• tp1997
    2.5k
    Možda je netko već odgovorio, isprike ako je, ali ne možemo li mi prijaviti i igrače umjesto onih koji su bili prijavljeni za ligašku fazu pa otišlli? Pa bi samim time trebalo biti više od tri s obzirom na odlaske Kuleta, Ljubičića, Villara...?
  • Crni86
    19.7k
    lisica je vec prijavljen. Nije to nova neka lista vec postojecu nadopunjavas. Pitanje je kako funkcionira nadopunjavanje liste.

Mislim da su moguce samo 3 promjene. Ne vezano da li popunjavas prazno mjesto ili mjenjas postojeceg igraca.
  • ElDorado
    9.8k
    Pa Topić je zamjenio Lisicu
  • criticus
    6k
    Pa Topić je zamjenio LisicuElDorado

Ja mislim da je on zamijenio Valinčića
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ne ne, Topic je prijavljen umjesto Lisice. I sigurno nista od ponovne prijave Lisice.
  • ElDorado
    9.8k
    "Dinamo je Uefi poslao zahtjev da umjesto Lisice prijave Frana Topića"
  • keppi
    518
    Ako sam dobro shvatio ...Livaković, Bennacer (ako ga uopće odluče prijavljivati zbog ozljede) i Topić....ili može još jedan.
  • ElDorado
    9.8k
    Topić je već prijavljen to nema veze s ovim. Topić je prijavljen zbog dugotrajne ozljede.
    Može 3 sada koliko znam.
  • Nogo
    10.2k
    Do 4.2.su prijave tako da osim Livija pitanje hoće li u tom periodu tko doći i biti prijavljen.
  • ElDorado
    9.8k
    After the completion of the league phase and before the start of the knockout phase, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registrations must be completed by 5 February 2026 (24:00 CET) at the latest.

UEFA pravilnik

Edit:
    If more than five players on the club's List A are no longer registered with their national association as playing for the club concerned after completion of the league phase and before the start of the knockout phase, the club may register one additional player, i.e. a total of four new eligible players, for the remaining matches in the current competition.

Možda čak i tu upadamo
  • Jaro
    11.7k
    Villar, Kule, Mudri, Ljubo - pise "more than five" dakle jos 2 fale :rofl:
  • T90d
    2.7k

Poslati Nevistića negdje i imamo 5, jer su mogli napisati od 6 igrača, a ne od 5 :lol:
  • Jaro
    11.7k
    a jel odradjen transfer i zabiljezeno u HNS? To sve treba prije roka registracije...

Poslati Nevistića negdje i imamo 5, jer su mogli napisati od 6 igrača, a ne od 5 :lol:T90d

a kajjaznam - kaj ak nekom ode 5 i pol igraca :rofl:
  • ElDorado
    9.8k
    Nama je 4 i pol s Nevistićem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url