Mr Anderson
Jbte kako se sad orgija i likuje ovod a do prije 'par dana' su bili ispred nas. Takvi nikakvi... Samo Zona — Droljo
Jurki
vjeko1701
Tjerali/ucjenjivali, praštaj mi, nisam znao kako da opišem kojom riječju pozive u pola noći da se transfer prihvatiti mora — FazeN
Jurki
Mr Anderson
Isuse, tamo je uvijek puno gore nego čovjek može zamisliti. Idi, tamo ti je dobro, super ti je tam, samo se pokupi. — Mali Zeus
FazeN
Baš me zanima zašto se ovakve situacije ne pišu u novinama. Mislim, znam zašto, retoričko pitanje. — vjeko1701
Mali Zeus
More, sunce, drolje, ludilo na tribinama...ako te koji put netko ošamari ili pljune, moraš oprostiti i razumjeti, sve je to za više ideale. — Mr Anderson
Mr Anderson
Ako je ovo sve istina za Mlacica, sramotno da se jednog nogometasa doslovno natjera na transfer u koji on sam nije 100 posto siguran, jer ova bagra nema ni za biber. — Jurki
rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.