškoj gabuli, tu ne dobivaju puno za igrača koji po dosta ljudi ima plafon da ide za 5m, a da mi njima dajemo 3.5 - 4 m je po meni nadrealno.

Vidit ćemo..
  • Mali Zeus
    20.2k
    Mi ovod danas raspravljamo je li dobar Matković ili Matković plus Jagušić za nas.

Komunist Boban uništava Dinamo iz sve snage. :fire: :fire: :fire: :strong: :cheer:
  • Droljo
    24.8k
    @FazeN
    Jel potpisao jagušić ili ne?
  • rokikaciga
    10.6k
    Kada Zvone objavi Šunju, Jagu i Matkovića do kraja prelaznog roka pa gorit će Zona i hrvatski nogomet :lol:

Dečki, mi imamo još 9.5 godina ovog gospodina kao predsjednika Dinama :grin:
  • Big Daddy
    1.7k
    a kaj ce Zvone s trenerom?
  • Plava stijena
    725
    Kakve 2-3 godine kad mu je ugovor do ljeta 27-e? Ako Šišić i igrač stave adekvatan presing na Petrovića ovaj će shvatit vrlo brzo da je 1.5 mil puna šaka brade i bit presretan kaj mu igrača ostavljamo na posudbi da se izbore za opstanak.
  • Mlađi referent
    15.1k
    Ako Šišić i igračPlava stijena

Slažem se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.