• Droljo
    24.8k
    Jbte kako se sad orgija i likuje ovod a do prije 'par dana' su bili ispred nas. Takvi nikakvi... Samo Zona :lol:
  • FazeN
    5.3k
    Koga? Mlačića su tjerali?Mali Zeus

Tjerali/ucjenjivali, praštaj mi, nisam znao kako da opišem kojom riječju pozive u pola noći da se transfer prihvatiti mora
  • Mr Anderson
    17.4k
    Jbte kako se sad orgija i likuje ovod a do prije 'par dana' su bili ispred nas. Takvi nikakvi... Samo ZonaDroljo

Ne dao Bog da izgubimo od Rijeke, a oni dobiju Belupo i biti će opet histerija. To je forum.
  • fakin
    2.9k
    Lani nakon 20 kola:

624743147_1657796541865672_6202054979660615086_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=sMsVfm7XpboQ7kNvwEy8mSA&_nc_oc=AdkI6y9JJaFGboNnxY56VmeWCYJAzS3r9dKo7nziXQtNgOk0h9C2RR_4tdhkBLEiV4k&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=WuPPR7dw1fH0A4vjW-Is6g&oh=00_AfsgrvNCd4XtBpX_Kwon25HA70DKA11pfOYYzUVIEsxxfw&oe=6987B00C

ove sezone nakon 20 kola:

626921059_1657796558532337_2331814275361393093_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=HV5xrolJrAsQ7kNvwHFR8wm&_nc_oc=AdkAXYMvjRblLa20zopg4pZS2fQYGtAKxlkUhOkmY3ZMr8Os5SaoVw0UbJ8mJXFHkks&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=qByCs7_yTW1Ivmtpy7f87w&oh=00_AfsD1KoQW180k6FQIP_W9207qf0bGgkDo3iID5Qdtp-MAQ&oe=69878834

mi se dosta digli, rijeka dosta pala, tovari ostali isti.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Tjerali/ucjenjivali, praštaj mi, nisam znao kako da opišem kojom riječju pozive u pola noći da se transfer prihvatiti moraFazeN

Isuse, tamo je uvijek puno gore nego čovjek može zamisliti. Idi, tamo ti je dobro, super ti je tam, samo se pokupi. :D
  • Jurki
    22.6k
    ocekivati objektivnost, racionalno i razborito razmisljanje od nogometnih navijaca je ludost.

Mi jesmo nekad psihoticni, padamo u depru nakon jednog dobivenog gola, letimo do Mjeseca ako stvari krenu dobro..

Ali sam siguran da nismo sigurno toliko nerealni kak su oni dole.
  • Droljo
    24.8k
    ocekivati objektivnostJurki

Ne očekujem ja ništ, samo mi je smiješno..
  • vjeko1701
    22.3k
    Tjerali/ucjenjivali, praštaj mi, nisam znao kako da opišem kojom riječju pozive u pola noći da se transfer prihvatiti moraFazeN

Di su sad priče da mladi u Hajduku vide šansu i mjesto za zdravi razvoj dok kod nas očajavaju.

Jbt, pa da mi je to sin, iz inata bi im isti dan došao i tražio raskid na vlastitu štetu i onda pravac bilo gdje drugdje. Baš me zanima zašto se ovakve situacije ne pišu u novinama. Mislim, znam zašto, retoričko pitanje.
  • Jurki
    22.6k
    Ako je ovo sve istina za Mlacica, sramotno da se jednog nogometasa doslovno natjera na transfer u koji on sam nije 100 posto siguran, jer ova bagra nema ni za biber.
    Ocito je decko normalan u glavi.
    Dobro da je otisel, al s druge strane, zalosno kaj je to morala biti Italija.
    Isti slucaj kak i z Jakirom... decki odabrali krivu ligu za nastavak karijere.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Isuse, tamo je uvijek puno gore nego čovjek može zamisliti. Idi, tamo ti je dobro, super ti je tam, samo se pokupi.Mali Zeus

More, sunce, drolje, ludilo na tribinama...ako te koji put netko ošamari ili pljune, moraš oprostiti i razumjeti, sve je to za više ideale.
  • FazeN
    5.3k
    Baš me zanima zašto se ovakve situacije ne pišu u novinama. Mislim, znam zašto, retoričko pitanje.vjeko1701

Bude uskoro sve izašlo, skupljaju se dokazi i glasovne poruke :)
    Većina što se piše o Hajduku ovih dana je istina, no velika laž je ta da je Vučević sam na panju i da su se okomili na njega svi, nije istina.
    Vučević i Bilić su na istoj strani, a na drugoj zna se već tko je.
  • Mali Zeus
    20.1k
    More, sunce, drolje, ludilo na tribinama...ako te koji put netko ošamari ili pljune, moraš oprostiti i razumjeti, sve je to za više ideale.Mr Anderson

Kak je ono rekao Meeelnjak, ja bih sam sebe gađao bakljama da sam na njihovom mjestu.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Ako je ovo sve istina za Mlacica, sramotno da se jednog nogometasa doslovno natjera na transfer u koji on sam nije 100 posto siguran, jer ova bagra nema ni za biber.Jurki

Sličnu priču o zastrašivanju i ucjenama sam iz povjerljivog izvora čuo vezano uz Biuka kad se dolje pročulo da s nama pregovara još kao tinejdžer.
    Ajde, na kraju je ispalo da su nam uslugu napravili, dečko je skroz propao.
  • rokikaciga
    10.6k
    To da se "tjera"(ovdje mozda i bez navodnika) igrace je poznato odavno. Pa Vukusic je otisao pred valjda 15 godina jer je Highdugu falilo milju eura.
  • Jay
    3k
    Logicno da ih tjeraju kada je blagajna prazna i nema se za place, a znaju da je ovo s financijske strane transfera maksimum koji mogu izvuci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet